Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai penkiametei, ar ne per anksti?

manoji dukryte buvo pamisusi del auskariuku,sutarem kad 5to gimtadienio proga praversim.atejo svente,o nuomone pasikeite doh.gif dabar sako kai paaugs mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės. Mūsų patirtis tokia, jog mano uogai 4 metukai (netoli 5). Auskariukus įvėrėm netaip senai. Niekada jai apie tai net nekalbėjau. Užtektinai girdėjo iš aplinkos. bet ji užsinorėjo. pradėjo kalbėti, klausinėti, tada bandžiau paaiškinti ,kaip reikės rūpintis, saugoti, kasdiena teptis ir t.t. temai baigėsi keliems mėnesiams, kol viena diena ji vėl neprisiminė. Nuėjom, įvėrė, labai džiaugėsi mergaitė ir nebuvo (tfu tfu tfu),jokios bėdos blush2.gif be jokių piktumu tepėm, žiūrėjom, keitėm ir t.t.Netgi rūbelius nusiimant visada ji prisimena ,kad reikia saugoti ausytes 4u.gif
Atsakyti
o man nuostabiai atrodo mazyles su auskariukais,prisimenu dar jaunesne ziuredavau serialus ir lelytes mazos su auskariukais budavo,sakydavau sau kaip turesiu dukryte pati jai praversiu ausytes,na ir mano svajone issipilde turiu net dvi princeses ir abidvi su auskariukais tongue.gif
Papildyta:
o ir abi labai patenkintos su auskariuykais,dicke sako mama turi auskarus,sese turi ir as turiu labai dziaugesi,o beje maziukams lengviau gyja ausytes thumbup.gif
Atsakyti
Kuriuo metu laiku geriausia praverti ausytes?sako geriau, kai vesiau atseit bakteriju maziau?
Atsakyti
QUOTE(kristaliukas22 @ 2009 03 19, 21:33)
Kuriuo metu laiku geriausia praverti ausytes?sako geriau, kai vesiau atseit bakteriju maziau?

as net nezinau as saviske vasara veziau pradure ir nieko,jai tada 1,5m buvo.
Atsakyti
QUOTE(Karna @ 2006 05 22, 13:05)
mano mažosios geriausia draugė praeitą savaitę prasidūrė ausis doh.gif o mano dukra - šarkų šarka, jai be galo rūpi visokie papuošalai, blizgučiai... jau seniai ji manęs prašė pradurti ausis, bet kažkaip atkalbėdavau. o dabar, kai pamatys draugę, tai neįsivaizduoju, kokiais argumentais ją atkalbėti unsure.gif
nes man yra labai negražu, kai penkių metų (ar dar jaunesnės) mergaitės nešioja kad ir mažiukus auskariukus schmoll.gif

o kokia jūsų nuomonė?

Kai uzaugs , pati nores ir isivers. Durniausiai, kai tevai uz vaikus nusprendzia, kol dar jie visai nesupranta. vaziuoja vezimelyje leliuke , o jau auskariukai blizga, kaip pas čigoniuke. Nzn...aisku uzpyks dabar ant manes mamos , bet ka as zinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivam @ 2009 03 20, 12:18)
Kai uzaugs , pati nores ir isivers. Durniausiai, kai tevai uz vaikus nusprendzia, kol dar jie visai nesupranta. vaziuoja vezimelyje leliuke , o jau auskariukai blizga, kaip pas čigoniuke. Nzn...aisku uzpyks dabar ant manes mamos , bet ka as zinau  ax.gif

Ko cia pykti, nevisiems viskas patinka arba nepatinka.
Atsakyti
Sveiki,musu dukrytei jau eina 4 metukai,ausytes mes pradurem jai kai buvo 2m ir 7men,ji pati labai norejo,skaudejo,paverke biski,bet poto dziaugesi kad turi auskariukus....Po gero menesio ivereme jau auksinukus ir iki siol nesioja juos..Kita kart jau praso kitu auskariuku smile.gif

O seip as uz,nes graziai atrodo,kai praduria lialiukams as pries,nes jie mazuciai tokie,ir taip yra ka veikt su jais,o dar tas ausytes reik priziuret juk labai..Tiesiog mergytes turi jau zinot ar nori ju ar ne,tuomet jau ir galima kazka nuspresti..

mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas visoms nors pas mane du berniukai bet man asmeniskai nelabai kai tos mazytes pupytes buna su auskarais , mano nuomone kai jau gerokai paaugs tada pacios nuspres ar nori ju ar ne .
Atsakyti
aš taip pat manau kad nelabai mažai mergaitei auskarai,na aišku gražu,bet aš savo dukrytei neverčiau,palukėčiau bent jau kol į mokykla pradės eiti smile.gif Gal dėl to taip manau kad dukrytės neturiu rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif Viskas priklauso nuo vaiko,nežinau šiaip manau kad jeigu duktė nori galima įverti auskariukus. Būtent patariama nuo 5metukų ir geriau vasarą kai vaikas tuo metu neina į darželį,kad galėtum pati prižiūrėti ausyčių gyjimą.
Atsakyti
QUOTE(aliona111 @ 2009 05 10, 14:23)
smile.gif Viskas priklauso nuo vaiko,nežinau šiaip manau kad jeigu duktė nori galima įverti auskariukus. Būtent patariama nuo 5metukų ir geriau vasarą kai vaikas tuo metu neina į darželį,kad galėtum pati prižiūrėti ausyčių gyjimą.

Vasara labai sunkiai gyja mirksiukas.gif O ziema greitai mirksiukas.gif
Atsakyti