Aš savo dukrai ausytes pradūriau būtent vasarą ir labai greitai užgijo tik priežiūra reikalinga

QUOTE(aliona111 @ 2009 05 10, 16:01)
Aš savo dukrai ausytes pradūriau būtent vasarą ir labai greitai užgijo tik priežiūra reikalinga 

Manau ar ziema ar vasara prieziura reikalinga

Su tuo sutinku,bet laikausi savo nuomonės.

QUOTE(aliona111 @ 2009 05 10, 13:23)

man grazu maziukai su auskariukais.Aisku,kiekwiena mama daro pagal sawe.Galwojau ar laukti kol pauges ,ad dabar,bet ji wis manuosius ciupinejo,sakydawo,kad noriu.As jai aiskinau,kad skaudes,kad durs...O sako nuo 5 metu todel,kad waikas jau gali suprasti siek tiek skausma ir leisti antra skylute isdurti,nes maziukas,pwz triju m.nori,wiena isduria,o kito jau neleidzia

O del gijimo,tai sugijo puikiai,net paraudusios nebuwo

QUOTE(mamiux @ 2009 05 11, 09:11)
man grazu maziukai su auskariukais.Aisku,kiekwiena mama daro pagal sawe.Galwojau ar laukti kol pauges ,ad dabar,bet ji wis manuosius ciupinejo,sakydawo,kad noriu.As jai aiskinau,kad skaudes,kad durs...O sako nuo 5 metu todel,kad waikas jau gali suprasti siek tiek skausma ir leisti antra skylute isdurti,nes maziukas,pwz triju m.nori,wiena isduria,o kito jau neleidzia
butent todel..ir kad isterisku werksmu nebutu,kad nekankinti waiko del mamos noru
Bet as mazei isduriau likus 2 menesiams iki 3 m jubiliejaus,kowo men.Kazko pasitikejau sawo maze.Wiskas gerai pawyko,nebuwo isteriju,nereikejo nei laikyti
Nuo waiko priklauso.Aisku,lengwas pawerkimas buwo,bet tik tiek 
Naudojom "octenisept"purskikli
nuo zaizdu gijimo,patare kosmetologe.

Aš kai vėriau dukrai auskariukus kosmetologė sakė kad geriau nuo penkių metų,dėl kažkokių taškų kur eina tuoj vietoj.O dėl skausmo tai aš aiškinau kad tai bus tik kaip bitutės įgėlimas.

mergytei ausytes durem 2metu,bet neiskrito nei viena asarele,o ir uzgijo labai gerai.Cia kiekvieno is tevu asmeninis reikalas kada vert vaikui auskarus

As saviskei galvoju kita vasara jau bus 4 metukai manau pats tas bus

Man negrazu mazos mergytes ir jau auskaruotos
Aplamai brangus metalai ant vaiku atrodo idiotiskai (apyrankes, grandineles...). Pati turiu dukriuka, kai uzaugs ir pati uzsidirbs tokioms biezdeluskems, tada ir tures

O man grazu papuostos mergaites. Esme-kaip. Jeigu apkarstyta brangiaisiais metalais, rodo mamos prasta skoni. Mazi, netrukdantys ir nekliuvantys auskariukai man grazu. Savo dukrytei noreciau pradurti, bet neprisiruosiau iki 2 metuku, tai dabar jau lauksiu, kol pati panores.
mano dukriukas turės auskariuskus, kai pati norės

mes tai kai suėjo metukai įvėrėm auskariukus tai labai džiaugiasi panelė.Jei kas paklausia ar skaudėjo,ji atsako,kad ne
nes neprisimena