Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai penkiametei, ar ne per anksti?

QUOTE(Tosk @ 2009 05 23, 21:20)
Man negrazu mazos mergytes ir jau auskaruotos schmoll.gif Aplamai brangus metalai ant vaiku atrodo idiotiskai (apyrankes, grandineles...). Pati turiu dukriuka, kai uzaugs ir pati uzsidirbs tokioms biezdeluskems, tada ir tures 4u.gif

Pritariu visom keturiom drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano panelytė su auskariukais nuo 1,5 metukų thumbup.gif
Ryzausi dėl dvieju priezasciu :
gražu,
ji niekad neverkdavo, kai ja skiepydavo, tad ryzausi, ir ka kai auskariukus veremes jokiu asaru, tik suniurzge ir vel gerai bigsmile.gif

o del vaiko judrumo cia kazkas rase, tai manoji labai judri, negali ramiai net sedeti, nors koja judina lotuliukas.gif tai vat, vereme jei visai prie ausytes mazuliukus auskariukus, tad jokiu problemu.

jau dabar kai jei 3 metukai, kai rengiames megstuka ar maikute per galvyte velkama, tai vis paciupineja ausytes, patikrina ar viskas vietoje lotuliukas.gif arba nulekia i veidrodi paziuri 4u.gif nugis mazoji panele bigsmile.gif
Atsakyti
O kas cia tokio penkiametei auskarus vert? smile.gif mano kriksto dukra dazytais plaukais, auskarais ivertais ax.gif
Atsakyti
Man tik idomu... Jei tokiu metu pyplei reikia tokiu blizguciu, tai ka ruosiates mamytes dovanoti savo princesems kai jos uzaugs g.gif 16m masinuka is salono, o 21m namuka koky g.gif
Atsakyti
Mano mergytė pati užsimanė auskariukų, kai atkreipė dėmesį manuosiuos. Paprašė pradurti ir pradūrėm. Aš buvau prieš savo kišimąsi, džiaugiuosi, kad išlaukiau, kol užsimanė pati. Tuo metu jai buvo trys metukai ir keli mėnesiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keiti: 15 rugsėjo 2009 - 19:48
Aš esu tokios nuomonės, kad mergaitė pati jau turi suvokti , kad jai gražu ir juo labiau be baimės norėti vertis auskarus. Noras turi nugalėti baimės jausmą. Mažylės vos sulaukę kelių mėnesiukų ir jau su auskarais, kelia man juoką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2009 09 15, 19:20)
Man tik idomu... Jei tokiu metu pyplei reikia tokiu blizguciu, tai ka ruosiates mamytes dovanoti savo princesems kai jos uzaugs g.gif  16m masinuka is salono, o 21m namuka koky g.gif

kai zmones gali sau tai leisti, taip ir daro wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2009 09 15, 20:20)
Man tik idomu... Jei tokiu metu pyplei reikia tokiu blizguciu, tai ka ruosiates mamytes dovanoti savo princesems kai jos uzaugs g.gif  16m masinuka is salono, o 21m namuka koky g.gif

Jei tik bus galimybių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2009 09 17, 11:31)
kai zmones gali sau tai leisti, taip ir daro wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Manoji 3m irgi nori daug ka, tiksliau - veik visko lotuliukas.gif Tai ka? As turiu visas, vos is pamperiu islipusios, grazuoles norus tenkinti? Bet musu, kaip tevu, pareiga deti ribas. Nemanau kad musu dukruzeles, kad ir kaip svaigtumem del tu savo princesiu, yra vertos brangiuju metalu, dizaineriu rubu ir t.t. Kai paaugs ir pati uzsidirbs - tada ir tures, nesikisiu.
Gaila man tu vaiku, kuriems teveliai viska ant padekliuko patieks ax.gif
Atsakyti
Asmeniskai mano nuomone neigiama. Man tas vaiku apkarstymas auskarais, apyrankem, ziedais ir panasiais papuosalais irgi kelia juoka smile.gif kazkodel net truputi asocijuojasi su cigoniskumu (tenesupyksta sios tautybes atstovai tongue.gif ).
beje, daugumoje darzeliu mergaitems neleidziama devet auskaru.

o siaip tai kiekvienu tevu sprendimas ka daryt su vaiku. gali vert auskarus, daryt tatuiruotes, pradurinet bambas trimeciams, man negaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2009 09 17, 19:24)
Manoji 3m irgi nori daug ka, tiksliau - veik visko lotuliukas.gif Tai ka? As turiu visas, vos is pamperiu islipusios, grazuoles norus tenkinti? Bet musu, kaip tevu, pareiga deti ribas. Nemanau kad musu dukruzeles, kad ir kaip svaigtumem del tu savo princesiu, yra vertos brangiuju metalu, dizaineriu rubu ir t.t. Kai paaugs ir pati uzsidirbs - tada ir tures, nesikisiu.
Gaila man tu vaiku, kuriems teveliai viska ant padekliuko patieks ax.gif

galima pagalvot, kad miniatiuriniai auskariukai karve kainuoja. netgi jei jie ir auksiniai. biggrin.gif

QUOTE(Eleina @ 2009 09 17, 21:24)
o siaip tai kiekvienu tevu sprendimas ka daryt su vaiku. gali vert auskarus, daryt tatuiruotes, pradurinet bambas trimeciams, man negaila  biggrin.gif

o jus matet kada nors trimeti su pradurta bamba ar su tatuiruote?

vienu zodziu, nepatinka auskarai, tai nepatinka. viskas aisku. klausimu nera.

bet neuspykit mielos mamos, su sitom visom filosofijom jau cia nusisvaigot kaip reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dios: 18 rugsėjo 2009 - 08:51