Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai penkiametei, ar ne per anksti?

pravereme kai ndukrytei buvo 1.3 men. ne karto dar nepuliavo ir mielai keitalioja auskariukus 4u.gif
Atsakyti
saunu 4u.gif
Atsakyti
Mes pradurem kai dukrytei buvo 6 men smile.gif
Atsakyti
Mano pupai 2metai ir 10 men bet dar nepradurem ausyciu. Galvoju pradursim kai eis i mokykla g.gif
Atsakyti
jei as turesiu dukra , tai pradursiu tada kai ji pati paparasys, o papraso siais laikais labai anksti kitos net 4 metu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif per visa savo gyvenima pazistu tik viena moteri , kuri ne turi auskaru ir man taip keista atrodo lyg cia butu savaime suprantamas dalykas g.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
mes tik todel ir vereme kad labai norejo, vis mano auskarus prie ausu dedavosi lotuliukas.gif labai kantrei sedejo ne garselio... nors matesi kad skaudejo smile.gif
Atsakyti
Auskariukus nešiojame nuo 3 m. ax.gif labai norėjom puoštis ir kantriai iškentėm visą ausyčių perdūrimo procedūrą unsure.gif nešiojame tik auksinius auskariukus, nors darželio auklėtojos ir nelabai patenkintos rolleyes.gif
Atsakyti
as uz auskariukus ir mazom ir didelem.. va as savo mergytei praveriau ausyte kai jei buvo vos 8 menesiai, kaledu proga. o dabar jau nesioja 2 su puse metus. kai pakeiciu auskariukus tai nuo veidrodzio nuvyt negalima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2010 02 04, 19:42)
jei as turesiu dukra , tai pradursiu tada kai ji pati paparasys, o papraso siais laikais labai anksti kitos net 4 metu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

abejoju ar cia vaikas be pasaliniu pagalbos ypac be motinos aiksciojimu oj paziurek kaip graziai kudikiui auskarai atrodo, sugalvoja.
7 metai, o tokios kalbos nesame tureja. Lygiai taip pat kaip ir prie mano kosmetikos nagu nekisa.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2010 02 05, 12:47)
abejoju ar cia vaikas be pasaliniu pagalbos ypac be motinos aiksciojimu oj paziurek kaip graziai kudikiui auskarai atrodo, sugalvoja.
7 metai, o tokios kalbos nesame tureja. Lygiai taip pat kaip ir prie mano kosmetikos nagu nekisa.

blink.gif Labai keista, kad mergytei neidomi jusu kosmetika schmoll.gif Nes visoms mergytems patinka lupu blizgiai, kvepaliukai ir pan wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Donaldziukas @ 2010 02 05, 10:21)
blink.gif  Labai keista, kad mergytei neidomi jusu kosmetika schmoll.gif  Nes visoms mergytems patinka lupu blizgiai, kvepaliukai ir pan wub.gif

O man tai nekeista. Nes vaikai tai musu veidrodziai - viska atkartoja. Tai jei mamyte skiria daug demesio ir laiko veidrodziui, tai ir dukra tokia bus. Mano dukrai 4m, tai jokie blizguciai jos nedominai, nei kvepalai, nei kosmetikos. Bet mazoji vis taikosi pasiimti viena fotoaparata ir paveiksluoti tongue.gif Jai patinka kartu sedeti mano hobio kambary, todel ja labai domina mano scrapo priemones.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2010 02 05, 17:37)
O man tai nekeista. Nes vaikai tai musu veidrodziai - viska atkartoja. Tai jei mamyte skiria daug demesio ir laiko veidrodziui, tai ir dukra tokia bus. Mano dukrai 4m, tai jokie blizguciai jos nedominai, nei kvepalai, nei kosmetikos. Bet mazoji vis taikosi pasiimti viena fotoaparata ir paveiksluoti tongue.gif Jai patinka kartu sedeti mano hobio kambary, todel ja labai domina mano scrapo priemones.

As beveik dazu nenaudoju, tik labai isskirtinem progom, taip kad mano dukryte labai megsta mano lubdaziukus, blizgius ir net seselius, o apie kvepaliukus net nekalbu wub.gif
Manau turi mergytes tuo dometis tai normalu rolleyes.gif
Atsakyti