Įkraunama...
Įkraunama...

Vėlyvosios pacankės bendrauja

Sveikos 4u.gif
O aš pasirelaksinau Jūrmaloj savaitgalį bigsmile.gif . Žinokit vieni lietuviai, prisipirkę grupinių kuponų, labai daug klaipėdiškių. Ignui buvo neliūdna, tik šiandien su skaudančia gerkle mokyklon išleidau doh.gif , gal neįsisirgs... Tik nuotaiką sugadino grįžtant sprogus padanga doh.gif (su mano nauja mašina važiavom), MB per tokį bjaurų orą keitė, gerai kad nors nekiaura buvo atsarginė, bet tokia baisi doh.gif , dabar ir važinėju su ja, savaitgalį pakeis.
Atsakyti
Oho, MajaDi, su nuotykiais tongue.gif Gerai, kad bent atsarginę turėjot ax.gif

Jo, panašu, kad lietuviai okupuoja latvių kurortus. Ventspilyje vasarą irgi - kur pažvelgsi, vien lietuviai biggrin.gif

Neįsisirkit 4u.gif
Atsakyti
lab dien,

oje, Di, gerai, kad tik padangą pakeist reikėjo, kad nesumėtė važiuojant ir ko blogiau neįvyko mirksiukas.gif

o aš turiu kraujo visus atsakymus, tai vėžiniai žymenys normos ribose, bet rodo labai didelį kraujo nusėdimą ir geležies nesieka minimalios normos doh.gif unsure.gif eisiu kitą savaitę pas savo gydytoją, tegul ieško kur problema g.gif galvoj, gal dėl to ir galva man taip dažnai svaigsta ir kartais į šonus pamėto lotuliukas.gif internete prisikaičiau, tai geriau jau neskaityt doh.gif

va, o katukas mūsų jau užsakytas ax.gif laukia mažoji TOS dienos, tik nespėsim gimtadieniui, bet jau dar sekantį savaitgalį galėsim pasiimt, bus kaip tik 3 mėnesiukai sukakoję ir bus čipuotas, paskiepytas ir t.t.
jei netingit, tai galit pažiūrėt zundėjos veislyne kačiukus, mūsiškis - Ra wub.gif beje ji ir SM rašo kornišiukų temoje bigsmile.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Coja, žiūrėk savęs 4u.gif . Žinok man irgi būna, kad galva svaigsta, bet aš žemam kraujospūdžiui nurašau. Bet pradedu galvot, kad gali būt parkinsono pradžia, mamai tai nustatė šią diagnozę doh.gif . Mda, internete geriau neskaityt, nes gaunas ligų ieškojimas... O kur tu tuos tyrimus darei?
Ignui akys pradėjo traiškanot, šiandien visas užburkęs atsikėlė, galvoju gal nuo baseino, Jūrmaloj kiek valandų pramirko, o ir pirmadienį baseine buvo. Šiandien irgi priklauso, bet neleisiu. Sulašinau levomicitino, iš Rusijos parvežto esu nupirkus, ir išleidau mokyklon, nu gal nekris lapais.
Atsakyti
Labas dienas bigsmile.gif

Nu jus duodat,viena vos neuzsimuse doh.gif ,kita skiestu krauju vaiksto unsure.gif .

Coja,o menesines normoj g.gif ....ner labai gausios arba daug dienu g.gif .Panasu, kad nukraujuoji kazikur.O kaip skrandis...kokios spalvos ismatos???Nusedimas rodytu uzdegimini procesa g.gif
Butinai tikrinkis.

Di,nu as ne vairuotoja,ale zinau,kad prie didesnio greicio sprogus padangai gali visaip pasibaigt doh.gif .Aciu Die......viskas pas jus gerai karsta.gif .

O as neturiu ko pasakot....dabar iseigines,tai sedziu namie ,laukiu Igno,pamaitinsiu...darysim pamokas....po to laikas prie TV ir kompo....kasdienybe. irnesakyk.gif

Atsakyti
Laba.

