Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

808, nesupykite, bet rasinejate nesamones... pasidomekite giliau visu pirma 4u.gif

silvy, smagu del laikrodzio bigsmile.gif
Atsakyti
Eina sau, kaip norėčiau kad man kas nors taip pavyktų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaio @ 2013 08 26, 00:40)
808, nesupykite, bet rasinejate nesamones... pasidomekite giliau visu pirma 4u.gif

silvy, smagu del laikrodzio  bigsmile.gif

as pakankamai domejausi. tas knygeles rase ne psichologai, bet jos yra geros, jeigu teisingai jomis naudotis. patys psichologai jomis naudojasi. aisku jie ta metoda taiko seniau negu atsirado minetos knygos. bet tai yra pavojinga neurotiskai asmenybei, kuri turi tik viena tiksla ir nepriims issipildymo kitais pavidalais. ji matys tik lagamina su pinigais ir gavus gera darba nepasitenkins. toks paaiskinimas yra pavojingas kai kuriems zmonems, veda i gilesne psichikos liga. jus patys cia skaitot knygute ir mandri jauciates. esat megejai, nestudijave giliau. net nematau reikalo gaisti cia laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 808: 26 rugpjūčio 2013 - 08:02
QUOTE(808 @ 2013 08 26, 09:01)
as pakankamai domejausi. tas knygeles rase ne psichologai, bet jos yra geros, jeigu teisingai jomis naudotis. patys psichologai jomis naudojasi. aisku jie ta metoda taiko seniau negu atsirado minetos knygos. bet tai yra pavojinga neurotiskai asmenybei, kuri turi tik viena tiksla ir nepriims issipildymo kitais pavidalais. ji matys tik lagamina su pinigais ir gavus gera darba nepasitenkins. toks paaiskinimas yra pavojingas kai kuriems zmonems, veda i gilesne psichikos liga. jus patys cia skaitot knygute ir mandri jauciates. esat megejai, nestudijave giliau. net nematau reikalo gaisti cia laiko.

Suprantu, ką tu nori pasakyti, bet taip pykti ant kitų nereikia, kaip matau čia visos nusiteikusios draugiškai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2013 08 26, 07:31)
Eina sau, kaip norėčiau kad man kas nors taip pavyktų bigsmile.gif

Rastika, tuomet pirmyn biggrin.gif
Galite pradėti nuo mažų dalykų mirksiukas.gif .
Rastika, tik man užkliuvo vienas mažmožis, rašote, kad stengiatės NEmatyti kitų merginų savo vaizdiniuose. Gal jūs geriau stenkitės matyti judu abu ramius, namuose ...Pasakykite sau,kad esate verta meilės, darnių santykių. Padėkokit pasąmonei už tai, kokia esate šauni, išvardinkite visas savo gerąsias savybes. Dar geriau-dažnai sau kartokite kokia esate šauni, afirmacijos labai padeda.Po vaikelio atsiradimo dažnai ne tik vyrams ,bet ir mums pačioms viskas visai kitu kampu pasirodo. Nemažai šeimų ištinka krizės, Jūs nesate išimtis. Viskas tikrai išsprendžiama, tik Jūs turite šiek tiek pasistengti. Prisiminkite kokia buvote Jūsų su vyru santykių pradžioje, pasistenkit vėl tokia tapt, jei pasikeitėte. Kaip ten sakoma, kad vyrai tikisi jog moterys nepasikeis, tokios ir liks biggrin.gif Dažnai rutina, vaiko gimimas viską pakeičia iš esmės blush2.gif Pabandykite atsiriboti nuo to ,kad DABAR vyksta, lai vaizdinukas būna trumpas, bet malonus. Sako,kad pasąmonė būna imliausia prieš užmiegant ir kątik nubudus mirksiukas.gif
Mintyse paglostykite savo vyrą, palaiminkite, įsivaizduokite jį apsuptą šviesos. Gal čia skamba kaip sektanto kliedesiai, bet man tokie įsivaizdavimai labai padeda. Būna kartais ,kad nervina mane MB, tai tada mintyse aš jį paglostau, pagiriu biggrin.gif .Taip mudu ir gyvenam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 26 rugpjūčio 2013 - 09:13
Kopijuoju Karolilnos vienoje temeleje ikelta tekstuka,jis mane paskatina kaip sakant atsibust rolleyes.gif

- Alio, sveiki! Ar aš galiu pakalbėti su Dievu?
- Sveiki! Sujungiu!
- Sveika, Siela mano! Aš dėmesingai tavęs klausau!
- Viešpatie, ateina Nauji metai! Prašau Tavęs, išpildyk mano troškimus!!
- Žinoma, brangioji, viską, ką tik nori! Bet pradžioje aš tave sujungsiu su išpildytų troškimų skyriumi, pasistenk
suprasti, kokias klaidas tu padarei praeityje!
Metalinis balsas ragelyje: "Tęskite, prašau, dabar jungiame su
troškimų skyriaus operatoriumi".. Laukimas...
- Sveiki! Ką norėtumėte sužinoti?
- Sveiki! Mane pas jus atsiuntė Viešpats, pasakęs, kad prieš
pareiškiant naujus troškimus, gerai būtų išklausyti ankstesnius.
- Suprantama, minutėlę. A, štai! Visi Sielos troškimai. Sunki knyga! Jūs klausote?
- Taip, įdėmiai.
- Pradedam nuo praeitų metų:
1. Nusibodo šitas darbas! (įvykdyta - darbas nusibodo!)
2. Vyras nekreipia dėmesio (įvykdyta - nekreipia!)
3. Oi, reikia man trupučio pinigų (įvykdyta - duonai užteko, batams - ne!)
4. Draugės - kvailės (įvykdyta)
5. Man nors kokį butuką (įvykdyta - 10 aukšte pastogėje, stogas
kiauras, juk prašei nors kokį!)
6. Man nors kokią mažytę mašinytę (imk "Zaporožietį" neaiškių metų)
7. Oi, noriu išvažiuoti per atostogas bent kur nors (įvykdyta - į
vasarnamį pas uošvę, jai kaip tik reikia darbo jėgos)
8. Na kas gi čia, niekas gėlių nedovanos (Įvykdyta - nepadovanos!)
.Tęsti? Čia skaitymo maždaug metams.
- Ne, ne, viską supratau!!! Sujunkite mane su Kūrėju!
- Viešpatie, aš viską supratau!!! Aš stebėsiu kiekvieną mintį, net
pačią mažiausią!!! Aš prašau Tavęs visada siųsti man pozityvias
mintis! Aš prašau Tavęs, padėti man suprasti, kad Tu visada man padedi ir viską įvykdai! O dabar aš noriu kaip reikiant pagalvoti.
Galima
paskambinti vėliau? . linksmai ragelyje.
- Žinoma, brangioji!!! Kada panorėsi!!

