Vyresnėlė auskariukus pradėjo nešioti neturėdama 2 metukų.Pati labai norėjo.Ir dabar vis klausia kada duosiu savo auskarus panešioti.Aiškinu,kad kiekviena turim savo papuošalus.Labai nori puoštis.Tačiau mažoji-visiška priešingybė.Iš pradžių norėjo,bet paklausė ar skaudės.Nemelavau.Sakiau truputį paskaudės ir užgis.Viskas,daugiau kalbos apie auskarus nėra.Dar kartais paklausiam(kai sesutei auskariukus prkam) ar ir ji norėtų,tai atsakymas tvirtas-NE.Viskam savas laikas

Kazkas minėjo, kad nematė moterų neprasidūrusių ausų, o aš nedūriau ir nemanau, kad dar tas noras užeis, nors ir mano mama ir sesuo su auskarais, bet man jų nesinori. O dukrai tai leisiu jei norės, bet tikrai kai sueis 13-14 m., kai pradės ne tik norėti, bet ir apmąstyti savo norus. o kazkuriai dvimetė pasakė, kad nori tai ir išdūrė, manoji irgi daug ko nori ir dažytis ir vaikščioti ant aukštakulnių, tai visus vaikiškus norus ir pildyti

QUOTE(Karna @ 2006 05 22, 13:45)
tai tame ir problema, kad neturiu nė vieno argumento, išskyrus, kad man pačiai negražu!!!! bet ar tai sąžininga vaiko atžvilgiu?
P.S. kaip matau, daugumai gražu auskariukai mažoms merginoms, na o man jos ir taip labai gražios, be jokių žiedų ar auskarų
P.S. kaip matau, daugumai gražu auskariukai mažoms merginoms, na o man jos ir taip labai gražios, be jokių žiedų ar auskarų

As manau, kad tai ir yra pats tikriausias argumentas... Tu gi mama ir formuoji savo dukters skoni.... Negi reikia sutikti, kai mergaite grista is lauko/darzelio/mokyklos ir pareiskia, kad jai labai grazu kokia nors aksomine ilga "barbiska" suknele ir ji dabar tokios nori (nes kokia nors drauge tokia devi)....

O del auskaru, tai man net laaabai negrazu, kai mazu mergaiciu ausys auskaruotos...

Mes ne cigonai...

na va prisiskaiciau visokiu komentaru-viena isvada kiekvienas ta grozi supranta savaip,kazkam auskarai asocijuojasi su čigonais
perskaiciusi labai juokiausi ir pagalvojau Ispanijoj kiek zinau ,ka tik gimusioms mergaitem juos veria-tai ka tada galvoti,kodel juos veria?......
mes persiverem prie3dienas maziciukus auskariukus dabar turim

Man labai grazu mazos mergytes su maziukais auskariukais.O be to kazkur girdejau,kad jei silpnas regejimas,net rekomenduojama,tik auksinius.O siaip auksiniu mazom mergytem nesiulyciau,kad kokie vaikezai neisplestu.

QUOTE(Rugiles mamyte @ 2006 07 20, 23:56)
na va prisiskaiciau visokiu komentaru-viena isvada kiekvienas ta grozi supranta savaip,kazkam auskarai asocijuojasi su čigonais
perskaiciusi labai juokiausi ir pagalvojau Ispanijoj kiek zinau ,ka tik gimusioms mergaitem juos veria-tai ka tada galvoti,kodel juos veria?......

Tas mano sakinys "mes ne cigonai" buvo "for fun"....
Auskarai man grazu suaugusiems zmonems ar paaugliams. Bet vaikams - ne ne ne ....
O kodel Ispanijoj veria, as nezinau.

man tai atrodo, kad vaiko vaikiskumas nenukencia iverus jam auskarus... 
mano mergina, kai jai buvo 1,5 metuku, labai prase, kad as jai pradurciau ausytes ir sake, kad pakentes ir, atrodo, tokia maza, bet labai jau norejo..
prasidurem, ir jai patinka ir man labai grazu

mano mergina, kai jai buvo 1,5 metuku, labai prase, kad as jai pradurciau ausytes ir sake, kad pakentes ir, atrodo, tokia maza, bet labai jau norejo..
prasidurem, ir jai patinka ir man labai grazu

QUOTE(petelne @ 2006 07 21, 00:58)
Man labai grazu mazos mergytes su maziukais auskariukais.O be to kazkur girdejau,kad jei silpnas regejimas,net rekomenduojama,tik auksinius.O siaip auksiniu mazom mergytem nesiulyciau,kad kokie vaikezai neisplestu. 

taip, del regejimo daug kas duria tik tuos taskus reik zinot...

nu va o man dar kilo klausimas- o kaip darželyje? Vaikai neišplėš auskariukų

Aš savo mergytei auskarų tokiam amžiuj nei už ką neverčiau. Man ji visada bus pati gražiausia ir be jokių auskarų...

Mes ausytes prasidurem 2metuku,del skonio nesigincijama,bet man labai grazu,ir dukryte patenkinta.Beto taip atsisakem tutes jei yra auskarai tute netinka.Dukryte pasirinko auskarus

sunku pasakyt. mano pussesere 5 metu irgi uzsimane auskaru. nu ka, tevai sutiko -- ivere. bet jinai nemokejo savo ausyciu priziuret, nenorejo, po kiek laiko ir tuos auskariukus pamete. zodziu, pasidziauge koki gal menesiuka, o paskui nebereikejo. Antrakart isivere auskarus budama 12, kada jau tikrai norejo ir zinojo ka daro.
kita vertus -- pvz. rusai is pat mazens mergytem auskariukus veria -- ir nieko. gal netgi sakyciau geriau tikri, kokybiski, grazus auskariukai, negu pratint vaika prie tokiu beskonybiu kaip klijuojami auskarai ar plastmasine bizuterija.
kita vertus -- pvz. rusai is pat mazens mergytem auskariukus veria -- ir nieko. gal netgi sakyciau geriau tikri, kokybiski, grazus auskariukai, negu pratint vaika prie tokiu beskonybiu kaip klijuojami auskarai ar plastmasine bizuterija.