QUOTE(GARBANĖ @ 2006 06 07, 07:47)
Kai maniškė (7 metų) kažkada prieš porą metų pareiškė, kad norėtų auskariukų, nes kažkuriai mergaitei grupėje pradūrė ausis, tiesiai švieisiai pasakiau, kad auskarus normalios moterys įsiveria tik suaugusios, o mažoms mergaitėms veria tik čigonai. Vienu žodžiu išaiškinau, kad man bus gėda, kai į ją visi pirštais badys ir šaipysis
Noras nešioti auskarus dingo...
Beje, aš manau, kad dažniausiai nori vaikams ausis badyti tos mamos, kurios dar pačios nesubrendę ir neatpratę žaisti su lėlėmis
Subrendusios moterys-mamos šiuo klausimu kategoriškos, kad nereikia iš vaikų daryti kaliausių - vaikas yra vaikas 

Noras nešioti auskarus dingo...
Beje, aš manau, kad dažniausiai nori vaikams ausis badyti tos mamos, kurios dar pačios nesubrendę ir neatpratę žaisti su lėlėmis

Kaip pedagoge tau rasau-...kaliause,cigonai,badys pirstais....Ar pagalvoji miela mamye,kiek kompleksu ir baimiu gali ivaryt savo vaikam ???
Pati vaikystej turejau gera drauge,kurios mama maste panasiai kaip tamsta...Ne karta issiverkdavo draugiu rate...Uztat savo dukryte dabar augina visai kitaip....