Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai penkiametei, ar ne per anksti?

Sveikos,

Man tai negrazu, kai pas mazas mergytes (0 iki 8 metu) )ausyse auskarai blush2.gif bet cia tik mano nuomone ax.gif
Turiu dvi dukrytes. Vyresniajai jau 14 m., bet ausys nepradurtos. Ir ka jus manot - ji vienitele klaseje be pradurtu ausu bigsmile.gif Ji taip pat jau kalba, kad noretu prasidurti ausis, taciau vis pagalvoja "o as uztat iskirtine, nes mano ausys nepradusrtos".

Manau, kad pradurti mazai mergytei ausis labiau nori pati mama, o ne dukryte ax.gif

Turiu pazistama kosmetologe. Ji tiek pripasakojo istoriju, kaip mamos atveda dukrytes pradurti ausyciu blink.gif didzioji dalys is ju rekia tikraja to zodzio prasme. Cia jau vaiko kankinimas verysad.gif Yra ir tokiu atveju, kai is kabineto iseina tik su viena pradurta ausyte doh.gif
Pazistama man sako, kad kai atveda mergyte - tai jai is karto rankos pradeda drebeti mirksiukas.gif , nes jai paprasciausiai ju gaila.

PS Nieko blogo neturiu pries mamytes, kurioms labai grazu pradurtos mazos mergytes ausytes victory.gif tiesiog parasiau savo nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamytėEvelina: 20 vasario 2009 - 11:32
niekada nedurciau asyciu vaikui tik del to kad man grazu ir kad pati as to noriu. Mano mergina pati labai suinteresuota, o as tai vis paklausiu ar tu nebijosi nes gali skaudeti, o pas ja tik akys ziba ir ji sako nieko nebijosiu tik pradurk lotuliukas.gif
Atsakyti
as manau kad penkiametei tai jau normalu smile.gif
Atsakyti
visos jos nori, kol joms nepraduria pirmos ausytes biggrin.gif , o po to jau ir skauda, ir "jau nebenoriu" mirksiukas.gif
Atsakyti
Mūsų mažoji su pradurtom ausytėm nuo 8 mėn. Ir man Labai gražu kai mažos mergaitės su auskariukais, tokiais mažais mažais. Nebuvo jokio klyksmo, jokių ašarų. Užtat dabar moka pasimaivyti. Aš pati kiek save atsimenu, tiek visada norėjau, o mama man neleido. Tai tik 15 metų pradūrė man. Dėl to anksti penkiametei, ar ne- kiekvienos mamos subjektyvus reikalas. O dėl to gažu ar negražu irgi skonio reikalas.
Atsakyti

Cia priklauso nuo mamyciu,kada jos nori pradurt savo mazems ausytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mano nuomone 5 metu mergaitei pradurt ausytes yra pavojinga,ypac jei eina i darzeli,kad nesusizeistu ir panasiai.As praduriau mazei ausytes,kai jai buvo 3men.tai vaikas net nesuregavo ir ausytes net neparaudo ir labai greit sugijo thumbup.gif Bet cia yra tik nuomone 4u.gif Mama zino kas jos vaikui yra geriausia wub.gif
Atsakyti
mano nuomone,viskam turi ateiti savas laikas. tai kas, kad drauge isivere ir jinai uzsimane?jei 12 metu uzsimanys tatuiruotes irgi vesit i salona? g.gif
Atsakyti
O man labai gražu auskariukai ax.gif . Tik žinoma mažai mergaitei tai tikrai neverčiau. Man nuomonė yra tokia: jeigu margaitė nori, kodėl gi ne bigsmile.gif
5 metai tinkamas laikas. Mano dukra dabar yra 5 metukų ir ji jau prašo auskariukų, tai mes susitarėm, kad versim juos per jos gimtadienį ax.gif . Žinoma jeigu iki to laiko ji nepersigalvos.
Atsakyti
mano dukrytei ausytes buvo pradurtos 5m gimtadienio proga, ji norejo ir neverke, nebijojo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nerfis @ 2009 02 20, 01:08)
mes irgi 5 metu roga versim auskariukus  4u.gif nes labai jau noras didelis, tik bijau kad darzeli kas neisplestu, nes dabar vaikai tokie visi aktyvus

mane ir tokios mintys kamavo, bet nieko zinok iveriau mazus akmenukus ir gerai nei kliuvo nei ka, va tik biski asaru buvo kaip puliuoti ausytes pradejo, bet labai jau didelis noras puostis buvo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaiva1986 @ 2009 02 25, 21:42)
mano nuomone,viskam turi ateiti savas laikas. tai kas, kad drauge isivere ir jinai uzsimane?jei 12 metu uzsimanys tatuiruotes irgi vesit i salona? g.gif

sutinku tik, kad labai jau puostis skuba mergaites nu del tatu tai tikrai ne schmoll.gif jauciu aiskinsiu savo mergaitei, kad tai yra neskoninga ir toks dalykas visam gyvenimui.
Atsakyti
mes dukrytei iverem auskarus kai jai buvo 3,5m. ji pati to labai norejo, vis klijuodavo auskariukus o sie nukrisdavo, tai ir ispildem jos nora. kas keisciausia ji neverke kai pradure viena ausyte, tik sake kad skauda, tai mes sakom kito gal nereikia, o ji rekia kad reikia, tai net gydytoja stebejosi tokiu vaiko kantrumu ir noru tureti auskariukus. nebuvo jokiu problemu del uzgijimo. as manau kad 5 m mergaitei jau galima iverti auskariukus, ir man labai grazu 4u.gif
Atsakyti
O aš saviškei įvėriau, kai jai suėjo 1 metukai.. blush2.gif Sako, kad kuo mažesnis vaikas, tuo lengviau perneša tą diskomfortą..na gijo mums labai lengvai ir dabar jokių problemų dėl to neturim..na nebent jei auskariuko sagtis silpna ir pameta kartais.. doh.gif O šiaip man gražu.. wub.gif
Atsakyti