Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

taip taip, dėl meilės.. biggrin.gif
Ir tik paleidus..
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 03 21, 13:52)
taip taip, dėl meilės.. biggrin.gif
Ir tik paleidus..

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na mat, čia tik pradžia,bet ledo kalnas jau įveiktas smile.gif dabar reikia sulaukti kol tą savo spredimą mylimas vyriškis įgyvendins, nes nei laiko , nei greitumo pas jį nėra biggrin.gif
bet jei jau širdies ledus ištirpinau, tai turi būti ir visa kita gerai..bet tik tada, kai paleidau smile.gif o turiu paminėti, kad iki tol beveik pusmetį beveik nebendravome išvis...tai beveik stebuklas. smile.gif dabar labai šiltai bendraujame
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malram: 21 kovo 2013 - 13:29
QUOTE(cloudlet @ 2013 03 21, 14:46)
Smagu  wub.gif  čia dėl meilės?

O aš pasigirsiu, bėdavojau neseniai, kad nesugebu paleisti norų dėl antros pusės, bet kažkaip nežinau paleidau ir ką staigiai po savaitėlės kai kas atsirado, taip netikėtai, bet ir toks apie kokį svajojau, nu dar viskas labai labai anksti bet tikiu kad viskas bus gerai  blush2.gif

Pamenu, kad ankstesnėse temose kelios merginos irgi pasidžiaugė, kad susipažino su neblogais vyrais, bet pasidalinimo, kaip sekasi bendraut toliau, nesulaukiau. Pasipasakokit, kaip toliau jums seksis blush2.gif Ir kaip vizualizavot, jei ne paslaptis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfiuka: 21 kovo 2013 - 19:08
na mano situacija buvo su konkrečiu vyru.
Faktas buvo toks, kad tvirtai žinojau, kad myli, bet bendrauti dėl visokių priežasčių nenorėjo.. pilnas visokių vidinių stabdžių ir baimių. Nebežinojau per kur ir kaip prie jo prieiti, užvaldė neviltis.. net važiavau pas aiškiariagę.. Ji man kaip faktus iš nuotraukos išdėstė, kad tas vyras tave be galo myli, kankinasi ir t.t. bet nė pats nežino, kodėl atstumia. Ir pasakė, kad mes tikrai tinkame idealiai, ir kad 100 proc. būsime kartu.
Tada jau pusę metų beveik nebendravę buvome, tik tiek, kiek neišvengiamai susitikdavome darbiniais reikalais ir pan.
Pradėjau vizualizuoti, ieškojau visokios informacijos,mokiausi paleisti ir pan..
bet lengva pasakyti, kai širdis plyšta iš meilės. Ko tik aš nepriklausiau iš draugų, kad jei mylėtų,darytų taip ir anaip ir t.t. bet aš viduje visai kitaip viską jaučiau..gavau patarimą atsiriboti nuo "pasaulio triukšmo", tai supratau, kad turiu klausyti tik savo vidinio balso ir tik Tikėti.
Naujų metų naktį išsiverkiau ir paprašiau dievo, kad jei man jis neskirtas, kad atimtų iš manęs tą jausmą..jausmo neatėmė, bet ryte pabudusi jaučiausi visai kitaip, tapau absoliučiai rami. Tris mėnesius vaikščiojau keistai jausdamasi, tarytum mano noras išgirstas, na kaip sakoma, kad sąmonė susilygino su pasąmone, viena kitai nebeprieštarauja, ir "kai du siekia to paties tikslo, jiems viskas galima". Pradėjau spanuoti labai gražius sapnus su tuo žmogumi, kupinus meilės. Žodžiu tai ir buvo "paleidimas", aš visiškai paleidau situaciją, atidaviau ją Dievui, kad darytų taip,kaip reikia, aš sutinku su viskuo, nes jis viską žino geriausiai. Ir atrodo, kad niekas nevyko šiame realiame pasaulyje, bet vyko anapusiniame matyt. Pasėta sėkla sudygo. Ir tai, kas įvyko, įvyko taip staiga ir taip netikėtai, kad pora dienų abiems buvo stresas.. net vaistus teko gerti biggrin.gif
kad man buvo šokas, tai suprantama, bet kad ir jam..jis nesupranta, kas atsitiko, kaip jis galėjo taip atsiverti ir išsakyti savo jausmus ir t.t. lyg tai už jį kas kitas būtų padaręs ar privertę atsiverti smile.gif po to, jis blaškėsi, lyg norėjo viską paneigti vėl smile.gif bet jau nebesustabdysi upės tekėjimo... biggrin.gif dabar jis tvarkosi savo planus, ir turi susitvarkyti asmeninio gyvenimo dokumentus. Yra be proto užsiėmęs, užima aukštas pareigas, bet..aš Žinau, kad dar truputis laiko ir galėsime būti abu laimingi. Žinau, kad nori kartu gventi, tik laiko klausimas beliko. Per du metus jau taip buvome pažinę vienas kitą, kad abejonių jokių nekilo.
Nes išsipildo vidiniai troškimai, o ne proto balsas smile.gif Išsipildo tai, į ką įdėta daug jausmo smile.gif
Sėkmės ir Tikėjimo visiems savo svajonėmis.
Nes aklas Tikėjimas daro stebuklus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 03 22, 09:51)
na mano situacija buvo su konkrečiu vyru.

