Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai penkiametei, ar ne per anksti?

QUOTE(sandralita @ 2006 05 26, 20:20)
doh.gif jei jau keliu menesiu leliukam veria,tai manau klausimas neturetu kilt..jei tik nori tai ir verk,tik teks tau paciai priziureti kol gis..

sandralita, zinok butent mazosioms tos ausytes greit gyja. prisimenu kiek as kankinausi kol uzgijo doh.gif o vat mazajai net nesupuliavo nei karto thumbup.gif
Atsakyti
Jūs man pasakykit, kam daryt izdivoną ir mažo vaiko??? Asmeniškai man tai labai negražu schmoll.gif Iš karto pagalvoju, kad vaiko tautybė ne lietuvio... Lygiai taip pat man negražu, kai vaikai padabinami auksinėmis grandinėlėmis ar kt papuošalais schmoll.gif Gal ir prabangu, bet skonis tai prastas smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 05 28, 22:40)
Jūs man pasakykit, kam daryt izdivoną ir mažo vaiko??? Asmeniškai man tai labai negražu  schmoll.gif Iš karto pagalvoju, kad vaiko tautybė ne lietuvio... Lygiai taip pat man negražu, kai vaikai padabinami auksinėmis grandinėlėmis ar kt papuošalais  schmoll.gif Gal ir prabangu, bet skonis tai prastas smoke.gif

Agotuk, man kabancios auksines grandineles irgi labai negrazu. ir kabantys auskarai vaikams labai negrazu. jei dar su raudoma didele akim schmoll.gif bet mazas vos matomas taskutis ausytej - grazu. nesakau kad reikia specialiai eit ir durt, bet kad jau yra nieko negrazaus rolleyes.gif
Atsakyti
Jūs man pasakykit, kam daryt izdivoną ir mažo vaiko??? Asmeniškai man tai labai negražu  schmoll.gif Iš karto pagalvoju, kad vaiko tautybė ne lietuvio...

na man tai irgi yra NEGRAŽU! Net ir tie mažyčiai taškučiai... bet va, ar turiu teisę šitoje vietoje vaikui primesti savo asmeninę nuomonę?
nors aišku, jau viską su dukra aptarėm, kol kas ji sutiko šitą procedūrą nukelti neapibrėžtam laikui rolleyes.gif
Atsakyti
O man visai gražu,savo mergaičiukei pradūriau kai jai būvo 5 metai kai ji pati to užsinorėjo.Bet manau kad viską reikia daryti su protu,pradūrti reikėtu tik tada kada vaikas pats to užsimanys,auskariukai turėtu būti nedideli,kad vaikui nesukeltu diskomforto kad neužkliūtu už plaukų ir drabužių nes pasekmes gali būti liūdnos.Viena mano pažįstama pradūrė vaikui ausytes vos vieneriu,nupirko auskarus su deimantukais o mažoji nelabai suvogdama ką jai padare paeme ir nupleše juos, būvo daug ašarų,mamyte dvidešimt kartų pasigailėjo kad ivėrė auskarus tokiai mažutei.
Atsakyti
Jūs man pasakykit, kam daryt izdivoną ir mažo vaiko??? Asmeniškai man tai labai negražu  schmoll.gif Iš karto pagalvoju, kad vaiko tautybė ne lietuvio... Lygiai taip pat man negražu, kai vaikai padabinami auksinėmis grandinėlėmis ar kt papuošalais  schmoll.gif Gal ir prabangu, bet skonis tai prastas smoke.gif

Jo, mano laikais lotuliukas.gif ausis tokioms mazoms durdavo arba ruses arba cigones ax.gif . Man asmeniskai irgi negrazu, kas tinka moteriai, tas netinka mazam vaikui. Tas pats, kai ant klisu kudu kojyciu mamos nuperka batukus su kulnais schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, mielos mamytes 4u.gif Sutinku, kad tai skonio reikalas smile.gif Bet aš už auskarus. Mano dukrele irgi norėjo auskariuku, tai pradurem, kai buvo gal 3,5 - 4 metų. Labai patenkita liko ir labai greit užgijo, be jokiu komplikacijų thumbup.gif Užaugs - visvien pradurs. Pažistu daugybę moteru, kurioms mamos vaikysteje nepradure ausyčiu, tai jos iki šiol gailisi, kai kuruios net ir bijo durio, tai iki šiol su klipsais vaikšto doh.gif O jei nenores nešioti, tai užaugs skilutes. Aš prisimenu, kai dure man - su adata ir kelis kartus, o veliau teko siūliukus nešioti ir liekviena diena jos pirmin-atgal traukioti wacko.gif Tai žiauru, nenorečiau to kartoti. O dabar - vaikas ir oi pasakyti nespeja, kai jau askaras ausytei. Be to ir ne taip skauda ax.gif (aš net sau iš naujo prasiduriau-nes kreivai buvo, o senos skilutes užaugo thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(natalyjabut @ 2006 05 29, 13:47)
Pažistu daugybę moteru, kurioms mamos vaikysteje nepradure ausyčiu, tai jos iki šiol gailisi, kai kuruios net ir bijo durio, tai iki šiol su klipsais vaikšto doh.gif

nepyk, bet didesnių nesąmonių nesu dar girdėjusi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Karna @ 2006 05 29, 17:20)

Nepykstu biggrin.gif , esu dirbusi kosmetikos salonė, tai tokiu žmoniu ištikrųjų yra ir bus wink.gif tai psihologinė problema - bijoti net tokio skausmo verysad.gif Ka jau sakyt apie tai kad gymdyt reiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karna @ 2006 05 29, 15:20)

Čia ne nesąmonė,o ir man taip teko girdėti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ede: 29 gegužės 2006 - 20:40
o mane savaitgali pardavejos uzkniso. Vaiksciojom po juvelyrines ir ieskojom man aukaru, o pardavejos kaip susitarusios klausinejo, ar cia ne dukrai.....
Sutinku, kad tai atrodo graziai, gal net greiciau ne graziai, o zaviai - traukia aki.
BEt ar to vaikui reikia. Tegul dar paauga
Atsakyti
Kail tik prieš kelias dienas puseserė savo 5 m. dukrytei įvėrė auskarus. Auskarai buvo nipirkti senai, bet mergytė bijojo. Dabar ją įkalbėjo ir kai pradūrė ausytes, nusivedė į parduotuvę, ir leido išsirinkti ką nori ta proga. Nesuprantu tokių mamų, kurios taip nori papuošti savo mergytę, aš savo dukrai tikrai to nedaryčiau.
Atsakyti