Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai penkiametei, ar ne per anksti?

QUOTE(nendre @ 2006 07 05, 23:48)
Todel, kad MAN tai grazu. Kodel as turiu daryti taip kaip visi daro?

O kas tau liepia daryti kaip visi daro? Beje, kaip tie visi daro? g.gif Suprantu kad vaikus rengiame taip kaip mums gražu, bet nesuprantu štai ko - kam tam vaikučiui badyti ausytes (ir nereikia pasakų, kad neskauda - pati dabar stebiu pūliuojančiom ausim dešimtmetes, na bet jos pačios tuo rūpinas ir to nori) kai jis to nė neprašo ir tai nėra būtina kaip rūbas ar maistas? Tau gražu? O tatuiruotės gražu? unsure.gif Nebūtina gi visos savo grožio sampratos ant vaiko kūnelio perkelt...
Neturiu kažkokios galutinai susiformavusios nuomonės tuo klausimu, bet kaskart pačiai skauda širdį kai vaiką paskiepyt reikia, taip kad dėl savo grožio sampratos įkūnijimo vaike tikrai besiryžčiau to skausmo sukelti dar papildomai...va kai ūgtels ir tai bus gražu joms pačioms tada ir šnektelsim rolleyes.gif
Atsakyti
Savo vyresnelei praverem ausytes sia vasara, nes jis laaabai to norejo wub.gif, labai priziurejom, nebuvo problemu, nepuliavo, dabar labai laiminga thumbup.gif , o mazei versim tada, kai ji pati to uzsinores, itariu nusiziurejus i sese anksciau nei 8 metu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 07 09, 22:52)
O kas tau liepia daryti kaip visi daro? Beje, kaip tie visi daro?  g.gif Suprantu kad vaikus rengiame taip kaip mums gražu, bet nesuprantu štai ko - kam tam vaikučiui badyti ausytes (ir nereikia pasakų, kad neskauda - pati dabar stebiu pūliuojančiom ausim dešimtmetes, na bet jos pačios tuo rūpinas ir to nori) kai jis to nė neprašo ir tai nėra būtina kaip rūbas ar maistas? Tau gražu? O tatuiruotės gražu? unsure.gif  Nebūtina gi visos savo grožio sampratos ant vaiko kūnelio perkelt...
Neturiu kažkokios galutinai susiformavusios nuomonės tuo klausimu, bet kaskart pačiai skauda širdį kai vaiką paskiepyt reikia, taip kad dėl savo grožio sampratos įkūnijimo vaike tikrai besiryžčiau to skausmo sukelti dar papildomai...va kai ūgtels ir tai bus gražu joms pačioms tada ir šnektelsim  rolleyes.gif

Kaip tie visi daro?Ogi persa savo nuomones apie auskariukus mazametems tongue.gif Jus turite savo nuomone, o as turiu savo. Nejaugi dabar mane reiktu teisti, kad as manau kitaip doh.gif
Atsakyti
O as zinokit savo mazajai ausytes praduriau 6 menesiu ir jai visai nepuliavo , neparaudo ir nieko neatsitiko, tik durimo momentu atsisuko pziurejo i kosmetologe ir paravirko lygiai 3 skundes paverke ir viskas. Kam grazu kam negrazu, nieko nepadarysi kiek zmoniu tiek nuomoniu, ane merginos? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zinote kur Kaune daro sia procedura vaikams???(auskaru verimo...turiu galvoje....) g.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2006 05 22, 18:50)
As tai bjauri mama  blush2.gif  , pasakiau, kad auskarai bus kai sueis bent 13m. o jei ir tada nores - prasau.
Man tai negrazu kai is maziukiu suaugusias daro - pradurti lengviau nei uzauginti, o jei 7m. nuspres, kad nebenori auskaru kaip tada?

Dėl skonio nesiginčijama,bet atsakykit tiesiai ar daug pažystat moterų kurios neprasidūrusios ausų???????? g.gif Aš vieną pažinojau,ji taip bijojo durtis,sakė geriau mama vaikystėj pradūrus būtų,tai 24metų prieš ištekant prasidūrė,labai kankinosi,užtat dabar nesigaili.
Savo dukrai pradūriau ausis 3,5metų.man labai gražu. wub.gif
Atsakyti
Savo krikštodukrai ausytes pradūrėme (aišku su jos mamos žinia) maždaug 9mėnesių nail.gif Ir man labai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulka5 @ 2006 07 13, 20:38)
Gal kas zinote kur Kaune daro sia procedura vaikams???(auskaru verimo...turiu galvoje....) g.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif

Man rodos daro kiekvienam kosmetologiniam kabinete nepriklausomai nuo amziaus smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes,man ir labai grazu auskariukai mergytei,jei kada turesiu dukryte tai pradursiu dar kudikiui thumbup.gif
Atsakyti
O as pati nesioju auskariukus nuo 10men. Tai vaikysteje buvau vaiksciojantis stebuklas... biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif va šiandiena savaitė ,kaip išpildžiau dukros svajonę.auskariukus jai įvėriau lygiai 4 metukų.nesupūliavo,neskaudėjo ir net neparaudo.prieš iveriant prižadėjo neverkti,nečiupinėti.tai va šiandiena paprašė ,ir leidau,pačiupinėti ausytes ,ir galvytę išsiplovėme.manau būtina gerbti mažo žmogaus norus ir protingai juos tenkinti.labai džiaugiuosi,kad pasitikėjau savo dukryte ir manęs ji nenuvylė.vat taip kad viskaas gerai
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai labai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei isplovet galvyte,dar dazniau valikit ausytes,mum buvo ok,2savaites kol galvytes neisplovem,bet ten nebaisiai viena pradejo teket,bet laiku pastebejus,pavalius ir thumbup.gif
Mes pradurem budami 1.3,be jokiu problemu ir ciupinejimu.. thumbup.gif
Atsakyti