Įkraunama...
Įkraunama...

Vėlyvosios pacankės bendrauja

Prisidedu prie sveikinimų mažosioms moteriškėms
user posted image
Mano Ignui vakar antras dantis iškrito. Padėjo po pagalve pelytei ir sakė, kad lauks kol pinigą atneš. Vidury nakties atsibudo pažiūrėt, gerai, kad jau buvau spėjus padėt bigsmile.gif . Koks jis pas mane dar vaikas. Pasakojo, kad dviem vaikam vakar po pamokų kliuvo nuo socialinės pedagogės, kad negražiai kalbėjo, vieno mamai net paskambino. Klausiu, o ką jie kalbėjo, sako, vienas pasakojo kaip jo tėvai seksu užsiiminėjo doh.gif . Sakau, tai matė kaip bučiavosi, ne, sako, kaip seksą darė doh.gif ... Daugiau nebeklausinėjau ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2013 03 08, 14:47)
..... Sakau, tai matė kaip bučiavosi, ne, sako, kaip seksą darė doh.gif ... Daugiau nebeklausinėjau :

swoon.gif karsta.gif

dėkavoju už sveikinimus mano panelytei rolleyes.gif ką tik aptūrėjom šventinius pietus, mat MB išeiginė šiandien, daba grįžau darban, ryt senelis virs cepelinus anūkės garbei, o kitą savaitgalį važiuosim parsivežti dovanos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coja: 08 kovo 2013 - 14:23
Velniop darbą,velniop vyrą!
Šiandien mūsų diena yra!
Gerkim šampą, gerkim vyną,
Pabučiuokime kaimyną.
Pamirksėkim svetimam,
Šiandien viskas mums bim bam.
Sveikinu su gražiausia švente - Moters diena! ♥

Ir ačiū už sveikinimus Gaivilytei, taip pat sveikinam Ugnytę! user posted image
Atsakyti
Labas, Tulpes, Rozes, Lelijeles... Tai su musu svente, ane? bigsmile.gif

Sveikinimai ir temos mergytem tokia grazia diena gimusiom flirt.gif flirt.gif

QUOTE(shanet @ 2013 03 07, 20:21)
RW,einam kadu kartu pasivaiksciot  ....arba atvaryk kavkes pagert

Aha, einam, tik reik tavo darbo grafika paderint biggrin.gif Galim kada prie juros nuvaziuot iki pietu pvz, jei geras oras... ax.gif Nezinau, kur tu gyveni, juk sakiau jau, nepamenu, alzhaimeris cool.gif
Galvojau ir apie ta Karkar parka. Tai zinok cia man rimtas issukis, neina taip, kad ai, ner kas veikt, tai vaziuojam i parka pasikarstyt... nes be 200 lt mums ner ko ne svajot apie tai cool.gif Tai va, reiketu planuot, rimtai planuot, pinigus taupyt lotuliukas.gif

QUOTE(Coja @ 2013 03 08, 12:28)
klausyk, RW, kodėl ištrynei savo vaikus iš gimtadienių sąrašo 

irnesakyk.gif biggrin.gif

QUOTE(Maja Di @ 2013 03 08, 13:47)
Daugiau nebeklausinėjau ax.gif .

blink.gif bigsmile.gif
Mano B neseniai issitrauke danti, krumini cool.gif Tai sako: mam, as ta danti i dezute ir i savo stalciu idejau, tu paziurek paskui, kai as miegot nueisiu, tikiuosi ryte rasiu 2 litus... doh.gif lotuliukas.gif

Isleidau viena vaika i diskoteka cool.gif mokykloj... Sedziu dabar ant telefono, kada reikes vaziuot parsivezt. Ne sampano negaliu isgert... hihihi.gif

Oi, tiesa, mano mazieji jau antra trimestra A lygiu baigia ax.gif ko nepasakyciau apie vyresniuosius tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimingway: 08 kovo 2013 - 18:29
Labas rytasuser posted image....tai kur dingot???

RW,saunuoliai moksliukai mirksiukas.gif .
Jooooo,sutinku,jums tikrai brangiai gaunasi tokia isvyka doh.gif ...ale galim ka pigiau susigalvot bigsmile.gif ,tik reik palaukt ,kad tas minusas lauke nukristu.....cia jei sugalvotume isvyka gamtoje.

