Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai penkiametei, ar ne per anksti?

QUOTE(lora2006 @ 2008 09 29, 11:50)
Mūsų mažylė labai norėjo auskariukų, laukėm gal kelis metus. O šią žiemą labai labai užsiprašė, tai susiradom saloną ir tą pačią dieną pradūrėm.  Net neverkė, turbūt tikrai  norėjo. Bet va, nupirkom naujus auskariukus, tragedija buvo kol perverėm. Su tėčiu abu vargom, spurdėjo, verkė, bet nerikavau palikti skylutes ilgiau kaip dviem dienom, kad neužsitrauktų, nes auskarų nori, įsiverti ne. Dabar bijo nerealiai, tai prižadėjau ausyčių neliesti kol pati nepanorės. O jau kaip gaila buvo kamuoti, net neįsivaizdavau tokio košmaro.

miegančiai bandykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 09 29, 10:37)
miegančiai bandykit  mirksiukas.gif

Bandom suvilioti naujais auskariukais, bet jokių nereikia jei tik pasakai, kad teks persiverti. Na, kai anyta pažadėjo nupirkt kokiu tik norės gimtadienio proga, tai lyg ir sutiko. Belieka tos šventės sulaukti. Ai, paaugs, pačiai įdomu bus pasikaitalioti. Dabar nešioja tikias mažas auksines širdeles, gerai sukiojas, pavalom ir vėl neliečiam. smile.gif
Atsakyti
nemanau kad per anksti,nors daug ir nuo pacio vaiko priklauso koks jis.as savo didziosiajai gimtadienio proga auskarus yveriau ir viskas gerai ,nes ji tokia nepasiutus, moka prisiziuret,o va db buvo mazosios gimtadienis 5 metai neveriau ,nes butu kita diena isplesytos ausys verysad.gif
Atsakyti
Mano dūkrytei 5 metukai,kartais paprašo-noriu auskariukų....Kadangi man negražu mažos,auskaruotos senutės doh.gif ,aš jai pasakau-ažaugsi ir įversim smile.gif .Tuo norai ir pasibaigia.
Atsakyti
QUOTE(Karna @ 2006 05 22, 13:05)
mano mažosios geriausia draugė praeitą savaitę prasidūrė ausis doh.gif o mano dukra - šarkų šarka, jai be galo rūpi visokie papuošalai, blizgučiai... jau seniai ji manęs prašė pradurti ausis, bet kažkaip atkalbėdavau. o dabar, kai pamatys draugę, tai neįsivaizduoju, kokiais argumentais ją atkalbėti unsure.gif
nes man yra labai negražu, kai penkių metų (ar dar jaunesnės) mergaitės nešioja kad ir mažiukus auskariukus schmoll.gif

o kokia jūsų nuomonė?

o kas cia tokio ausyse auskarai juk ne i bamba, antaki , ar liezuvi nori vaikas isiverti smile.gif mano keturiu metuku su auskarais vaiksciojo aisku su mazuciais deimantukais. O kiti vaikai juk vos gime jau su auskariukais. Nemanau , kad tai yra blogai. Pvz jei mergaite nori auskariuku tai juk gerai minimaliai paspuosti. Esu girdejus tokiu istoriju apie asukarus. mamos neleidzia durtis ausis tada prasideda. Pacios pardeda durtis ausis su adatom unsure.gif juk gali sau pacios zalos prisidaryti dabar jaunimelis apskritai labai nori viska pabandyti, paekspermentuoti. As manau jei vaikas nori tai tegu puosiasi paskui prasides paauglyste tai noresisi kitose kuno vietose auskaru vatada reikes sukti galva doh.gif
Atsakyti
man labai grazu mazytes su auskariukais,va vyro sesuo 1m proga ivere ir thumbup.gif nei puliavo,nei pesiojosi,kai vere nelabai ka suprato biggrin.gif o kai sakau parodyk,savo auskariukus,tuoj ziuri ar as turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano panele dar nenori, nors pati nesioju auskarus, ji paziuri, paziuri, o kai paklausiu jos, ar nenoretum, sako, nea... tai ir neskubinu smile.gif
Atsakyti
Aš nuvedžiau pradurt ausis, kai dukrai buvo 1m.8men. ir nemanau, kad per anksti, man labai gražu maža mergaitė su auskariukais.(kai vieną ausį durė, tai nieko,kosmetologė sako kažin kaip bus su antra, bet nieko,pravirko tik tada , kai buvo su auskarais, papurškė ir liuks). Draugė pradūrė dukrai 4men. ir nieko puiku. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Manoji labai nori auskariuku, tai gimtadienio proga dursim. Man grazu. Pamenu, kai as paauglystej norejau, mama neleido. Be jos zinios vistiek prasiduriau.
Atsakyti
Mano abu mažieji su auskariukais biggrin.gif Įvėrėm rudenį, nes abu labai norėjo, vyresnieji nešioja auskarus. Jokių problemų dėl to, man gražu wub.gif Aišku mažiems - mažučiai ir auskariukai, dideli, manau, nebūtų gražu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2009 02 19, 21:50)
Mano abu mažieji su auskariukais  biggrin.gif  Įvėrėm rudenį, nes abu labai norėjo, vyresnieji nešioja auskarus. Jokių problemų dėl to, man gražu  wub.gif  Aišku mažiems - mažučiai ir auskariukai, dideli, manau, nebūtų gražu  rolleyes.gif

as savo panele nuveziau iverti auskarus kai jai buvo 1,5m. pas mano dukra irgi db maziukai auskariukai, nors vienu metu ir rinkutes nesiojo.
Atsakyti
mes irgi 5 metu roga versim auskariukus 4u.gif nes labai jau noras didelis, tik bijau kad darzeli kas neisplestu, nes dabar vaikai tokie visi aktyvus
Atsakyti