Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai penkiametei, ar ne per anksti?

Maniškė su auskarais nuo penkerių. Būtent tada jai labai užsireikėjo ir ne šiaip, o iki tokio lygio, kad vieną vakarą manę paklausė: "Kokią adatą tau atnešti?" Aš iš pradžių net nesupratau, kam ta adata, kol manoji nepaaiškino, kad jos ausims pardurti. Negaliu sakyti, kad mano mažė nežino, kas yra adatos medicinine prasme, nes gavus jų. Taigi aptarėmė tą vakarą visas pasekmes, kad skaudės, kol pradurs, kad gali skaudėti ir vėliau kol užgis. Man net pačiai sunku patikėti, kad per tą laikotrpį gijimo ir duriant nė karto nepasiskundė, kad skauda. Dabar žinia tenka aiškinti kokie auskarai tinka mažoms mergaitėms ,kokie didelioms, bet tokia jau merginų dalia puoštis. O ir pavyzdį dažniausiai mato mamos, o šiais laikais net ir tėčio su auskaru, taigi turi į ką lygiuotis...
Atsakyti
man grazu mazi auskariukai ir tikrai ju dabar yra labai graziu,vaikisku,zaismingu ir man visiskai neasocijuojasi su suaugimu kazkokiu,cia tik lietuvoj gal taip nes pas mus neiprasta maziems vaikams verti.daug kur uzsienyje mergytems duria ausis bunant vos keliu menesiu o ispanijoj tik gimus biggrin.gif
Atsakyti

as irgi sutinku kad jei mergaite nori turi isgyventi sarkavimo perioda kad suprastu kas jai patinka mano dukra su auskarais jau keturis metus ir tai nekele problemu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ir Guste @ 2006 05 22, 14:15)
Man irgi gražesnės be  biggrin.gif O kai labai nori, tai lipdosi arba segasi. Prilipdomus leidžiu kad ir ant nosies  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as taip pat tokios nuomonės. Kam iš mažos mergytės daryti didelę "ciocę" g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Nu prie ko čia dabar didelės ciocės doh.gif jei kalba eina apie mažus auskarėlius mergytėm lotuliukas.gif
Atsakyti
Tfu tfu tfu bet kol kas dukra nenori auskarų biggrin.gif Manau, kad dukrai versim auskarus tada, kai pati sugebės prisižiūrėt smile.gif
Atsakyti
Dukrytei 6-eri.Jau nešioja auskariukus,dar vis praplaunam skylutes,bet jau labai patenkinta.Pati labai norėjo.Kokių grožybių mažylėms yra.Pasirinkimas tikrai didelis.Man gražu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2006 06 27, 18:47)
jei tureciau dar viena mergaite, tai nuvesciau net poros menesiu mazyle.

Įdomu tik kodėl? Todėl, kad vaikas vaikas to nori? Poros mėnesių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 07 05, 19:39)
Įdomu tik kodėl? Todėl, kad vaikas vaikas to nori? Poros mėnesių?  g.gif

Todel, kad MAN tai grazu. Kodel as turiu daryti taip kaip visi daro?As turiu savo nuomone.Mano mergyte dar ir grandinele ant kaklo nesioja mirksiukas.gif
Atsakyti
blink.gif penkerių.mano dukrytei antradieni bus 4 metukai,o ji verkia ,kad nori auskariuku.nuolat piešia lėles su dideliiiiaais auskarais doh.gif blogiausia,metus nesu sau pirkusi auskarų ir persidėjusi jokių kitų,iškur jai noras ir įsivaizdavimas apie tuos auskarus unsure.gif tik viena žinau,versimės,nelauksiu.nežinau nei neigiamų nei teigiamų savybių auskarų atžvilgiu g.gif
Atsakyti
Maniškei ir tuoj bus 5-eri. Ir kliedi dėl auskarų doh.gif prasidėjo nuo to, kai darželyje pamatė vieną mergaitę su pradurtom ausim, na ir aišku mato mane ax.gif
bet man kažkaip nelabai norisi kad tokio amžiaus prasidurtų- na koks gali būti supratimas pas 5-erių metų mergaitę g.gif suprantu kad skonį reikia ugdyti, bet verdamos auskarus savo pupoms ar pamąstėt apie tokį dalyką- kai užaugs gal visai nenorės tų auskarų nešiot?
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupa_uoga: 09 liepos 2006 - 21:50