Siandie varau darban.

Ner ko pasakot ax.gif .

A jusu vaikai nesioja crocsus...tokius kur suvarstomi,kazi ar neprakaituoja kojos??? g.gif Toj temoj tik giria visos jos.Ale uzsakiau,labai jau Ignius norejo.

Atsakyti
Labas.

Nu tikrai, tylu ramu... kur pasidėjot? rolleyes.gif

shanet, nieko nežinau apie crocsus, tik tiek, kad visi giria lotuliukas.gif Mes kažkaip turim tų batų visokių, nors kojos (o ir patys bernai) auga kosminiu greičiu, bet ne visus batus spėja nunešiot, tai vieni per kitus ir pasidalina cool.gif Nors dabar va kaip tik pirkau dičkiams naujus, Daichmane visai papigiai tokie... nežinau, kiek nešiosis, nu bet labai norėjo, nes raištukai spalvoti... lotuliukas.gif

Ai, vakar buvau mokykloj, vaikų piešinių pristatyme. Tuo pačiu nužiūrėjau ir savo vaikus iš šono (lyg daugiau nebūtų kada lotuliukas.gif ), tai pastebėjau, kad B mokyklinio švarko rankovės jau trumpos, o juk rugsėjį siuvau ant išaugimo... swoon.gif Vyresnieji kažkaip tuos švarkus po 3 metus atnešiodavo, o čia - nė metų netruko... unsure.gif B didžiausias klasėj, net prieš tai buvusią didžiausią mergaitę praaugo.

O rytoj einu mokytis kiaušinių margint tongue.gif Pažadėjau mokytojai padėt vaikus nuvest į kultūros komunikacijų centrą.

shanet, gal vedam šeštadienį vaikus į kiną? Kažkoks naujas VA. Pačios tuo metu kur nors kavos... ax.gif Bet aš čia taip tik svajoju kol kas, vaikams dar nesakiau, gal jie vėl į diskacieką ant ledo norės cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimingway: 13 kovo 2013 - 08:41
Sveikos 4u.gif
Pas mano Igną šiandien klasėj 5 vaikai, vakar buvo 6, iš berniukų- Ignas vienas. Visi serga doh.gif , per karantiną niekas nesirgo, tai dabar pas mus prasidėjo... Na gal maniškis neiškris... Su kitu berniuku pirmadienį buvom kine "Ozas galingas ir didingas" (ar kažkaip panašaiai), dar nuėjo vaikai pašokinėt, pačiaužyt ant tokio a-lia batuto. Tai ano berniuko mama po 2 valandų paskambino ir sakė, kad jau anas su 38 temperatūros doh.gif . Tai gerai, kad abi važiavom, jausčiausi kaip susargdinusi ax.gif, nes kartais arba jie Igną į kiną paima arba mes jų vaiką.
QUOTE(shanet @ 2013 03 13, 09:21)
Labas rytasuser posted image....tai kur dingot???

A jusu vaikai nesioja  crocsus...tokius kur suvarstomi,kazi ar neprakaituoja kojos??? g.gif Toj temoj tik giria visos jos.Ale uzsakiau,labai jau Ignius norejo.

Aš dabar iš crocs.eu užsakiau Ignui su Bazu basutes ir sau suvarstomus batus, (buvo savaitgalinė akcija), gavos po 20 eurų thumbup.gif . Dar crocsų pati neturėjau, žiūrėsiu kaip ten jie, bet šiaip žmonės giria. Galvojau ir Ignui suvarstomus užsakyt, bet anas dar nemoka raiščių susirišt blush2.gif . Gali pažiūrėt dabar iš outleto prekių perkant 4 poras 40 proc nuolaidą taiko ir dar koduką papildomą 20 proc galima pritaikyt, tik kad dydžių nelabai yr, MB tik vienus galėčiau užsakyt, bet vieną porą neapsimoka pirkt. O jūs su RW galėtumėt susikoperuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2013 03 13, 09:12)
Gali pažiūrėt dabar iš outleto

Įmesk nuorodą mirksiukas.gif O tu pati užsakinėji, ar per ką nors? Kiek siuntimas kainuoja?

