QUOTE(coliuke29 @ 2013 04 05, 07:31)
sveikos ,o norint iseiti is birzos reikia pas konsultante kazka rasyti,ar tik seip galima pranesti kad iseini?o veliau paciam pasitraukus jei reiktu vel galima betkada stoti ?
Reikia pas konsultante eiti,nes reikes kiek zinau pasirasyti,o tada jau bet kada galit vel stoti,nors ir kita diena.
QUOTE(coliuke29 @ 2013 04 05, 07:31)
sveikos ,o norint iseiti is birzos reikia pas konsultante kazka rasyti,ar tik seip galima pranesti kad iseini?o veliau paciam pasitraukus jei reiktu vel galima betkada stoti ?
Reikia eiti pas konsultantę ir rašyti prašymą, kad išbrauktų iš darbo biržos sąrašų, nurodant ir priežastį.
Sveiki,
norėjau paklausti jei aš esu apdrausta, nes auginu vaikus (ne vaiko priežiūros atostogos) ar įstojus į darbo biržą galiu tikėtis gauti bedarbio pašalpą ir kiek tai būtų? (iš darbo išėjau prieš metus, ten dirbau 5metus (su vaikų priežiūros atostogom).) Ačiū
norėjau paklausti jei aš esu apdrausta, nes auginu vaikus (ne vaiko priežiūros atostogos) ar įstojus į darbo biržą galiu tikėtis gauti bedarbio pašalpą ir kiek tai būtų? (iš darbo išėjau prieš metus, ten dirbau 5metus (su vaikų priežiūros atostogom).) Ačiū
QUOTE(juste0527 @ 2013 04 06, 10:16)
Sveiki,
Taip,galit stoti ir gaudinesit bedarbio pasalpa,tik nepamirskit,kad siulis darbus.O pasalpa jau jie apskaiciuos,nes priklauso nuo jusu gaunama pajamu per paskutinius 3 metus.
Kaip supratau jei atsisakysiu tai išmes iš darbo biržos?
Ar kursus siūlo tik tada, jei surandi darbdavį kuris po jų įdarbins?
QUOTE(juste0527 @ 2013 04 06, 10:38)
Kaip supratau jei atsisakysiu tai išmes iš darbo biržos?
Taip,ismes ir nutrauks bedarbio ismokos mokejima.
Kiek zinau taip arba jeigu po kursu pasibaigimo paimsit patenta.
Taip ir nesulaukiau atsakymo
Į darbo biržą nuvykau vasario 1d (prisiregistravau), tačiau iš darbovietės informaciją, kad aš nebedirbu, jie gavo vasario 7 d. Tai nuo kurios dienos man buvo pradėta skaičiuoti bedarbio pašalpa?

Į darbo biržą nuvykau vasario 1d (prisiregistravau), tačiau iš darbovietės informaciją, kad aš nebedirbu, jie gavo vasario 7 d. Tai nuo kurios dienos man buvo pradėta skaičiuoti bedarbio pašalpa?

QUOTE(KameHame @ 2013 04 07, 15:03)
Taip ir nesulaukiau atsakymo

O nuo kada jus atleido? Jei nuo vasario 7, tai turbūt dar po 8 dienų skaičiuotųsi.. O jei nuo 1 nebedirbot, tai realiai po 8 dienų irgi tuomet skaičiuotųsi..
Paskutinė darbo diena - sausio 31.
jei esi bedarbe ir gauni biuleteni kaip kazin tada skaiciuojasi pasalpa uz liga? is birzos ismoka 650. ar ziuri kokios yra pajamos ir pries isiregistruojant i DB, nes pries tai dirbau. ar jau tu pajamu uz atlyginima jau niekas neziuri?
QUOTE(vovere16 @ 2013 04 10, 09:39)
jei esi bedarbe ir gauni biuleteni kaip kazin tada skaiciuojasi pasalpa uz liga? is birzos ismoka 650. ar ziuri kokios yra pajamos ir pries isiregistruojant i DB, nes pries tai dirbau. ar jau tu pajamu uz atlyginima jau niekas neziuri?
jau radau atsakyma bedarbio pasalpa yra pratesiama tiek dienu kiek buvai ant biuletenio, bet neilgiau kaip 30 kalendoriniu dienu. o jos dydid toks koks paslpos dydis.