Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(Sanraiz @ 2013 11 24, 03:56)
Merginos, as sparciai sveikstu 4u.gif Per pastarasias 2 dienas ypac sparciai, manau, cia Jusu indelis  4u.gif  Nuolankiai dekoju wub.gif Ateinanti treciadieni ivertinsiu, kiek mano ketinimai issipilde.

Idomus dalykas. Mintyse vis galvodavau, kad KV negali buti siaip tik "pagalvojimas", galvojau, reiketu issamesnes teorijos. Ir ka jus manot? Vakar atsigulu miego, kaip dazniausiai, paklausau muzikos. Bet vakar panorau isijungti audioknyga Zelando Transerfingas. Failai i mobilu persikele padrikai...na, galvoju, jundsiu kur papuola. Ir isijungiu BUTENT ta, kur jis pasakoja kaip teisingai vizualizuoti!!!! Pries uzmigdama pagalvojau, kad labai noriu vizualizuoti nama. Bet kazkaip truksta fantazijos. Ka jus manot? Mano vyras, siandien gamindamas vakariene, sako-as esu nuziurejes kai ka mums  blink.gif Atidaro kompa-ten mano lukescius 200% atitinkantis namas. Tik, sako, 100 000 brangiau, nei mes galetume sau leisti. Kaip galvojat, kokie bus mano sekantys veiksmai? Ketinima/svajone turiu, vaizda-irgi  cool.gif

as nemoku rusu kalbos, gal galetumete aprasyti ka jis teigia kaip teisingai vizualizuoti?
Atsakyti
QUOTE(Sanraiz @ 2013 11 24, 22:51)
Man persiunte viena forumiete. Bet audioknyga yra rusu kalba. Jei tinka, parasyk man savo skype i AZ, persiusiu, nes labai dideli failai, meilu nepavyks.

Gaila, nemoku rusų k. O šiaip įdomi knyga? Gal reikės tuomet iš bibliotekos pasiimti.
Atsakyti
Norėčiau vizualizuojančių paklausti, ar jūs nusistatote vienintelį norą, kuris jums aktualiausias, ar turite kelis norus ir juos sėkmingai vizualizuojate?
Atsakyti
Pagalvojau, kad bus naudinga smile.gif

Niekam nelinkėkite blogo. Jei jūs visiems linkite laimės, harmonijos, sveikatos ir kitokių gerų dalykų, tai iš esmės elgiatės labai egoistiškai, nes kartu to linkite sau pačiam. Pagalvokite ir apie tai, kad, jei ką nors pasiųsite velniop, tai kaip tik tai ir padarys jums pačiam jūsų pasamonė, nes toks jūsų įsakymas, ir jam įgyvendinti reikalinga jūsų energija. Todėl ten keliausite jūs. Juk tas, kuriam jūs linkite tokių dalykų, gali jums tą akimirką širdies gilumoje linkėti viso geriausio. Juk labai sunku atspėti, ką kiti apie tave galvoja. Gal tas asmuo tuo metu puikiausiai sutaria pats su savimi ir su visu pasauliu, todėl jūsų prakeikimas, į kurį įdėjote tiek pykčio, visiškai nepalies jo. Tai kur jam tada dėtis? Aišku, kad jam belieka vienas kelias - grįžti atgal pas jus! Jei nuojauta sako jums, kad kažkas jus keikia, pasiųskite jam gerą, teigiamą mintį, ir jo blogos mintys tada turės sugrįžti pas jį patį.
Kaip viskas paprasta: tai, ko mes nesiunčiame patys, to ir priimti negalėsime. Suprantama, kai į neapykantą atsakome neapykanta, tai jos sustiprina viena kitą ir jų poveikis tada grįžta atgal pas siuntėją.
Peter Kummer.
Atsakyti
QUOTE(@Deborah@ @ 2013 11 26, 20:14)
Pagalvojau, kad bus naudinga  smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanraiz @ 2013 11 24, 02:56)
Merginos, as sparciai sveikstu 4u.gif Per pastarasias 2 dienas ypac sparciai, manau, cia Jusu indelis  4u.gif  Nuolankiai dekoju wub.gif Ateinanti treciadieni ivertinsiu, kiek mano ketinimai issipilde.