Tiesa, dar norėjau paklaust, gal Coja čia bus labiau kompetetinga biggrin.gif Kaip jūs kaupiat, jei kaupiat pinigus vaikams gyvenimo pirmai pradžiai? tongue.gif Mano tik mažieji apdrausti. Reikėtų ir kitiems kažkokiu būdu sukaupt, tai žiūrinėjaus bankų pasiūlymus, siūlo rinktis save apsidraust (ir tokiu būdu draudiminė suma po kiek metų atitektų vaikams), vaikus apdraust, arba sąskaitą banke atidaryt. Net banko korteles vaikams nuo 8 metų išduoda blink.gif
Coja, ką pasiūlytum? Kas geriau? Mano noras paprastas, kad baigę mokyklą, po 12 klasių turėtų startinę sumą mokslams, šiaip kam... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimingway @ 2013 03 13, 10:23)
Įmesk nuorodą mirksiukas.gif O tu pati užsakinėji, ar per ką nors? Kiek siuntimas kainuoja?

Tiesa, dar norėjau paklaust, gal Coja čia bus labiau kompetetinga biggrin.gif Kaip jūs kaupiat, jei kaupiat pinigus vaikams gyvenimo pirmai pradžiai? tongue.gif  Mano tik mažieji apdrausti. Reikėtų ir kitiems kažkokiu būdu sukaupt, tai žiūrinėjaus bankų pasiūlymus, siūlo rinktis save apsidraust (ir tokiu būdu draudiminė suma po kiek metų atitektų vaikams), vaikus apdraust, arba sąskaitą banke atidaryt. Net banko korteles vaikams nuo 8 metų išduoda blink.gif
Coja, ką pasiūlytum? Kas geriau? Mano noras paprastas, kad baigę mokyklą, po 12 klasių turėtų startinę sumą mokslams, šiaip kam... ax.gif

Iš čia, pristatymas nemokamas, užsisakinėjau pati:
http://www.crocs.eu/...t,en_ES,sc.html
Aš apdraudžiau Igną investiciniu draudimu SEB banko, man mano brokerė tokį, kaip geriausią, parinko 4u.gif . Mano pačios jau kitais metais baigsis, namo nudažymui pinigų pakaks, esu Swede apsidraudus.
Atsakyti
RW,negaliu sestadieni doh.gif ,dirbu.O Ignius noretu i ta filmuka.

Ot ko nesugebu ir nesuprantu,tai situ uzsakymu ,bo nemoku uzsienio kalbu doh.gif ....pavydziu toms ,kurios sugeba bebe.gif

Atsakyti
QUOTE(shanet @ 2013 03 13, 12:47)

Ot ko nesugebu ir nesuprantu,tai situ uzsakymu ,bo nemoku uzsienio kalbu doh.gif ....pavydziu toms ,kurios sugeba  bebe.gif

Gi yr visagalis google vertėjas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2013 03 13, 10:32)
Iš čia, pristatymas nemokamas, užsisakinėjau pati:
http://www.crocs.eu/...t,en_ES,sc.html
Aš apdraudžiau Igną investiciniu draudimu SEB banko

O, tai reiks pasidairyt bigsmile.gif Aš esu PATI užsakinėjus LR, bet ten kad kitąsyk ir nebrangiai, kokybė man nelabai patinka ax.gif
A, tai mano mažieji investiciniu Swedbanke. Aš vat svarstau, o kas geriau - tas investicinis, ar kokia nors kaupiamoji sąskaita, jei tokia būna. Ir kuriam banke rolleyes.gif
QUOTE(shanet @ 2013 03 13, 11:47)

Ot ko nesugebu ir nesuprantu,tai situ uzsakymu ,bo nemoku uzsienio kalbu doh.gif ....pavydziu toms ,kurios sugeba

Ok tu ple doh.gif Gaila. Eitumėm sekmadienį, bet mano didysis kažką kalbėjo apie Vilnių, lygtai į kažkokį koncertą žada važiuot, sužinosiu tik paskutinę minutę, kaip visad cool.gif , tai dar neaišku niekas...

Nu tikrai, googlas tam yr bigsmile.gif Juk ir aš nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimingway: 13 kovo 2013 - 12:30