Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

Ir dar... darbo 1,5 metų ieškau ir nerandu/negaunu nieko pastovaus, tik visokius trumpalaikius darbelius (ir atlygis, aišku, toks pat). Anksčiau mintyse turėjau vieną įstaigą Q kaip idealią darbovietę, bet ten dirba žmonės, turintys kitokį išsilavinimą. Praeidama pro tą pastatą pagalvodavau, kad norėčiau čia dirbti, dabar nepamenu, ar esu kam nors tą sakiusi garsiai. Bet baigusi studijas CV iš pradžių išsiuntinėjau pagal specialybę, atsiliepė tik ta įmonė Z, vėliau ieškojau ir administratorės, sekretorės, vėliau - ir pardavėjos darbo. Bet dėl šito dar ir svyruodavau, nes norėčiau darbo nuo 8 iki 17. Ir pjovėsi manyje du norai – vienas dirbti tai, kas nors kiek patiktų, nebūt kokia valytoja, kitas apskritai dirbti, nes jau kiek galima, kodėl turėčiau valstybei ant sprando sėdėti? Bet va - ateini su žmogus su aukštuoju kokio paprastesnio darbo, ir klausia: "O kokia čia jums perspektyva?" Du kartus jau taip buvo. Jeigu dar trečią kas nors panašiai paklaus, sakysiu: "O kokia perspektyva man sėdėt be darbo gaunant socialinę pašalpą?". Nemalonu, kai pažįstami, draugai dirba ar mokosi, o aš nei to, nei kito nedarau, nemėgstu, kai kas nors klausia, kur/ar dirbu, nuotaika subjūra verysad.gif Rugsėjį išvis slogioms mintims pasidaviau. Rašiau apie tai SM darbo paieškų temoje, ten viena mergina ir pasidalino patirtim, kad reikia turėti konkretų norą ir bent jau jos atveju irgi jos niekur nepriimdavo, bet finale ji gavo tai, ko norėjo (darbas su tokia ir tokia alga, darbo laiku, komandiruotėmis, be viršvalandžių ir t. t.). Pradėjau mąstyti, ko gi aš norėčiau. Prisiminiau įstaigą Q, bet buvo viena kliūtis ir dar tas kitos srities išsilavinimas (bet mano užsidegimas tai didesnis šitoj srity). Ir dabar lyg ir atrodo išsprendžiama viskas, ir visokie ženklai pakeliui lydi. Visų pirma savo malonumui žiūrėjau internetu vieną konferenciją iš užsienio, ten ir LT atstovai iš Q buvo, tada atsibudau!!! Kokia kvaila buvau, kad visiems kartojau „siekite savo svajonių, kad ir kokios nerealios būtų, nes nepabandę tai jau tikrai nieko nelaimėsit, o bandyti kartais nieko nekainuoja“, o pati... net CV į tą įstaigą nenusiunčiau. Tarsi ir paaiškėjo viskas, dar ant „Karūnos“ pieniško šokolado, kurį draugei pirkau, užrašas „Atsargiai. Svajonės pildosi“. Rodau jai – va, kodėl būtent šitą pirkau, pasiilgau TO jausmo. Ji – gerai, kad juodąjį nupirkau, aš gi nemėgstu. Nustembu, nežinojau, gerai, kad pataikiau (cha cha, ant juodojo šito lipduko nebuvo). Paskui FB Ilzės Butkutės užrašai apie tai, kad tuo metu jaunatis, l. stipri, tokiu metu reikia svajoti – išsipildys. Tai svajojau, svajojau. Atsisėdau rašyti motyvacinio, koreguoti CV. Ir tokia baimė, jaudulys – o kas, o jeigu, betgi noras didesnis, o ir prieš tą didžiąją svajonę, kai jau reikėjo stovėti prieš žmogų ir garsiai balsu keliais sakiniais pasakyti, apie ką jau metus ar ilgiau svajoju iki negalėjimo, irgi buvo baisoka. Ir jau nuvažiavus ten irgi vieną akimirką taip pat. Tai gal taip ir turi būti, kad išmoktume perlipti per savo baimes, abejones, jas nugalėti? Laiško tą dieną nebaigiau, neišsiunčiau. Vakare reikėjo vienas duris atidaryti, abi spynas atrakinau, traukiu, traukiu, o atidaryti neišeina. Kviečiu draugę pagalbon, ji duris pastumia ir juokiamės abi. Paskui aš galvoju, kad gi gyvenime darau tą patį fool.gif . Ot galva. Kitą dieną jau be jokių baimių išsiunčiau laišką (dar prisimenu nuolatinį vieno žmogaus skundą, kad toj įstaigoj vienas darbuotojas apsirgo, nėr kam jo darbo atlikt – gi nuo pavasario jau girdžiu, o laideliai smegenyse nesusijungė...). Paskui internete kažkur reklama išlindo „Tuoj viskas pasikeis“. Nusijuokiu. Vis pasvajoju, kad norėčiau ir Vilniuje kur nors troleibuse važiuodama iš laimės paverkti gavus tą darbą, kaip kad dėl didžiosios svajonės verkiau užsieny autobuse. Dar ir daugelis už mane vyresnių žmonių, kai kurie iš jų – direktoriai – sakydavo, kad reikia daryti tai, kas tau labiausiai patinka, kas tave veža, tada seksis.