Sanraiz, kaip jūsų sveikata šiandien? smile.gif Tikiuosi, kad puiki, tikiu tuo su jumis 4u.gif

Aš irgi ateinu čia su truputėliu egoizmo blush2.gif Kas gi mus mylės, jei patys ne? smile.gif
Esmė, kad irgi norėčiau paprašyti pastiprinimo savo odai, nes neseniai nukentėjau (nors ir pati kalta, nepaklausiau pasąmonės, bet aš dar tik mokausi, dar ne visuomet sugebu pasikliauti pasąmonės man siųsta jėga, nes kartais atrodo situacija tokia menkutė ir ta atėjusi mintis tokia nesvarbi ir net kažkiek nelogiška, bet nepaklausau ir nukenčiu. Vakar taip ir nulėkė dalis piršto odos sad.gif prieš tai savaitę susižalojau koją, jau nekalbant apie pernai metais įvykusią nelaimę) taigi prašau jūsų pastiprinti mano odos gijimą, nes esu jau tarsi karo veteranė, su visokiom žaizdom sad.gif Pati tikiu, kad turi sugyti greitai ir be pasekmių, turi oda atsinaujinti, jau sugijo ir atsinaujino, graži kaip pas kūdikėlį wub.gif
Ačiū jums, kad esate. Laimės visiems.
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2013 11 28, 15:41)
taigi prašau jūsų pastiprinti mano odos gijimą

Egzistuoja užtepama apsauginė plėvelė, turinti antimikrobinį ir gijimą skatinantį veikimą, pralaidi orui tiek, kad nestabdytų žaizdos gijimo, suteikianti natūralios odos pojūtį ir todėl netrukdanti įvairiems buities darbams.

Šiandien buvo straipsnelis apie 103 metų gydytoją rentgenologą Kazį Ambrazevičių. Aš visada paskaitau jo mintis. Ir stengiuosi įsidėmėti. Labai protingas žmogus. Taigi... be visokių čia egzistuojančių temų, t.y. čia aprašomų metodų, jis taip pat nespjauna į medicinos pasiekimus. Jame matau "du viename" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elysa: 28 lapkričio 2013 - 14:31
man idomu kiek kuriamoji vizualizacija efektyvi kai kazkas priklauso nuo kito asmens valios/ar susiklosciusiu aplinkybiu kurias nulemia daug faktoriu, pvz atleidzia is darbo del sunkejancios imones padeties, bet kolektyvas, atmosfera, viskas buvo super duper, nieko labiau nesinoretu nei dirbti tik ten. ar imanoma isvizualizuot kad per stebukla pakviecia atgal ar geriau vizualizuot kad atsiranda naujas darbas su sauniu kolektyvu ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2013 12 01, 22:36)
man idomu kiek kuriamoji vizualizacija efektyvi kai kazkas priklauso nuo kito asmens valios/ar susiklosciusiu aplinkybiu kurias nulemia daug faktoriu, pvz atleidzia is darbo del sunkejancios imones padeties, bet kolektyvas, atmosfera, viskas buvo super duper, nieko labiau nesinoretu nei dirbti tik ten. ar imanoma isvizualizuot kad per stebukla pakviecia atgal ar geriau vizualizuot kad atsiranda naujas darbas su sauniu kolektyvu ir t.t.?

Aš manau, kad geriausias variantas tiesiog vizualizuoti gera darbą, draugišką kolektyvą ir t.t... nepabrėšk tai senas ar naujas. Palik tai pasamonei, nes ji geriausiai žino vietą, kuri tau tiktų idealiausiai ;-)
Atsakyti
vajej kaip neiseina biggrin.gif
kazkaip mintys nori nenori nukrypsta I konkretu objekta, ir pradeda kilti itampa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2013 12 03, 12:49)
vajej kaip neiseina  biggrin.gif
kazkaip mintys nori nenori nukrypsta I konkretu objekta, ir pradeda kilti itampa  doh.gif

Įtampa negerai. Reikia išmokti nuimti įtampą noruose. Nežinau, ar tai tikrai sudėtinga, bet man pavyko jau senokai. Tai labai vertingas dakykas. Padarai viską, kas priklauso nuo tavęs, kas tavo valioje, o toliau palieki tai savieigai. Jei viską išties skrupulingai ir sąžiningai prieš save padarai, savieiga taip pat būna dažniausiai nulemta smile.gif

O jei mintys nori nenori nukrypsta į kažką - rezultatas bus. Net prieš tavo valiąsmile.gif Juk mintys desertui, prieš miegą, kai gali sau leisti galvoti ne apie tai, kas būtina, o kas malonu - tai labai stipri varomoji jėga. Ir nebūtinai tai bus vienas prie vieno, t.y. absoliučiai identiška forma. Gali būti beveik identiška analogija ar "sinonimas" smile.gif

Tokios mintys yra lygiai tas pats, kas čia apibrėžiama kaip kuriamoji vizualizacija. Tas pats, tik be ritualų smile.gif Tai priklauso nuo žmogaus skonio - kam patinka ritualai, reikia juos naudoti, kas apsieina be jų, rezultatas būna tas pats.
Atsakyti
Mirabela, mane sudomina veriščiagino (nežinau ar gerai parašiau:)) technika, o neturi jis kokios metodikos mažiems ir greitiems dalykams suvizualizuoti? smile.gif turiu omeny tokiems kaip konkretaus žmogaus skambutis pvz smile.gif mano supratimu, tam turėtų užtekti ir vienkartinio energijos "smūgio" smile.gif su įprastais būdais kažkoks blokas dabar, turbūt per daug noriu...
Atsakyti