Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai penkiametei, ar ne per anksti?

QUOTE(lannasuper @ 2010 01 25, 12:34)
nutaip vyrai galvoja kitaip biggrin.gif  4u.gif o del alergiju metalui netiria,nes pati teiravausi,negaliu nesioti paprastu laikrodziu ar auskaru netgi dirzo sakties gali man paberti pilva,paciai buvo idomu nuo kokio metalo isaukia ta rekcija,ir sesuo ejo iskraujo tirtis alergenams ir paklausiau,nebent poliklinikose kur tiria ten su skysciais su adatelemis gal ten ir istiria as nezinau g.gif

daug tokiu zmoniu pazystu, netgi nuo metaliniu sagu toje vietoje suelergizuoja, apie papuosalus jau net nekalbu g.gif
Atsakyti
QUOTE(lannasuper @ 2010 01 25, 12:34)
nutaip vyrai galvoja kitaip biggrin.gif  4u.gif o del alergiju metalui netiria,nes pati teiravausi,negaliu nesioti paprastu laikrodziu ar auskaru netgi dirzo sakties gali man paberti pilva,paciai buvo idomu nuo kokio metalo isaukia ta rekcija,ir sesuo ejo iskraujo tirtis alergenams ir paklausiau,nebent poliklinikose kur tiria ten su skysciais su adatelemis gal ten ir istiria as nezinau g.gif

nuo aukso ir sidabro tikrai nealergizuoja. o alergizuoja tokie, iš kurių gaminama bižuterija. žinau kad melchioras, varis, o dėl kitų nesu tikra.
Atsakyti
Mes metuku pradurem ausytes biggrin.gif
Atsakyti
nu taip nuo aukso ir sidabro nealergizuoja pati nesioju auskarus ir neviena,netgi bamboje turiu gydomaji ir nieko mirksiukas.gif as tik uz auskariukus man taip grazu wub.gif
Atsakyti
Man asmeniskai grazu auskariukai mergytei taigi as UZ blush2.gif
O ispanijoj kaip cia kazkas jau minejo... praduriama labai anksti, galima ligoninej wos gimus arba daugumoj waistiniu. thumbup.gif Be to juwelyrinese parduotuwese yra specialiai waikiski auskariukai, su spec uzsegimu kad nebelieka kotelio uz ausies ir miegant jis neduriu wub.gif O prawerus mazesnems, daug greiciau uzgija. 4u.gif
Kai as wyresnelei weriau (2 m) tai man rekomendawo tuos antibakterinius auskariukus nesioti kad ir 3 m.
Atsakyti
mes ausytes pradurem butent 5 metu, bet per anksti sad.gif

Gal priklauso nuo ausies pagalveles, o ir nuo vaiko charakterio.
Musiske jau metus nesioja auskariukus ir vis papuliuoja (nors as atsimenu gal 13-kos prasiduriau ir ilgai puliavo)... problema tik, kad toks vaikas jautriai reaguoja i valyma- verkia, nenori pasitept... auskarus bandem visokius: ir medicininius, ir sidabrinius, ir auksinius.

Beje, jeigu kam aktualu- turiu graziu auksiniu auskariuku mergaitems pardavimui.
papuosalai
user posted image
Atsakyti
Iverem kai dar nebuvo 5m. labai norejo, prase, tai ir praduriau(aisku ne pati biggrin.gif )nors tetis ir buvo pries, bet po to sake, kad grazu ir gerai 4u.gif
Atsakyti
Žinokit, net nežinau, kol nepaskaitinėjau jūsų komentarų, buvau griežtai prieš - maniau, kad per anksti, bet pati auginu dukrytę, kuriai vasarą bus metukai ir ką gali žinoti, gal dar po keturių metų mano dukrytė man jau atrodys didelė mergaitė, kuriai labai tiktų mažučiai auskariukai smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2010 01 25, 18:09)
nuo aukso ir sidabro tikrai nealergizuoja. o alergizuoja tokie, iš kurių gaminama bižuterija. žinau kad melchioras, varis, o dėl kitų nesu tikra.

Rašoma, kad alergiją gali sukelt visi metalai išskyrus auksą (bet aš ir dėl jo nesutinku). Aršiausi iš jų nikelis, rutenis, kobaltas, molibdenas, varis, dėl chromo nesu tikra.
Pati turiu alergiją metalams, bet man reakcija priklauso ne tik nuo metalo, bet ir nuo kūno vietos g.gif Pvz. ant kaklo net iš aukso negaliu nieko nešiot, iškart niežti, beria. Auskarus ausyse tik auksinius arba sidabrinius trumpai, liežuvyje turiu iš gydomojo metalo- jokios reakcijos. Paauglystėj buvo labai paūmėję, tai net nuo mažutėlės džinsų knopkutės baisi niežtinti dėmė atsirasdavo, ką jau kalbėt apie diržo sagtį ar grandinėles.
Dukrai auskarų neversiu mažai, tuo labiau, kad neprašo. Be to, ir ji linkusi į alergijas.
Atsakyti
Man tai grazu kai maziukes su auskariukais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 01 28, 14:43)
Rašoma, kad alergiją gali sukelt visi metalai išskyrus auksą (bet aš ir dėl jo nesutinku). Aršiausi iš jų nikelis, rutenis, kobaltas, molibdenas, varis, dėl chromo nesu tikra.
Pati turiu alergiją metalams, bet man reakcija priklauso ne tik nuo metalo, bet ir nuo kūno vietos  g.gif  Pvz. ant kaklo net iš aukso negaliu nieko nešiot, iškart niežti, beria. Auskarus ausyse tik auksinius arba sidabrinius trumpai, liežuvyje turiu iš gydomojo metalo- jokios reakcijos. Paauglystėj buvo labai paūmėję, tai net nuo mažutėlės džinsų knopkutės baisi niežtinti dėmė atsirasdavo, ką jau kalbėt apie diržo sagtį ar grandinėles.
Dukrai auskarų neversiu mažai, tuo labiau, kad neprašo. Be to, ir ji linkusi į alergijas.

sutinku kad nuo vietos kuno priklauso,nes man nuo grandineliu betkokiu jokios rekcijos,o va nuo dirzo sagties ar auskaru paprastu buna ausis patinsta kaip noretu puluoti,isiveriu auksinius ir praeina ax.gif
Atsakyti
Mes pradurem kai dukrytei buvo 7men. labai graziai ir greitai uzgijo,dabar jai 3.5 metuku ir ne kart nepuliavo ir nebuvo jokiu problemu
Atsakyti