Maniškė su auskarais nuo penkerių. Būtent tada jai labai užsireikėjo ir ne šiaip, o iki tokio lygio, kad vieną vakarą manę paklausė: "Kokią adatą tau atnešti?" Aš iš pradžių net nesupratau, kam ta adata, kol manoji nepaaiškino, kad jos ausims pardurti. Negaliu sakyti, kad mano mažė nežino, kas yra adatos medicinine prasme, nes gavus jų. Taigi aptarėmė tą vakarą visas pasekmes, kad skaudės, kol pradurs, kad gali skaudėti ir vėliau kol užgis. Man net pačiai sunku patikėti, kad per tą laikotrpį gijimo ir duriant nė karto nepasiskundė, kad skauda. Dabar žinia tenka aiškinti kokie auskarai tinka mažoms mergaitėms ,kokie didelioms, bet tokia jau merginų dalia puoštis. O ir pavyzdį dažniausiai mato mamos, o šiais laikais net ir tėčio su auskaru, taigi turi į ką lygiuotis...
QUOTE(Ir Guste @ 2006 05 22, 14:15)
Man irgi gražesnės be
O kai labai nori, tai lipdosi arba segasi. Prilipdomus leidžiu kad ir ant nosies 

Nu prie ko čia dabar didelės ciocės
jei kalba eina apie mažus auskarėlius mergytėm

Tfu tfu tfu bet kol kas dukra nenori auskarų
Manau, kad dukrai versim auskarus tada, kai pati sugebės prisižiūrėt

Dukrytei 6-eri.Jau nešioja auskariukus,dar vis praplaunam skylutes,bet jau labai patenkinta.Pati labai norėjo.Kokių grožybių mažylėms yra.Pasirinkimas tikrai didelis.Man gražu.

QUOTE(nendre @ 2006 06 27, 18:47)
jei tureciau dar viena mergaite, tai nuvesciau net poros menesiu mazyle.
Įdomu tik kodėl? Todėl, kad vaikas vaikas to nori? Poros mėnesių?

QUOTE(Patieška @ 2006 07 05, 19:39)
Todel, kad MAN tai grazu. Kodel as turiu daryti taip kaip visi daro?As turiu savo nuomone.Mano mergyte dar ir grandinele ant kaklo nesioja

Maniškei ir tuoj bus 5-eri. Ir kliedi dėl auskarų
prasidėjo nuo to, kai darželyje pamatė vieną mergaitę su pradurtom ausim, na ir aišku mato mane
bet man kažkaip nelabai norisi kad tokio amžiaus prasidurtų- na koks gali būti supratimas pas 5-erių metų mergaitę
suprantu kad skonį reikia ugdyti, bet verdamos auskarus savo pupoms ar pamąstėt apie tokį dalyką- kai užaugs gal visai nenorės tų auskarų nešiot?

bet man kažkaip nelabai norisi kad tokio amžiaus prasidurtų- na koks gali būti supratimas pas 5-erių metų mergaitę