QUOTE(Mantilė @ 2007 07 09, 21:07)
laurechka- matai kokie skirtingi atvejai ir požiūriai į neįgalumo apsiforminimą...aš galvoju kad reikia tai padaryt ,nes bus lengviau kai kuriose situacijose ,o vat tavo mamos atveju -toks įrašas vos karjeros nesugriovė
Na, aš dar vis mąstau, kad gal reikėjo ką tvarkyt... Net nežinau... Bet mano mama nei sesė neturi jokio neįgalumo, niekas joms net nedavė. O jei ir duotų, jos neimtų, nes tai jau būtų įrašas jų CV- neįgalus... Na, nežinau... Jos puikiai su tuo susigyvenę. Kas nežino, tai ir neįtaria kokią jos problemą turi. Tai aš manau, kad dėl to, kad daba mes su aparatukais, vaikui rašyt jau neįgalus... Nu nežinau... Gal dar nesuprantu aš ko... Gal kitaip kalbėčiau kai vaikas visai negirdėtų... Bet jis girdi, tik neprigirdi... Paskui ateity reiktų visokių pažymų, kad gali studijuot ir t.t. ... Mane tas gazdina

Pagyvensim, pamatysim kaip čia viskas bus... Susitvarkyt šį reikalą bet kada bus galima, ar ne?
O kur bus lengviau? Neskaitant pinigėlių... Aš nesidomėjau niekuom, nes buvo laiko kai buvom LT...