Apžiūrėjau Cojos katūką... Juodas gražuolis wub.gif beveik kaip mūsų rolleyes.gif

Bet kas gi tau su tuo krauju darosi g.gif Pavasaris, vitaminų trūkumas?

shanet, eik į lauką pasivaikščiot kol vaikas mokykloj biggrin.gif Oras gražus atrodo (pro langą), saulutė spigina wub.gif

Kur Pacankė pasidėjus? Nei žinių, nei nuotraukų... cool.gif

Virš mūsų nauji kaimynai atsikraustė. Buvo atėję susipažint, prisistatyt, pasiklausinėt (ar tarakonų nėr lotuliukas.gif ). Butas ten senas, neremontuotas buvo, tai sako: radom tarakonų lavonų, tai maža ką... blink.gif Nu bet nėr jų pas mus, va jau 5 metai kaip čia gyvenam, tikiuos ir neatsiras. Dabar bilda, griauna, gręžia ten kažką... o sako: remontą pradėsim po kokio mėnesio Tai dar ilgai bildės turbūt doh.gif

O daugiau kaip ir nieko naujo. Kaip shanet sako: kasdienybė irnesakyk.gif Reik eit žieminius rūbus, batus tvarkyt... mano kailiniai dar koridoriuj kabo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2013 03 06, 09:55)
... O kur tu tuos tyrimus darei?

ax.gif nu čia dariausi centrinėj poliklinikoj, bet tipo nelegaliai ir mokėjau 70 lt., jei legaliai tai būčiau sumokėjus ne mažiau 350, o gal ir daugiau, nes tris kolbas nuleido ir daug visko patikrinio - visus vėžinius žymenis, visus hormonus su skydliauke, mineralus ir t.t.

QUOTE(shanet @ 2013 03 07, 13:21)
Coja,o menesines normoj g.gif ....ner labai gausios arba daug dienu  g.gif .Panasu, kad nukraujuoji kazikur.O kaip skrandis...kokios spalvos ismatos???Nusedimas rodytu uzdegimini procesa g.gif

nu pirmą dieną tai plaukiu doh.gif skrandyje erozinės žaizdos, bet tos išmatos, be kraujo, visks tvarkoj g.gif

QUOTE(Rimingway @ 2013 03 07, 14:45)
Buvo atėję susipažint, prisistatyt, pasiklausinėt (ar tarakonų nėr ...

lotuliukas.gif

labu,

man ne tik kraujas, bet ir nervai pakrikę doh.gif vakar su dičke susiėdėm, pasielgiau labai emociškai, kaip kokia hormonų audrų varginama paauglė doh.gif pasakiau, kad jei netinka, tai tegul gyvena kur nori ir kaip nori doh.gif dabar visą dieną graužiuosi, bet ir ji gera fruktė, be mūsų žinios pasakė organizaciniam komitetui, kad mes, t.y. tėvai, nedalyvausim išleistuvėse blink.gif vnž pasikalbėjom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Coja @ 2013 03 07, 17:24)
nu pirmą dieną tai plaukiu  doh.gif skrandyje erozinės žaizdos, bet tos išmatos, be kraujo, visks tvarkoj  g.gif
lotuliukas.gif

....tai ne....jos gali buti juodos g.gif,virskintas kraujas ,rodytu,jog erozijos kraujuoja ir HB buna mazas.
Coja,nervus i koncervus,bo sveikata brangesne mirksiukas.gif .

RW,einam kadu kartu pasivaiksciot bigsmile.gif ....arba atvaryk kavkes pagert bigsmile.gif .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shanet: 07 kovo 2013 - 20:22
Miargos, su mūsų pavasariška švente

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 08 kovo 2013 - 08:53
user posted image

.....tai ta proga siulyciau bigsmile.gif ....uz mus saunuoles user posted image

Vietoj tulpiu lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikinimai bendratortadienininkei Gaivilei Aistrutytei 8-ojo gimtadienio proga 4u.gif happybday.gif
šiemet labai gražus skaičius bigsmile.gif 8-ą dieną 8-as tortadienis thumbup.gif

na ir su raudonų tulpių diena visas kitas moteras bis.gif
Papildyta:
klausyk, RW, kodėl ištrynei savo vaikus iš gimtadienių sąrašo g.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

....nuosirdziausi ir saldziausi sveikinimai musu forumo panelytems wub.gif wub.gif - Ugnytei ir Gaivilei, 8-ojo gimtadienio proga !!!
Atsakyti