Galima paklausti, ar čia ne dėl vedusio vyro vizualizavote? ax.gif
Atsakyti
Ką daryt, jei realiai savo gyvenime jau pažįstu vyrą, kuris ne tik atitinka išsvajotą svajonių vyrą, bet ir turi papildomai tiek gerų savybių, apie kurias nebūčiau drįsusi ir pasvajot, kuris tiesiog yra toks fantastiškas, kad tampa svajonių vyro prototipu? Aišku, nėra idealus, bet tie nukrypimai tik suteikia jam žmogiškumo. Atrodytų, kur problema, bet problema ta, kad rimti santykiai su juo neįmanomi ir nei iš mano, nei iš jo pusės nėra įsimylėjimo. O kai prašau, kad atsiųstų kitą, kuris būtų toks kaip jis, jaučiu prieštaravimą, lyg Visata sakytų, kad aš jį jau turiu, kodėl prašau to, kas man jau atsiųsta. Vizualizuot tik tą savybių rinkinį, kuris mane taip žavi, neišeina, nes tai juk konkretus žmogus, prašyt antro irgi neišeina, nes juk nesiųs man to, ką jau turiu. Nustot bendraut su juo negaliu, nes kol kas jis man labai reikalingas kaip draugas, kuris realiai padeda labai sunkiose situacijose, kai visi kiti pažįstami tuo pačiu metu, žinodami mano padėtį, net nepasidomi, kaip laikausi, o aš viena susitvarkyt neturiu jėgų ir galimybių.

Ar užtektų, bandant prisišaukti savąjį žmogeliuką, norėti, kad abu sietų abipusė meilė, būdami kartu jaustumėmės laimingi ir jis mane gerbtų bei palaikytų? Ar neprisišauksiu taip kokį mergišių, alkoholiką ar alfonsą, kurį taip mylėsiu, kad jausiuos laiminga net su vyru, turinčiu tokius baisius trūkumus? Suprantu, kad norėti reikia atsargiai, kad tam ir skirti patarimai kuo konkrečiau vizualizuot norą, kad liktų kuo mažiau vietos neigiamiems dalykams, kurie tą noro išsipildymą gali paversti našta, o ne džiaugsmą, tačiau ką daryt mano atveju? O gal išvis šį norą atidėt ateičiai, kai bus paprastesnė situacija? Jei nesunku, norėčiau sulaukt ne puolimų ar pamąstymų, bet konkrečių, geranoriškų patarimų. Gal kas ką skaitė, ką daryt būtų galima panašioj situacijoj? Juk turėtų būt ir daugiau tokių situacijų, kai realiai pavyzdžiui turi svajonių darbą ar svajonių namus, bet jaučias ten lyg svetimas, lyg vaikas, kuriam davė pasidžiaugt žaisliuku, bet jis jaučia, kad tai ne jo, kad tas žaislas tik dar labiau sužadina apetitą gaut tokį patį, bet jau nuosavą, kuriuo galės iš širdies džiaugtis, o ne gėrėtis iš šalies, nors tuo metu ir turi rankose..

Jei atrodo, kad nusisvaigau, nekreipkit dėmesio, mane ir man pačiai kartais sunku suprast biggrin.gif
Atsakyti
Nieko neardžiau ir neskyriau, jei apie tai klausimas biggrin.gif
Bet patikėkite, kokių tik stabdžių neturi tie vyrai..košmaras..
Jie turi aibes vidinių prieštaravimų, ir apskritai nėra vienodų žmonių, ir taisyklių iš vadovėlių jiems nepritaikysi.. Bet kartais verta stengtis,kai tikrai jauti,kad tai tas asmuo, ir keleri metai tai patikrina.
Papildyta:
delfiuka, kiekvienam žmogui reikia kito žmogaus, kad ir ką jie šnekėtų smile.gif Nieko čia nei keisto, nei juokingo,ir juoktis galėtų nebet kviašos.
O tau jis patinka,tai gal daugiau nei tik draugystė?

