Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

Jau radau reikiama info ax.gif Išmoka man bus pirma, registravausi vasario 1 d., tačiau informacija dėl išėjimo iš darbo pasiekė DB tik vasario 7 d, tai kaip suprantu, nuo tada skaitosi oficiali registravimosi diena, dar +8 dienos stovėjimas nemokamas, tai pinigėliai paskaičiuoti už 15-28 dienas, taip? Ar čia bus ta suma už 9-28 dienas? g.gif
Atsakyti
Nemanau, kad tai tersimas, juk apie birza kalbam o ne apie koki maisto gaminima mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje gal kuriai siule eiti i kursus? gal zinot ar buna taip jog nepereini atrankos ir neprileidzia prie kursu?
Atsakyti
laba visoms smile.gif
registruota nuo 2012.02.07 d., stoviu DB, bet jau tik stoviu, nueinu i paskirtus susitikimus. Bedarbio pasalpos nebegaunu.
auginu 2 mazamecius (3 ir 5 metu) neigalius vaikus. Kai baige moket bedarbio pasalpa, buvau nuvykusi i Ligoniu kasas. Tai jose suzinojau, kad iki kol mano vaikams sueis 18 metu ir 16 metu, as esu atleidziama nuo men.sveikatos draudimo mokescio.
db klausimas, ar butina man stovet DB, kad buciau atleista nuo mineto mokescio?
ar galiu ir nestovet?
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 03 20, 17:02)
laba visoms smile.gif
registruota nuo 2012.02.07 d., stoviu DB, bet jau tik stoviu, nueinu i paskirtus susitikimus. Bedarbio pasalpos nebegaunu.
auginu 2 mazamecius (3 ir 5 metu) neigalius vaikus. Kai baige moket bedarbio pasalpa, buvau nuvykusi i Ligoniu kasas. Tai jose suzinojau, kad iki kol mano vaikams sueis 18 metu ir 16 metu, as esu atleidziama nuo men.sveikatos draudimo mokescio.
ar galiu ir nestovet?

Galit ir nestovet.As su tokiu paciu klausimu buvau ligoniu kasose,sveikatos draudimas priklauso ir nesvarbu ar jus stovesit birzoje ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 03 20, 16:02)
ar galiu ir nestovet?

ir man iskilo toks klausimas ar butina stovet DB, kad nemoket to mokescio turint mazameti vaika
Atsakyti
QUOTE(Trixsė @ 2013 03 20, 17:17)
ir man iskilo toks klausimas ar butina stovet DB, kad nemoket to mokescio turint mazameti vaika

Bet jei noresite tvarkytis socialines pasalpas, kai neisnesa pajamos, tai dazniausiai reikalauja buti DB.
Atsakyti
QUOTE(Trixsė @ 2013 03 20, 17:17)

kol vaikui sueina 8m sveikatos draudimas priklauso nesvarbu ar stovesit birzoj ar ne,jeigu yra du vaikai tada sveikatos draudimas priklauso kol pirmam vaikui sueis 18m

QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 20, 17:19)
Bet jei noresite tvarkytis socialines pasalpas, kai neisnesa pajamos, tai dazniausiai reikalauja buti DB.

Del socialines pasalpos tai taip,reikia buti registruotai darbo birzoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrude: 20 kovo 2013 - 16:32
QUOTE(mrude @ 2013 03 20, 16:15)
Galit ir nestovet.As su tokiu paciu klausimu buvau ligoniu kasose,sveikatos draudimas priklauso ir nesvarbu ar jus stovesit birzoje ar ne.

o ligoniu kasose kazka pildyti reikia? ar ne?
Atsakyti
QUOTE(nojukassss @ 2013 03 21, 10:34)
o ligoniu kasose kazka pildyti reikia? ar ne?

pildyti nereikejo nieko,viska suvede i kompiuteri tik reikia savo asmens dokumento ir vaiku gimimo liudijimu.
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 03 21, 12:36)
Tokiais postais jus tersiat tema  mirksiukas.gif Pirmam psl nera info apie kalbeti sioj temoj, todel ir klausiam-dalinames reikiama info.

As tai tikrai netersiu,bet keli puslapiai apie gavima ir negavima,tikrai tersiama tema.Sukurkit tema apie pinigu gavima ir nereikes po 10 puslapiu skaityti ir ieskoti ar kas gavo ar kam veluoja.
"5. Skyrelyje "Socialinių reikalų labirintuose" draudžiama atidarinėti temas, kuriose kaupiama 50 psl. vieno-dviejų žodelių komentarų, kuriuose dalijamasi informacija - kada, kur ir kuri supermama gavo/negavo išmokas. Jūs turėtumėte suprasti tokios bendravimo formos, kaip forumas, specifiką. Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o ne keletą dienų. Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios, vertingos ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet komentarus, kuriuos bus įdomu ir naudinga skaityti visiems lankytojams ir po daugelio mėnesių/metų nuo jų parašymo. Naudoti forumą kitokiais tikslais yra draudžiama. Šios temos tęsinys būtų laikomas besaikiu forumo šiukšlinimu ir dalyviai už tai būtų įspėti.
Visi organizaciniai pasisakymai ir paplepėjimai (pvz. "ar jau gavote pašalpą?", "aš jau gavau", "o aš vis dar laukiu", "aš negavau") yra trinami. Paliekama tik pati svarbiausia informacija apie pašalpas. Antraip, ieškantiems konkrečios informacijos apie jas, reikės vartyti "n" puslapių ir gaišti brangų savo laiką. "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 21 kovo 2013 - 11:52
Išmoka man buvo pirma, registravausi vasario 1 d., tačiau informacija dėl išėjimo iš darbo pasiekė DB tik vasario 7 d, tai kaip suprantu, nuo tada skaitosi oficiali registravimosi diena, dar +8 dienos stovėjimas nemokamas, tai pinigėliai paskaičiuoti už 15-28 dienas, taip? Ar čia bus ta suma už 9-28 dienas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2013 03 21, 11:58)
Išmoka man buvo pirma, registravausi vasario 1 d., tačiau informacija dėl išėjimo iš darbo pasiekė DB tik vasario 7 d, tai kaip suprantu, nuo tada skaitosi oficiali registravimosi diena, dar +8 dienos stovėjimas nemokamas, tai pinigėliai paskaičiuoti už 15-28 dienas, taip? Ar čia bus ta suma už 9-28 dienas? g.gif

tarpininke turetu pasakyt , nuo kada paskirta, realiausiai tai nuo 9d., nes kai atsistoji i db atrodo 7 dienos yra kol paskiria, pasiskaitykit ju psl.
as atsistojau 12.17 paskyre nuo 12.25
Atsakyti