kadangi eina kalba apie vegetarizma, tai budama beveik 20 m vegetare (nevalgau mesos nuo ankstyvos paauglystes), tai galiu pasakyt kad pas mane yra didelis gelezies trukumas. gydytoja sake, kad del vegetarizmo. taip, kad nera ko labai ir giriasi, kurie tampa vegetarais. Savi pliusai, savi ir minusai.
Linksminatės mielą pavasarį?
Mane tai visata skriaudžia ir kol kas kitaip nėra ir nebus, kad ir kuo tikėčiau bei ką bekartočiau. Išlindo du blogi dalykai iš praeities, kai padariau neatidžius sprendimus ar nepaklausiau savo nuojautos ir netinkamai pasirinkau. Niekur dabar nuo jų nepabėgsiu, visata to niekaip nesutvarkys, tik aš pati. Be abejo, palengvinimų prašyti galiu, bet tik tiek.
Aišku, yra ir gerų dalykų. Netikėtai ir nejučia reikiamu laiku atradau dalykus, kurie susiję su artimo sveikata ar kaip padėti blogai besielgiančiajam. Tai buvo ir yra labai vertinga bei nemokama. Už tai labai ačiū visatai ir savo protui, kad mane ten nuvedė.

Aišku, yra ir gerų dalykų. Netikėtai ir nejučia reikiamu laiku atradau dalykus, kurie susiję su artimo sveikata ar kaip padėti blogai besielgiančiajam. Tai buvo ir yra labai vertinga bei nemokama. Už tai labai ačiū visatai ir savo protui, kad mane ten nuvedė.
QUOTE(Zabyte @ 2013 04 19, 18:46)
o konkreciau
viskas kas susije su sveikata mane labai domina

QUOTE(Verbena.. @ 2013 04 20, 10:41)
O jums irgi hyper aktyvi skydliauke?

Papildyta:
QUOTE(Sypsokites @ 2013 04 18, 23:49)
kadangi eina kalba apie vegetarizma, tai budama beveik 20 m vegetare (nevalgau mesos nuo ankstyvos paauglystes), tai galiu pasakyt kad pas mane yra didelis gelezies trukumas. gydytoja sake, kad del vegetarizmo. taip, kad nera ko labai ir giriasi, kurie tampa vegetarais. Savi pliusai, savi ir minusai.
Ir tai zinodama nieko nedarote?

QUOTE(Zabyte @ 2013 04 21, 12:13)
aj ne
man migrena ir padidejes skrandzio rugstingumas
silpnas imunitetas
bet aciu kad pasidalinot

maniau kazkokia bendresne informacija bus uztai paklausiau

[quote=Zabyte,2013 04 21, 11:13]
Nes as butent tai atradau pas artima zmogu. Jis buvo tirtas, bet kadangi sutrikimai nera dideli, tikrai ne ligonis, tai paprasti tyrimai to nerode. Bet dabar zinome, kad visi simptomai i tai suvede. O atradau paprastai, be jokiu stebuklu. As jau anksciau skaitinėjau literatūrą apie įvairius simptomus, bet tuomet tiesiog nedaskaičiau iki galo, neradau už ko užsikabinti ir radau info, kad tam tikri simptomai atseit normalu. O šį kartą atradau, kad nenormalu ir radau taip pat informaciją, kad dar gali būti įtraukti kažkiek pažeisti inkstai ir kepenys. Susumavus kaip žmogus gyveno, maitinosi, kuo yra sirgęs, koks jo metabolizmas, viskas tikrai logiškai susidėjo ir pabandėme nuo atsargaus, neekstremalaus kepenų valymo, kadangi tai didelis organizmo organas. Nors vėliau sužinojau, kad iš viso geriausia pradėti nuo žarnų, tuštinimosi aparato, tai pridėjome gydymą ir čia. Žmogus ėmė jaustis geriau. Taigi tęsime toliau, eidami link inkstų ir tuomet mėginsime stabdyti skydliaukę, jei dar reikės. Tiesiog gali būti ir taip, kad nebereikės, susitvarkys savaime, sutvarkius ir išvalius kitus organus.
o ką su žarnynu darėte? labai įdomu, nes pas mane amžinos virškinimo problemos

QUOTE(Verbena.. @ 2013 04 21, 13:54)
aj ne
silpnas imunitetas
bet aciu kad pasidalinot
silpnas imunitetas
bet aciu kad pasidalinot

Tai cia lengvai tvarkoma, tik turite pasistengti. Pirmiausia tai mityba turi buti labai tvarkinga, gausi darzoviu, po to turite gerti arbatas ar kitaip vartoti, tarkime kapsulese ar prieskoniu budu imbiera, melisa, ciberzole, gudobele, valerijonus.
Mityba turi būti papildoma magniu, koefermentu q10. Taip pat turi ypatingai padėti drugžolė (Tanacetum parthenium).
O jei jau tai darote ir nepadeda, tai arba dozes per silpnos, arba jumyse slypi kazkas daugiau.
Papildyta:
QUOTE(gira @ 2013 04 21, 14:33)
Kol kas dar tik liucerna, bet yra dar daug zoliu, kurios ji valo, tik reikia nebijoti doziu, turint omenyje, kad rekomenduojamos dozes yra praktiskai sveikam zmogui, kad toliau isliktu sveikas. O jei yra problemos, dozes galima netgi trigubinti ar keturgubinti. Jei renkamasi kapsuliu forma, tuomet tiesiog gerti daug vandens. Ir nepamirsti, kad pasireiskia blogumai neturi gasdinti, nes blogybes nepasisalina kaip ranka nuemus, savaime. Gali berti spuogais, gali tekti daugiau nei iprastai wc laiko praleisti, gali netgi pykinti. Bet tai normalu, taip valosi toksinai iki pagerejimo. Tiesiog reikia tam atsideti, tureti tam galimybes ir laiko.
Kol kas dar tik liucerna, bet yra dar daug zoliu, kurios ji valo, tik reikia nebijoti doziu, turint omenyje, kad rekomenduojamos dozes yra praktiskai sveikam zmogui, kad toliau isliktu sveikas. O jei yra problemos, dozes galima netgi trigubinti ar keturgubinti. Jei renkamasi kapsuliu forma, tuomet tiesiog gerti daug vandens. Ir nepamirsti, kad pasireiskia blogumai neturi gasdinti, nes blogybes nepasisalina kaip ranka nuemus, savaime. Gali berti spuogais, gali tekti daugiau nei iprastai wc laiko praleisti, gali netgi pykinti. Bet tai normalu, taip valosi toksinai iki pagerejimo. Tiesiog reikia tam atsideti, tureti tam galimybes ir laiko.
[/quote]
einu ieškot informacijos
ačiū