Kol kas tylu. Nesiliauju tikėti. Bet – man domėtis kitais darbo pasiūlymais, ieškoti toliau ar tiesiog laukti, kol noras išsipildys? Nes dabar jau paskaitinėju apie KV, forume „Mano drabužiai“ daug atsiliepimų ta tema ir merginos rašo, kad reikia elgtis, lyg būtum užsisakęs prekę iš katalogo, ramiai žinoti, kad gausi tai, ko nori, paleisti norą. Tai jei siuntinėsiu CV kitur tai bus noro paleidimas ar prieštaravimas jam? (nes man atrodo logiška, kad labai tikėdama geriausio, neturėčiau ieškoti atsarginio varianto).

P. S. ir prieš rašant šį pasisakymą, išlindo reklama „Netiki stebuklais (kai kalbama apie plaukus)?“ lotuliukas.gif
Atsakyti
Jooo... ir kodėl man beskaitant iš galvos išlindo posakis "Mirtis alyvose..." ...? ( smile.gif )

Gal kad nikas toks? smile.gif
Atsakyti
alyvose thumbup.gif suzavejo jusu pasisakymas,taip zingsnis po zingsnio aprasytos mintis ivikiai,aciu tikrai labai labai malonu ,kad pasidalinote
gausite jus ta savo nora smile.gif ar nejauciate dar? ,kad ir issiusite cv kitur ,jei nelemta pagal jusu trokstama nora tai i tai niekas neatsakys manau,bet velgi nereiketu nusiminti jei ir negausite savo noro,galbut geriau jums ten nekisti nosies (kartais labai graziai atrodantis tortas nera labai skanus)
siulyciau pasidaryti gardaus gerimuko ir begeriant sypsotis ir prisiminti ,kad viskas bus sutvarkyta ,kaip jums geriausiai:)
jus labai puikiai sekate visokius zenklus ir matau,kad kuo puikiausiai jais dziaugiates, bravo thumbup.gif
Atsakyti
man labiau rūkas alyvų ežere

ačiū už palaikymą. Man ir draugė sako: "(Gal) tavo darbas tavęs dar tik laukia", iš serijos laimė didelė ir eina mažais žingsneliais.

dar tos didžiosios svajonės metu norėjau ženkliuką prisiminimui nusipirkti. Vertė - gal mažiau nei 3 lt, su akreditacija pigiau, bet aš ją gausiu tik vakare. Einu prie bankomato, nusiimu pinigų, o, anas, rupūžė, kortelės negrąžino. Turiu tik tuos keliasdešimt litų (jei litais skaičiuotume) nepilnoms penkioms dienoms, tai ženkliuko jau nebeperku, galvoju, kad tik būtiniems dalykams užtektų. Užtat po kelių dienų tą ženliuką gaunu nemokamai thumbup.gif (nors klausimas, ar tai pigiau, už naują kortelę bankas turbūt nuskaičiuoja kažkiek? Bet va būčiau labai supykus, jei nusipirkus sužinočiau, kad galėjau gaut nemokamai). Taip kad tikrai turbūt viskas, kas vyksta - tik į gera.

