Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

aciu, ziuriu, bet nieko nerodo, tai gal reiskia nepriskaiciuota dar. man kazkaip neramu, nes as jau dirbu, kad nenusuktu man ismokos uz praeita men g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(def Fox @ 2013 03 19, 09:14)
aciu, ziuriu, bet nieko nerodo, tai gal reiskia nepriskaiciuota dar. man kazkaip neramu, nes as jau dirbu, kad nenusuktu man ismokos uz praeita men  g.gif  ax.gif

pasiskambinkite i sodra ir viska tiksliai susizinosite
Atsakyti
QUOTE(def Fox @ 2013 03 19, 09:14)
aciu, ziuriu, bet nieko nerodo, tai gal reiskia nepriskaiciuota dar. man kazkaip neramu, nes as jau dirbu, kad nenusuktu man ismokos uz praeita men  g.gif  ax.gif

O suraset laikotarpius ir paspaudet, kad ieskotu? Nes man kelias min atidarinejo. Ir paskaiciuota daugiau nei tikejausi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 03 19, 09:15)
pasiskambinkite i sodra ir viska tiksliai susizinosite

skambinau, tai jokios alia konkrecios info negali suteikti...mazdaug laukite ir pamatysite doh.gif
Papildyta:
darsyk pasiskambinau ta pati dainele, "mokama nuo 10 iki men galo, reiskias dar nepaskaiciavo....na tikiuosi viskas bus ok
Atsakyti
Į Utenos Sodrą neina prisiskaimbint. Pastoviai užimta smile.gif
Atsakyti
sveiki, kiek esu girdejusi , pasikeite bedarbio pasalpu moketojas, juo tapo sodra, gal galetumete pasakyti kur jungtis, kad matyti ismoka?
aciu
Atsakyti
Sveikos, vakar buvau DB, tai skaičiau pas konsultantę sėdėdama atsiųstą raštą, kad pinigėlius sodra išmoka nuo 14-26 mėnesio dienos. Aš jos klausiu, įdomu kodėl pakeitė išmokėjimo dieną, sako nežinom mes ir čia dar ne pabaiga turbūt su tom datom doh.gif
Atsakyti
ateinu pagalbos smile.gif Kovo13 uzsiregistravau LDB. Siandien buvau jau pakartotinai pas konsultante. Ji man negalejo atsakyt ar man nedarbo ismoka bus skirta ir kokia bus skirta. sake nieko mes nezinom.informuos sodra. sakau o kaip jinai informuos? kur ma pasiziuret? sake as nezinau.
taigi as dabar ir galvoju ar iki kito menesio galo taip ir nesuzinosiu kad paskirta ar ne ir kiek kol neprades uz kova mokejimu daryt? o gal gausiu i EGAS zinute kokia? nes EGAS priskaiciuotos ir ismoketos ismokos tai as isivaizduoju atsiras tik nuo balandzio 10 jeigu jie ka nors priskaiciuos. o kaip zinoti?
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2013 03 19, 13:44)
Sveikos, vakar buvau DB, tai skaičiau pas konsultantę sėdėdama atsiųstą raštą, kad pinigėlius sodra išmoka nuo 14-26 mėnesio dienos. Aš jos klausiu, įdomu kodėl pakeitė išmokėjimo dieną, sako nežinom mes ir čia dar ne pabaiga turbūt su tom datom doh.gif

as siandien buvau birzoj ir tarpininke sake kad mokes nuo 20d
Atsakyti
QUOTE(mrude @ 2013 03 19, 16:11)
as siandien buvau birzoj ir tarpininke sake kad mokes  nuo 20d

tai pat ir man vakar sake,kad nuo 20dienos
Atsakyti
O iš kokio laikotarpio paskaičiuojama bedarbio pašalpa? g.gif Pasižiūrėjau, jau paskaičiuota, bet 100 lt mažesnė nei turėtų būti....
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2013 03 20, 09:04)
O iš kokio laikotarpio paskaičiuojama bedarbio pašalpa? g.gif Pasižiūrėjau, jau paskaičiuota, bet 100 lt mažesnė nei turėtų būti....

tai gal ketvirtą mėnesį gaunat išmoką? po trijų mėn. mažėja bedarbio išmoka
Atsakyti