QUOTE(Zabyte @ 2013 04 21, 12:13)
Papildyta:
Nekeiciate gelezies, gaunamos is mesos i gelezi, gaunama is darzoviu, uogu, zoliu? Koks tada vegetarizmo tikslas, jei jis tampa praktiskai alinimusi.

valgau darzoves ir vaisius kilogramais, ir visus produktus kuriuose yra Fe, o ju yra:
*daržovėse (ankštinėse, špinatuose, salierų lapuose ir kitose lapinėse),
* javų daiguose, avižiniuose dribsniuose, rupioje duonoje, sezamo bei saulėgrąžų sėklos,
* vyšniose, obuoliuose, slyvose, razinose, džiovintuose abrikosuose
neveikia, visvien truksta pasirodo
Pries kelis metus buvau del gydytoju gasdinimu valgyt mesa, bet organizmas atmete, be to prasidejo didziule alergija. moraliskai jauciausi lyg zmogu nuzudzius, uzsitersus, nervino ta mesa... brrrr... net nemalonu prisimint to kosmaro
QUOTE(Zabyte @ 2013 04 21, 14:39)
Tai cia lengvai tvarkoma, tik turite pasistengti. Pirmiausia tai mityba turi buti labai tvarkinga, gausi darzoviu, po to turite gerti arbatas ar kitaip vartoti, tarkime kapsulese ar prieskoniu budu imbiera, melisa, ciberzole, gudobele, valerijonus.
Mityba turi būti papildoma magniu, koefermentu q10. Taip pat turi ypatingai padėti drugžolė (Tanacetum parthenium).
bet gastroezofaginis refliuksas ir darzoves beveik nesuderinama, nebent morka ir kopustas

imbieras irgi kelia rugstinguma

QUOTE(Verbena.. @ 2013 04 22, 06:04)
bet gastroezofaginis refliuksas ir darzoves beveik nesuderinama, nebent morka ir kopustas
nuo visu kitu darzoviu vaisiu rugstys kyla

Daržovės netinka tik šviežios, o troškintos labai tinka

QUOTE(Verbena.. @ 2013 04 22, 06:04)
nuo visu kitu darzoviu vaisiu rugstys kyla

Taip, medikai, kuriems naudinga, kad jus naudotumete ju israsomus vaistus kalba jums butent sitaip. Bet ar jie jus pagydo? Kaip suprantu vis dar sergate. Tik gyvenimo budo pakeitimas ir pakeitimas visko drastiskai gali jums padeti. Niekas nesako, kad butu ar bus lengva, bet tai ar geriau viena karta per tai pereiti ar geriau nuolat sirgti, ypac kai itariu, kad turbut esate jauna, nelabai cia turbut senutes renkasi. Jusu valia aisku ka daryti, bet as daryciau mazdaug taip:
naudociau gerasias bakterijas, himalaju druska, kitus virskinimo fermentus, enzymus, valgyciau butent sviezius vaisius ir darzoves. Taip pat net skiestas naturalus obuoliu sidro actas yra puiku pries valgi. Taip pat butina valyti visa organizma, nes tik atrodo, kad sergate tuo ir tuo, bet is tiesu jis visas prastai funkcionuoja. Pradeti reikia nuo naturaliu budu issivalant zarnyna, tuomet kepenis, inkstus. Tai standartas, bet kokias ligas reikia pradeti vyti nuo organizmo valymo.
Papildyta:
QUOTE(Sypsokites @ 2013 04 22, 01:57)
valgau darzoves ir vaisius kilogramais, ir visus produktus kuriuose yra Fe, o ju yra:
* javų daiguose, avižiniuose dribsniuose, rupioje duonoje, sezamo bei saulėgrąžų sėklos,
Pries kelis metus buvau del gydytoju gasdinimu valgyt mesa, bet organizmas atmete, be to prasidejo didziule alergija. moraliskai jauciausi lyg zmogu nuzudzius, uzsitersus, nervino ta mesa... brrrr... net nemalonu prisimint to kosmaro
Idomiai, tikrai idomiai. Juk is tiesu virtoje mesoje, ir ypac tokioje kokia parsiduoda siuo metu nera nieko gero, kad butent mesa galetu jums kazko daug suteikti. Gal tiesiog kazko visgi pritruksta esamoje mityboje. Skirtingai zmones atsiliepia, vieniems gelezi sutvarko granatu sultys, kitiems burokeliu. Ar bandeti sultis, daug ju?