O ką tik FB radau nuorodą į straipsnį, bet jis senas, neatidarė, pabandžiau jį rast per google, radau tik kitą. Ištraukos:

Koncertuoti su grupe vaikinas norėjo jau labai seniai, be to ir sintezatorius namuose stovėjo nenaudojamas… Neramių minčių kamuojamas Simonas sykį ėmė ir susapnavo:
„Su Mamontovu kalbuosi. Aš jam guodžiuosi: „Neturiu grupės, ką daryt?“ Jis man atsako: „Tu bandyk“. Aš ir vėl: „Bet neturiu pažįstamų, turi gi ir muzikinis skonis sutapti“. O Mamontovas ir vėl mane ramina: „Ir man taip buvo, bet tu daryk, daryk“. Taip Mamontovas mane įkvėpė.“

Palinkėjimas siekiantiems svajonių išsipildymo:

Simonas: linkiu susapnuoti Mamontovą. Manau, kad Dievas siunčia sapnus. Todėl atsikelkite kiekvieną kartą ir užsirašykite sapnus – ten būna tikrai gerų minčių, gali net gerą „gabalą“ susapnuoti.

Į klausimą, kokiu keliu būtų pasukęs, jei Mamontovas sapne būtų liepęs nustoti svajoti apie muzikinę karjerą, Simonas atsakymo taip ir nerado.

skaičiau ir juokiausi biggrin.gif aš dar nuo savęs pridėčiau - nelaukit, kol susapnuosit ką nors ar gausit spyrį į sėdimąją (mano atveju). Norit - ir darykit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alyvose: 13 lapkričio 2013 - 14:43
QUOTE(alyvose @ 2013 11 13, 16:39)
man labiau rūkas alyvų ežere

Na bent aišku, jog žiežirba nesi smile.gif Charakteris nekonfliktiškas smile.gif

Tik va kaip su plepumu....? smile.gif
Ar tu, kai plepi, gali dirbti?
Nes vieni, kai plepa, nieko nedirba, o kiti moka ir plepėti, ir dirbti tuo pačiu. ( smile.gif )
Atsakyti
kad aš plepėti nemoku smile.gif
Atsakyti
man alyvose istorijos labiau primena pozityvų mąstymą ir optimizmą negu kuriamąją vizualizaciją, bet kuriuo atveju džiugu skaityti sėkmės istorijas 4u.gif
Atsakyti
Pavienė, niekieno neparemta mintis turi nedaug galios, daug kartų pakartota ji gali būti sukoncentruota ir tapti kryptinga, o jos galia gali daug kartų padidėti. Kuo dažniau mintis kartojama, tuo daugiau ji generuoja energijos ir galios ir tuo greičiau gali pasireikšti.
Silpnos ir nerišlios mintys yra silpna ir išsisklaidžiusi jėga.
Stiprios ir koncentruotos mintys yra stipri ir koncentruota jėga.
Atsakyti
QUOTE(@Deborah@ @ 2013 11 16, 02:25)
Pavienė, niekieno neparemta mintis turi nedaug galios, daug kartų pakartota ji gali būti sukoncentruota ir tapti kryptinga, o jos galia gali daug kartų padidėti. Kuo dažniau mintis kartojama, tuo daugiau ji generuoja energijos ir galios ir tuo greičiau gali pasireikšti.
Silpnos ir nerišlios mintys yra silpna ir išsisklaidžiusi jėga.
Stiprios ir koncentruotos mintys yra stipri ir koncentruota jėga.

ka turite omeny paremta mintis? kaip ir kuo ja paremti?
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2013 11 16, 10:52)
ka turite omeny paremta mintis? kaip ir kuo ja paremti?

