Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

malram, drinks_cheers.gif sutinku su kiekvienu žodeliu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 08 26, 21:28)
Dinazaurei nuolat kyla klausimų,keistų smile.gif smile.gif

Kuris keistas : del laikrodzio ar paglostymo? smile.gif Ar abudu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2013 08 26, 19:22)
4u.gif
Vat nesuprantu..kam vizualizuot laikrodi, jei galima ji nusipirkti. Tuo labiau seima pasiturinti, jei atostogauja Prancuzijos pietuose  g.gif  O pasilikot sau rasta laikrodi?
Papildyta:

Aha, kaip sektanto  lotuliukas.gif
O kodel tik mintyse paglostot ir pagiriat?  unsure.gif

Dinozaure, o tai kam vizualizuot tokį, kurį gali čia ir dabar nusipirkt? bigsmile.gif
Mano dziegorius mūsuose apie 6000 lt kainuoja, užsienyje pigiau, bet nestebuklingai biggrin.gif
Taip,laikrodį pasilikau, tik turbūt neatidi buvot ir praleidot tą vietą ,kurioje rašiau, jog skelbimą parašėm ir vestibiulyje pakabinom....
Jei iškyla konfliktas iškart siūlot imt ir glostyt ? g.gif Vyras gali pamanyti, kad toks elgesys man patinka ir tai kartotųsi nuolat. Tiesiog užuot kėlus vėją, susivaldau ir mintyse padarau,ką Jūs ir parašėt. Kur aš nurodžiau, jog tą TIK mintyse darau ? Ar čia vos iš keleto sakinių viską iššifravot? Nu talentas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 26 rugpjūčio 2013 - 19:52
QUOTE(Silvy @ 2013 08 26, 21:50)
Dinozaure, o tai kam vizualizuot tokį, kurį gali čia ir dabar nusipirkt?  bigsmile.gif
Mano dziegorius  mūsuose apie 6000 lt kainuoja, užsienyje pigiau, bet nestebuklingai  biggrin.gif
Taip,laikrodį pasilikau, tik turbūt neatidi buvot ir praleidot tą vietą ,kurioje rašiau, jog skelbimą parašėm ir vestibiulyje pakabinom....
Jei iškyla konfliktas iškart siūlot imt ir glostyt ?  g.gif  Vyras gali pamanyti, kad toks elgesys man patinka ir tai kartotųsi nuolat. Tiesiog užuot kėlus vėją, susivaldau ir mintyse padarau,ką Jūs ir parašėt. Kur aš nurodžiau, jog tą TIK mintyse darau ? Ar čia vos iš keleto sakinių viską iššifravot? Nu talentas  lotuliukas.gif

Atsakau tik apie tai ka jus rasot. Todel talento tokio neturiu ir nieko nesifruoju. Vadovaujuos tik jusu pacios zodziais.
Geriau vizualizuot, kad konfliktai nekiltu isvis. Niekada negalit zinot ka kitas zmogus pagalvos, cia apie jusu vyra.
Atsakyti
dinazaure, nu taigi stengiuos, nors tie konfliktai yra reti, bet jau rašiau ką tuomet darau. Viduje užsiplieskiu , ale išorė rami palieka blush2.gif
Aš smarkiai patobulėjus unsure.gif . Žinokit kokie 5 metai atgal elgdavausi kitaip - nekalbėdavau kelias dienas užsiraukus dėl visiškų mažmožių, nuolat bumbėdavau, niekada nepripažindavau savos kaltės...Ir dar dėl visko kaltindavau savo vyrą, va....Ištikro auksinis žmogus mano MB. Dabar gėda prisimint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2013 08 26, 22:08)
dinazaure, nu taigi stengiuos, nors tie konfliktai yra reti, bet jau rašiau ką tuomet darau. Viduje užsiplieskiu , ale išorė rami palieka blush2.gif
Aš smarkiai patobulėjus unsure.gif . Žinokit kokie 5 metai atgal elgdavausi kitaip - nekalbėdavau kelias dienas užsiraukus dėl visiškų mažmožių, nuolat bumbėdavau, niekada nepripažindavau savos kaltės...Ir dar dėl visko kaltindavau savo vyrą, va....Ištikro auksinis žmogus mano MB.  Dabar gėda prisimint blush2.gif

Saunuole, kad patobulekot ir supratot 4u.gif Tinkama linkme judat, jei stengiates smile.gif
O as vat pasakyciau del noru - ACIU DIEVUI, kad ne visi norai pildosi smile.gif
Atsakyti
malram kaip ir kitose temutese lyg cukraus pudros uzbarstai ant taip skanei atrodanciu spurgu kurios yra skanios ir taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 08 26, 20:04)
Simta metu nebuvau sitoj temutej smile.gif Ziuriu nemazai nauju lankytoju smile.gif Smagu smile.gif As savo ruoztu kartais praktikuoju truputi sudetingesnes technikas nei paprasta KV. Jos apima ne tik vaizdini ir tam tikrus garsus, bet ir energiju perkelima vaizduotoje is apatiniu cakru i adzna cakra (tarp antakiu ). Is praktikos galiu pasakyti, kad tai zymiai galingesnes technikos nei iprastos, rasomos ivairiose knygelese smile.gif  del darbo su energijomis primena truputi toki autoriu Verisciagina smile.gif
Silti linkejimai visoms.
http://www.youtube.c...h?v=usJl7oiZPnc

zodziai:

May all beings be happy.

May all my thoughts, words and actions

contribute in some way to the happiness of all beings

(tegul visa, kas gyva buna laimingi, tegul visos mano mintys, zodziai ir veiksmai kazkuriuo budu prisideda prie gyvu butybiu geroves)
4u.gif

Galima smulkiau apie tavo techniką?
Atsakyti
Labas rytas
Taip noriu paskaityt pirma temute , bet lygtais nebera doh.gif
Atsakyti
man rodos,kad pirmos nebėra,esu kažkada seniai ieškojusi ir aš..jos prasideda nuo vėlesnių archyve
Atsakyti
Sveikos, svajotojos 4u.gif
Aš atėjau patarimo. Mano brolis turi problemą - daug alkoholio vartoja.
Žmogus jis nuostabus, protingas, begalo geros širdies. Bandžiau su juo kalbėtis, bet gavosi panašiai kaip su pliku pasipešiot. Vakar brolienė užėjus pasiguodė, kad jai sunku, kad reikia ieškot išeities, nes ji pati nebežino ar dar ilgai tvers. Jų pokalbiai ta tema baigiasi kivirču.
Mergaitės, kaži kaip su vizualizacija? Gal kokių minčių turite? Koks tai turėtų būt filmukas, patarkite prašau ax.gif
Šiaip aš gan dažnai įsivaizduoju brolį su broliene apgaubtus šviesos, laimingus, bet to matyt permažai verysad.gif
Atsakyti
sunku su tais alkoholikais, deja sad.gif tik jie patys gali save įveikti... tačiau..viena moteris yra pasakojusi,kad jai pavyko..ji jau daug metų net nebegyveno kartu, ir savo minties galia, savo įsivaizdavimais ir tvirtinimais,ji pasiekė rezultatų,ten išvis įdomi istorija. Pasakojo,kad kartais net būdavo bloga nuo to melo, kurį teigdavao,kad jis blaivus ir t.t. nors tuo tarpu, jis labai gėrė, tas truko ilgai,manau kokius metus..rezultate jai pavyko,dabar jie vėl gyvena kartu,jis visiškai negeria,ir sugyvena puikiai..
Atsakyti