Sunku ką pasakyti, prašyk, kad tau atsiųstų suvokimą, atvertų tau akis ir širdį, kad suprastum ko tau reikia,ir atsiųstų tau tiesiog žmogų, kuris tau aidealiai tiktų,ir jei čia ir yra tas žmogus,atsiras ir jausmai smile.gif
jei ne, atsiras kitas žmogus, kai jis atsiras, tu tai suprasi 100 procentų ir niekieno patarimų tau nebereiks smile.gif
Tik tavo pačios pasąmonė žino tikrąjį sprendimą, leisk jai kalbėti, neužgošk jos savo proto balsu, ir kitų žmonių patarimais smile.gif
Tavo vidinis balsas tau pasakys viską, ką tu nori žinoti, bet tik tada, kai juo visiškai pasiklaiusi, tokios jau taisyklės smile.gif
patikėk, viską tau sakau iš praktikos smile.gif
Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 03 24, 19:07)
delfiuka, kiekvienam žmogui reikia kito žmogaus, kad ir ką jie šnekėtų smile.gif Nieko čia nei keisto, nei juokingo,ir juoktis galėtų nebet kviašos.
O tau jis patinka,tai gal daugiau nei tik draugystė?

Sunku ką pasakyti, prašyk, kad tau atsiųstų suvokimą, atvertų tau akis ir širdį, kad suprastum ko tau reikia,ir atsiųstų tau tiesiog žmogų, kuris tau aidealiai tiktų,ir jei čia ir yra tas žmogus,atsiras ir jausmai smile.gif
jei ne, atsiras kitas žmogus, kai jis atsiras, tu tai suprasi 100 procentų ir niekieno patarimų tau nebereiks smile.gif
Tik tavo pačios pasąmonė žino tikrąjį sprendimą, leisk jai kalbėti, neužgošk jos savo proto balsu, ir kitų žmonių patarimais smile.gif
Tavo vidinis balsas tau pasakys viską, ką tu nori žinoti, bet tik tada, kai juo visiškai pasiklaiusi, tokios jau taisyklės smile.gif
patikėk, viską tau sakau iš praktikos smile.gif
Sėkmės

Ačiū labai, puikūs patarimai, bandysiu ax.gif

Man jis labai patinka kaip žmogus, esu laiminga ir dėkinga, kad sutikau savo gyvenime tokį nuostabų žmogų ir vyrą, bet žiūrėdama į jį ir būdama šalia jaučiu tik jaukumą, o ne drugelius pilve.. Būdama viena, visko prisigalvoju, bet manau, kad tie jausmai, kurie jaučiami būnant realiai šalia, yra labiau tikresni. blush2.gif

Sėkmės tau su savąja meile, tikiuos, kad nuo šiol viskas eis tik geryn ir geryn wub.gif
Atsakyti
http://sekmesunivers...oniu-gyvenimus/
Atsakyti
delfiuka, visos meilės yra skirtingos smile.gif vienos trenkia staiga, kai iškart supranti, kad tas, kitos užauga palaipsniui smile.gif kai kurie žmonės ir gyvena visą gyvenimą kaip geri bičiuliai, ir šiaip visų poreikiai skirtingi. Jei ne iki galo save pažįsti, tokiu atveju ir geriausia prašyti tokio žmogaus, kuris tau tiktų idealiai, nes tokį ir gausi. Tie išmaningi užsakymai, kad noriu tokio tokio ir su tiek cm biggrin.gif visada turi riziką, kad ko nors nenumatysi smile.gif
Viskas bus puiku, jei tuo patikėksi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 03 25, 10:39)
delfiuka, visos meilės yra skirtingos smile.gif vienos trenkia staiga, kai iškart supranti, kad tas, kitos užauga palaipsniui smile.gif kai kurie žmonės ir gyvena visą gyvenimą kaip geri bičiuliai, ir šiaip visų poreikiai skirtingi. Jei ne iki galo save pažįsti, tokiu atveju ir geriausia prašyti tokio žmogaus, kuris tau tiktų idealiai, nes tokį ir gausi. Tie išmaningi užsakymai, kad noriu tokio tokio ir su tiek cm biggrin.gif visada turi riziką, kad ko nors nenumatysi smile.gif
Viskas bus puiku, jei tuo patikėksi smile.gif

Esu romantikė, tai ir norisi tokios meilės, kai pamatai žmogų ir supranti, kad būtent jo laukei visą gyvenimą blush2.gif Todėl ir bijau tų užsakymų, nes didelė tikimybė, kad kažką pražiūrėsiu, bet su vizualizacija turbūt darbo mažiau, nes sukuri filmuką ir paleidi, o prašyt taigi reikia kuo daugiau ir dažniau, nes vien žodžių energija mažesnė nei vaizdo. Tas idealus tikimas tai geniali mintis, kai dvejonių kyla, ko iš tikrųjų norisi/reikia, tik va, darbo daugiau, nes Visatai dar pagalvot reikia, koks gi čia man tiktų, o kai sąrašiuką pateiki, tik surast reikia pirmą pasitaikiusį, kuris atitinka ir sumušt kaktom su juo biggrin.gif Bet realiai gal ir geriau ilgiau palaukt to tikrai tinkamo, negu gaišt laiką su tais, kurių vienas trūkumas gali nustelbti ilgą teigiamų savybių sąrašiuką. Bendroj sumoj tas iškart laukiamas idealus gal ir greičiau ateis, nei pakenčiamas suvizualizuotas biggrin.gif
Atsakyti