Paremta mintis, tai gerai apsvarstyta, konkreti mintis, o ne padrika, niekuo neparemta betikslė mintis. Tik konkrečios mintys, ryškūs vaizdai pildosi.
Atsakyti
QUOTE(alyvose @ 2013 11 12, 22:01)
Tai įdomu dabar – ar aš tuos norus blogai suformulavau, kad tik tokie trumpalaikiai, nepastovūs išsipildymai buvo, ar tiesiog nelemta, nes tai ne mano?

Sveios,
visko gali būti ir su ne tokiu formavimu ar šiaip kažko pritrūko. Aš parašysiu tokį menką, juokingą atvejį, bet geras pavyzdys. Nuo vaikystės augau tarp gyvūnų, bet jie tokie tyleniai buvo arba daugiau cypailos. Visada norėjau, kad šuo su manimi bendraudamas lotų, ypač per žaidimą. Bet neakcentavau to, kad tik per žaidimą, žaidimo metų, o ir nemažai pagalvodavau, kad šiaip būtų lojikas bendravime, netylėtų. Tai kad gavau, tai gavau biggrin.gif Loja visuomet, kai tik ko nori, loja ir tuomet, jei su kuo kitu bendrauja biggrin.gif Žodžiu turiu lojantį šuniuką, kurį dabar tenka vis tildyti. Bet vistiek labai džiaugiuosi, nes tai kažkoks ženklas, kažkoks fiksatorius viso to noro ir jo neapibrėžtumo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(alyvose @ 2013 11 13, 15:39)
Simonas: linkiu susapnuoti Mamontovą. Manau, kad Dievas siunčia sapnus. Todėl atsikelkite kiekvieną kartą ir užsirašykite sapnus – ten būna tikrai gerų minčių, gali net gerą „gabalą“ susapnuoti.

Mano vyras sapnavo labai audringą sapną, kuris kaip bepažiūrėsi iš visų pusių reiškia turtus, o sapne daug detalių: didžiulis skersvėjis, aitvaras, šokantys dainuojantys pažįstami žmonės ir t.t. Kiek tikrinome, analizavome tai viskas pinigai. Laukiame tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Owlet @ 2013 11 11, 19:37)

dar FB atradau tokią Ilzę Butkutę , kurią galima followinti ,jauna rašytoja ji. jos postuose galima rasti daug pozityvo, KV ir ji pati dažnai tai įvardina kaučingu. beje, dar rašo FB paskyroje
" taikomosios ezoterikos dirbtuvės" (na čia jos irgi FB paskyra) tai čia ką aš radau internetinėje erdvėje kaip kompensaciją sumažėjusiems sm  pokalbiams apie KV  biggrin.gif
gerai ir pozityviai veikia, beje praktikuoju, jau galima sakyti žymiusiu 4 nusilenkimus , jie padeda  smile.gif kuriu aprašyma po platųjį FB paskleidė šioji rašytoja , ačių jai  4u.gif

Sveikinimai issilaikius teises ir didziausios sekmes vairuojant!

Ilze Butkute as taip pat labai dziaugiuosi atradusi siose paskyrose. Butu labai idomu sudalyvauti jos koucingo sesijoje.

O pati as dabar vizualizuoju sau sveikata. Gavau komplikuota trauma, pati labai pergyvenu, vieno gydytojo diagnoze buvo na, svelniai tariant, nepozityvi. Uz pusvalandzio laukia vizitas pas kita. Labai stengiuosi vizualizuoti save sveika, be skausmo ir diskomforto, besisypsancia. Bet pirmiausia labai kelias dienas dirbu ties antrosios gydytojos diagnoze, kad ji (mano pazistama) apziures ir nusisypsojus pasakys "gi nieko baisaus, greit sugis". Ir as is kabineto isskrisiu kaip ant sparnu, isivaizduodama kaip daugiausiai po savaites, kita treciadieni, mano kunas bus sveikas, o as viska pamirsiu kaip koki menkos menines vertes siaubo filma. wub.gif
Atsakyti