Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(tieshka @ 2013 04 03, 14:10)
sveiki, norejau pasiteirauti, jei stovi darbo birzoje ir pasiiemiai biuleteni, tai i birza skambintis reikia kita diena po biuletenio uzdarimo?as gaunu bederbio ismoka, tai man jos nemokes uz tiek dienu kiek busiu biuleteni?

Jeigu jums nereikia pas konsultante,tai nereikia ir skambinti,pasakysit jai,kai eisit pas ja,o bedarbio pasalpa bus pratesta tiek dienu,kiek jus turejot biliuteni,bet ne daugiau negu menuo.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 04 03, 13:34)
Jeigu jums nereikia pas konsultante,tai nereikia ir skambinti,pasakysit jai,kai eisit pas ja,o bedarbio pasalpa bus pratesta tiek dienu,kiek jus turejot biliuteni,bet ne daugiau negu menuo.

bet tokiu atveju ar tas biliutenis bus apmoketas sodros? ir ar galima tik sau imti ar ir sergant vaikui?
Atsakyti
QUOTE(esu-mama @ 2013 04 03, 15:42)
bet tokiu atveju ar tas biliutenis bus apmoketas sodros? ir ar galima tik sau imti ar ir sergant vaikui?

Tik sau,kiek zinau sodra apmoka.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 04 03, 14:45)
Tik sau,kiek zinau sodra apmoka.

kazkaip cia idomu,nes kai skambinau i informacija darbo birzos, sake kad neapmoka biuletenio sodra ir kad biuleteni gali imt ir ant saves ir ant vaiko.
Atsakyti
QUOTE(tieshka @ 2013 04 03, 15:48)
kazkaip cia idomu,nes kai skambinau i informacija darbo birzos, sake kad neapmoka biuletenio sodra ir kad biuleteni gali imt ir ant saves ir ant vaiko.

sodra tikrai neapmoka biuletenio birzoje man sake,kad galima ir ant saves ir ant vaiko imti...
Atsakyti
bet tai koks tikslas tada ji imti jeigu pas konsultante nereikia tai neverta jo ir imt.
Atsakyti
QUOTE(tieshka @ 2013 04 03, 15:48)

Taigi kai gauni bedarbio pasalpa,eina stazas.
"Kompensuojamasis uždarbis, pagal kurį nustatomas ligos pašalpos dydis, apskaičiuojamas pagal apdraustojo asmens draudžiamąsias pajamas, turėtas per paeiliui einančius 3 kalendorinius mėnesius, buvusius iki praeito kalendorinio mėnesio prieš laikinojo nedarbingumo nustatymo mėnesį. Pavyzdžiui, asmenims, įgijusiems teisę į pašalpą 2012 m.sausio mėn., kompensuojamasis uždarbis apskaičiuojamas pagal laikotarpiu nuo 2011-09-01 iki 2011-11-30 gautas draudžiamąsias pajamas.

Asmens draudžiamosios pajamos – visos asmens pajamos, nuo kurių buvo mokamos ar turėjo būti mokamos socialinio draudimo įmokos ligos ir motinystės socialiniam draudimui, apdraustajam priskaičiuotos ligos (įskaitant darbdavio mokamas 2 pirmąsias ligos dienas), profesinės reabilitacijos, motinystės, tėvystės, motinystės (tėvystės) pašalpos, ligos dėl nelaimingo atsitikimo darbe ar profesinės ligos pašalpos, taip pat nedarbo socialinio draudimo išmokos."

Nebent netaip kazka supratau. g.gif
Atsakyti
labas na tai dabar ir man kilo klausimas del tu biuleteniu. Jeigu pratesia mokejima tik uz 1 menesi tai kazin kaip su stazu? Ar ir stazas prasites tik menesiui ar ji tes iki tol kiek bus biuletenis? kazkas panasaus buvo atsakyta, bet nesupratau ax.gif
Atsakyti
O man pagaliau pavedima padare, Balandzio 2 diena padare pavedima uz sausi ir vasari bigsmile.gif kazi kada uz kova padarys doh.gif Pavedima gavau tik po to kai parasiau laiska i pagrindini sodros emeila. Nes Siauliu sodra nieko nesugebejo padaryt doh.gif
Atsakyti
Sveikos man pasalpa paskirta kovo pirmai dienai kolkas dar negavau nieko doh.gif KLP darbo birza

..ir dar man is kart uzsimine per pati pirma susitikima su kosultante , kad neturi man ka pasiulyti pagal mano profesija todel turiu eiti dirbti viesuosius darbus ir jai nei silta nei salta, kad pas mane du mazi vaikai o darzelis tik nuo rugsejo pirmos .. graziai pasake arba issregistruokit arba dirbkit valytoja doh.gif

o juk ju paciu isleistam naujam istatyme yra parasyta kad turintiems mazu vaiku, niescioms ir pensininkams nesiulys ..kazkas panasaus... mano maziausioji 16 men g.gif as suprantu kad atejau pati i birza ir siulys darbus bet tokia nesukalbama kons. net nesileidzia i jokias kalbas doh.gif net salia esanti bande man padeti ale uztarti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samantila: 04 balandžio 2013 - 17:16
[quote=samantila,2013 04 04, 18:11]
Sveikos man pasalpa paskirta kovo pirmai dienai kolkas dar negavau nieko doh.gif KLP darbo birza

Pasalpa nuo kovo pirmos paskirta ar neteisingai supratau?
Jei teisingai, tai uz kova gausit balandzio menesi ( antroj menesio pusej).
Atsakyti
Taip, teisingai supratot 4u.gif lauksim ir ziuresim
Atsakyti