Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai penkiametei, ar ne per anksti?

Aš savo dukrai ausytes pradūriau būtent vasarą ir labai greitai užgijo tik priežiūra reikalinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aliona111 @ 2009 05 10, 16:01)
Aš savo dukrai ausytes pradūriau būtent vasarą ir labai greitai užgijo tik priežiūra reikalinga smile.gif

Manau ar ziema ar vasara prieziura reikalinga rolleyes.gif
Atsakyti
Su tuo sutinku,bet laikausi savo nuomonės. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aliona111 @ 2009 05 10, 13:23)
smile.gif Viskas priklauso nuo vaiko,nežinau šiaip manau kad jeigu duktė nori galima įverti auskariukus. Būtent patariama nuo 5metukų ir geriau vasarą kai vaikas tuo metu neina į darželį,kad galėtum pati prižiūrėti ausyčių gyjimą.

man grazu maziukai su auskariukais.Aisku,kiekwiena mama daro pagal sawe.Galwojau ar laukti kol pauges ,ad dabar,bet ji wis manuosius ciupinejo,sakydawo,kad noriu.As jai aiskinau,kad skaudes,kad durs...O sako nuo 5 metu todel,kad waikas jau gali suprasti siek tiek skausma ir leisti antra skylute isdurti,nes maziukas,pwz triju m.nori,wiena isduria,o kito jau neleidzia mirksiukas.gif butent todel..ir kad isterisku werksmu nebutu,kad nekankinti waiko del mamos noru mirksiukas.gif Bet as mazei isduriau likus 2 menesiams iki 3 m jubiliejaus,kowo men.Kazko pasitikejau sawo maze.Wiskas gerai pawyko,nebuwo isteriju,nereikejo nei laikyti smile.gif Nuo waiko priklauso.Aisku,lengwas pawerkimas buwo,bet tik tiek smile.gif
O del gijimo,tai sugijo puikiai,net paraudusios nebuwo thumbup.gif Naudojom "octenisept"purskikli smile.gif nuo zaizdu gijimo,patare kosmetologe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamiux: 11 gegužės 2009 - 08:14
QUOTE(mamiux @ 2009 05 11, 09:11)
man grazu maziukai su auskariukais.Aisku,kiekwiena mama daro pagal sawe.Galwojau ar laukti kol pauges ,ad dabar,bet ji wis manuosius ciupinejo,sakydawo,kad noriu.As jai aiskinau,kad skaudes,kad durs...O sako nuo 5 metu todel,kad waikas jau gali suprasti siek tiek skausma ir leisti antra skylute isdurti,nes maziukas,pwz triju m.nori,wiena isduria,o kito jau neleidzia mirksiukas.gif butent todel..ir kad isterisku werksmu nebutu,kad nekankinti waiko del mamos noru mirksiukas.gif Bet as mazei isduriau likus 2 menesiams iki 3 m jubiliejaus,kowo men.Kazko pasitikejau sawo maze.Wiskas gerai pawyko,nebuwo isteriju,nereikejo nei laikyti smile.gif Nuo waiko priklauso.Aisku,lengwas pawerkimas buwo,bet tik tiek smile.gif
O del gijimo,tai sugijo puikiai,net paraudusios nebuwo thumbup.gif Naudojom "octenisept"purskikli smile.gif nuo zaizdu gijimo,patare kosmetologe.

Aš kai vėriau dukrai auskariukus kosmetologė sakė kad geriau nuo penkių metų,dėl kažkokių taškų kur eina tuoj vietoj.O dėl skausmo tai aš aiškinau kad tai bus tik kaip bitutės įgėlimas. thumbup.gif
Atsakyti
mergytei ausytes durem 2metu,bet neiskrito nei viena asarele,o ir uzgijo labai gerai.Cia kiekvieno is tevu asmeninis reikalas kada vert vaikui auskarus rolleyes.gif
Atsakyti
As saviskei galvoju kita vasara jau bus 4 metukai manau pats tas bus ax.gif
Atsakyti
Man negrazu mazos mergytes ir jau auskaruotos schmoll.gif Aplamai brangus metalai ant vaiku atrodo idiotiskai (apyrankes, grandineles...). Pati turiu dukriuka, kai uzaugs ir pati uzsidirbs tokioms biezdeluskems, tada ir tures 4u.gif
Atsakyti
O man grazu papuostos mergaites. Esme-kaip. Jeigu apkarstyta brangiaisiais metalais, rodo mamos prasta skoni. Mazi, netrukdantys ir nekliuvantys auskariukai man grazu. Savo dukrytei noreciau pradurti, bet neprisiruosiau iki 2 metuku, tai dabar jau lauksiu, kol pati panores.
Atsakyti
mano dukriukas turės auskariuskus, kai pati norės ax.gif
Atsakyti
g.gif Kai pati norės, tai ir turės tuos auskariukus. Pati "savo pageidavimų koncertų" nepildysiu smile.gif
Atsakyti
mes tai kai suėjo metukai įvėrėm auskariukus tai labai džiaugiasi panelė.Jei kas paklausia ar skaudėjo,ji atsako,kad ne lotuliukas.gif nes neprisimena thumbup.gif
Atsakyti