As savo didziajai merginai iveriau auskariukus 5 gimtadienio proga. Nesliapiu buvo visko, bet ji pati to prase. O dabar jau ir nesigaili. Man pavyzdziui labai grazu.
Aš savo princesei 4 metuku progai pradūriau ausytės, nes ji labai norėjo ir prašė(ir neverkė!), tai dabar sako: mamytė, mes su tavim dabar tokios gražuolės
QUOTE(Nuokata @ 2008 08 28, 13:11)
Mūsų merginai 5,5 m. prašosi pradurti ausytes
, aš tai labai už, bet vyras
Reiks vakare duot paskaityt jūsų postus
Gal persigalvos 
man labai grazu kai isviso mazi vaikeliai su auskariukais, kiti dar net nevaiksto ir jau su auskariukais
O man grazu
Pati nesiuliau, bet maniske labai norejo, tai jai isduriau ausytes, kai ji buvo 3.5 metuku. toks noras vaiko buvo, kad net neverke
Iveriau mazulytes auksines rinkutes ir buvo labai laiminga
Pati nesiuliau, bet maniske labai norejo, tai jai isduriau ausytes, kai ji buvo 3.5 metuku. toks noras vaiko buvo, kad net neverke
Iveriau mazulytes auksines rinkutes ir buvo labai laiminga
Savo lėlytei išdūrėm kai buvo 2,5 pati labai norėjo bet kai išdūrė pirmą ausytę nebenorėjo pradėjo rėkt
Bet kosmetologė buvo superinė taip užnekino vaiką kad leido durt toliau
Man tai labai gražu
O dukrytė šiai dienai turi tik inkstinktą nuimant per galvą rūbelius pasitikrint ar vietoj auskariukai
QUOTE(Nuokata @ 2008 08 28, 13:11)
Pas mane panasiai: kai dukryte buvo mazesne anyta kategoriskai priestaravo pries ausu durima, o as ir paklausiau savo nelaimei
o man nuostabiai grazios mazos mergytes su auskariukais.mano duktereciai ivere kai jai buvo 10 men ir jokiu problemu tikrai nebuvo.labai greit uzgijo ir nei karto ji pati nebuvo pasiplesusi, kaip tik mama buvo viena karta uzkliuvusi kai dejo kepuryte
ir as esu tos nuomones, kad geriau anksciau iverti, nes tada vaikas dar nesupranta, nei kas ten nei ka, o didesnes tampo tas ausytes todel uzkrecia ir buna problemyciu
as uz auskariukus mazyciu zvaigzduciu ausytese
QUOTE(kelniki @ 2008 08 31, 19:47)
o man nuostabiai grazios mazos mergytes su auskariukais.mano duktereciai ivere kai jai buvo 10 men ir jokiu problemu tikrai nebuvo.labai greit uzgijo ir nei karto ji pati nebuvo pasiplesusi, kaip tik mama buvo viena karta uzkliuvusi kai dejo kepuryte
ir as esu tos nuomones, kad geriau anksciau iverti, nes tada vaikas dar nesupranta, nei kas ten nei ka, o didesnes tampo tas ausytes todel uzkrecia ir buna problemyciu
as uz auskariukus mazyciu zvaigzduciu ausytese

As ir uz tai, kad pradurt kuo mazesnei
Mūsų mažylė labai norėjo auskariukų, laukėm gal kelis metus. O šią žiemą labai labai užsiprašė, tai susiradom saloną ir tą pačią dieną pradūrėm. Net neverkė, turbūt tikrai norėjo. Bet va, nupirkom naujus auskariukus, tragedija buvo kol perverėm. Su tėčiu abu vargom, spurdėjo, verkė, bet nerikavau palikti skylutes ilgiau kaip dviem dienom, kad neužsitrauktų, nes auskarų nori, įsiverti ne. Dabar bijo nerealiai, tai prižadėjau ausyčių neliesti kol pati nepanorės. O jau kaip gaila buvo kamuoti, net neįsivaizdavau tokio košmaro.