QUOTE(Agnyte Jank @ 2013 04 16, 09:45)
Nesupratau šio klausimo, bet tą darant savyje, savo viduje, tuomet - taip. Aš Jį vadinu Tėvu, kaip kad Jėzus vadino, ir man tai priimtiniausias ryšys. Mano pasiekimai jau tokie, kad aš natūraliai pajutau, kad nebegaliu valgyti nužudytų gyvių mėsos (ne dėl to, kad mokslas ar religininkas tą sakytų, kad taip reikia, bet pajutau pats, kad to man nebereikia). Taigi nevalgau mėsos, žuvies. Kai tik nustojau, oj kaip aplinkiniai pavydėjo ar kažkas tokio: "po metų susirgsi...", net mano tėtis sakė "po pusės metų sulysi". Ir ką, nieko; sveikata sustiprėjo, nebeliko anginų, jei pasireiškia koks peršalimas, tai labai menka forma, net nenaudoju jokių vaistų. Po to pradėjau sportuoti, kilnoti svarmenis; nes kažkas iš aplinkinių pareiškė, kad jei sportuočiau, tai tada jau būtų problemų problemėlės su sveikata. Aš tik nusijuokiau, ir sakau, "Nu ką Tėve, pabandom" - anksčiau vis būdavo, kad traukia kokį nors raumenį ir tik laukiu kada gi pradės man traukti (mėšlungis); nėra..., nieko..., o juk nederinu savo raciono, nederinu ten nei vitaminų, nei mineralų, ar dar ko. Mėsos nevalgau tris metus, sportuoju intensyviai - pusę. Prisportavau penkis kilogramus raumenų. Tai atsakant į klausimą "darant su savimi" - tai manu irgi - taip; ir su savi darant tai, ką pajauti. Gali ir su kitais tą daryti, bet to šiam kartui nereikia.
"Tas, kuris sako kad JIS NEGALI, ir tas, kuris sako, kad JIS GALI - paprastai, abu yra teisūs." - Konfucijus. O aš dabar žinau ir Šaltinį, kuris padeda, kad aš galėčiau, be jokio savęs prisivertinėjimo, be jokio savęs prievartavimo, meditavimo, asketiškumo ir pan. Tobulumui ribų nėra, o kadangi mes gimstame bejėgiais kūdikiais ir suaugame, taip ir dvasioje gimus, reikia suaugti; tai procesas, nuolatinis augimas, judėjimas, nes nieko nėra statiško (pasižiūrėkite į atomą, nuolatinis judėjimas). Apsiribojame mes patys, bet ne ten Aukštai, kažkas riboja

Papildyta:
QUOTE(Verbena.. @ 2013 04 15, 08:48)
tai as tokia ir esu
bejege
tik paskutiniu metu tas noras neiseina is minciu niekaip
___
beje bandziau afirmaciju pagalba mest rukyti
nesigauna
bejege
tik paskutiniu metu tas noras neiseina is minciu niekaip
___
beje bandziau afirmaciju pagalba mest rukyti
nesigauna

Beje, man nustoti rūkyti padėjo, kai susitvarkiau savo psichiką. Pamąstyk logiškai, rūkai tokį nuodą, tokią šlykštynę; pažiūrėk į šunį, ar jis valgys tai, kas jį nuodija ir dar jam neskanu. Dar kitas klausimas, kam tu tarnauji, ar cigaretei ar kam? Juk mes esame savo kūno valdovai ir saugotojai, o kaip pasielgiame?..
Rūkydamas vis galvodavau apie šias mintis, ir galiausiai nusprendžiau: rūkau paskutinę šlykštynę, prie kurios nebegrįšiu; taip ir buvo.
Papildyta:
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 04 15, 21:27)
dar pridurciau- siekiant ziniu ir mokantis
Kai GYVENSI su tuo Šaltiniu, kitaip ir nebus, bus amžinas mokymasis ir nuolatinis tobulėjimas, be tavo pastangų "siekti". Tai daugiau natūralu ir savaime suprantama, nes Kūrėjas ne be reikalo davė nurodymą: "Būkite tobuli." Nepasakė "siekti", sakė "būk". Gali siekti, bet tai vargina ir sekina, bent mane