atsargiai su norais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 26 rugpjūčio 2013 - 10:01
Va tokių čia minčių ir reikia drinks_cheers.gif Būtent man atsigulus į lovą vakare sukasi puikiai įsivaizduoti, o vaizdai nuo vaikystės man sekasi, maža atsigulusi užsimerkdavau ir svajodavau apie suaugusios gyvenimą lotuliukas.gif dabar tik reikia atgaivinti vaikystės "mokslą" mirksiukas.gif
Atsakyti
myliuvasara, thumbup.gif
Ištikro reikia galvot ką šneki, nepasiduot savigailai, blogai nuotaikai. Kartais pasigraudenu dėl konors, paliūdžiu. Vengti šitų emocijų - nevengiu, kadangi jausti liūdesį, kartais būt paniurusiai yra normalu. Tais momentais prisimenu savo vaikų iškrėstus pokštus, perverčiu albumą nu ir visvien išsišiepiu nuo ausies iki ausies.
O dabar tas myliuvasara įkeltas tekstukas lotuliukas.gif , tikrai grynas pabudimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 26 rugpjūčio 2013 - 12:33
Kol dukrytė miegojo npaskaitinėjau knygą atsiųstą myliuvasara, tai atrodo, nes skaidydama pagalvojau, kiek turiu norų planų, net nežinau nuo ko pradėti, pirma pradėsiu nuo šeimos nes dabar tai didžiausia troškimas, o visą kitą po truputėlį irgi praktikuosiu, tikrai geras dalykas ta vizualizacija, svarbu nusiteikimas ir noras :-)
Atsakyti
Simta metu nebuvau sitoj temutej smile.gif Ziuriu nemazai nauju lankytoju smile.gif Smagu smile.gif As savo ruoztu kartais praktikuoju truputi sudetingesnes technikas nei paprasta KV. Jos apima ne tik vaizdini ir tam tikrus garsus, bet ir energiju perkelima vaizduotoje is apatiniu cakru i adzna cakra (tarp antakiu ). Is praktikos galiu pasakyti, kad tai zymiai galingesnes technikos nei iprastos, rasomos ivairiose knygelese smile.gif del darbo su energijomis primena truputi toki autoriu Verisciagina smile.gif

Silti linkejimai visoms.
http://www.youtube.c...h?v=usJl7oiZPnc

zodziai:

May all beings be happy.

May all my thoughts, words and actions

contribute in some way to the happiness of all beings

(tegul visa, kas gyva buna laimingi, tegul visos mano mintys, zodziai ir veiksmai kazkuriuo budu prisideda prie gyvu butybiu geroves)
4u.gif

Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 08 26, 21:04)
Simta metu nebuvau sitoj temutej smile.gif

4u.gif
Vat nesuprantu..kam vizualizuot laikrodi, jei galima ji nusipirkti. Tuo labiau seima pasiturinti, jei atostogauja Prancuzijos pietuose g.gif O pasilikot sau rasta laikrodi?
Papildyta:
QUOTE(Silvy @ 2013 08 26, 11:03)

Mintyse paglostykite savo vyrą, palaiminkite, įsivaizduokite jį apsuptą šviesos. Gal čia skamba kaip sektanto kliedesiai, bet man tokie įsivaizdavimai labai padeda. Būna kartais ,kad nervina mane MB, tai tada mintyse aš jį paglostau, pagiriu  biggrin.gif .Taip mudu  ir gyvenam.

Aha, kaip sektanto lotuliukas.gif
O kodel tik mintyse paglostot ir pagiriat? unsure.gif
Atsakyti
Dinazaurei nuolat kyla klausimų,keistų smile.gif smile.gif

Nereikia jokių stebuklų, nebūtina naudoti jokių spec technologijų, kad norai pradėtų pildytis,tam reikia laiko,kad išmoktume valdyti savo mintis,ir tuomet užtenka paprasčiausiai panorėti ir tikėti. Žinoma,galima ir tas technologijas naudoti,jei jomis tikima labaiu,nes viskas iš Tikėjimo...
Kalbu iš patirties,pildosi viskas,jei tikėjimas yra besąlyginis.
Žinau,kad tuoj pat atsiras nepatenkintų asmenų,kurie puls išsidirbinėti, kontraargumentuoti ir pan smile.gif bet per laiką išmoksti nebekreipti į juos dėmesio,nes tavo norai pildosi,o jų ne smile.gif
Kaip sakoma,optimistams pildosi svajonės, o niurzgliams ir pesimistmas,jų košmarai smile.gif

Labanakt smile.gif
Atsakyti