Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(ingusiia @ 2013 03 28, 18:23)
merginos tai ar zinot ar reikia pateikti kokia ataskaita ir kokioje formoje?

Jeigu duotas rekomendacinis lapas,tai reikia nuvaziuoti,kad darbdavis pasirasytu,o jeigu dave siaip telefona,tai nieko nereikia,pasakisit,kad skambinot,bet netikot ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(rasavytenis @ 2013 03 28, 17:37)
sveiki, turiu jusu klausimeli. jai man paskirta mokejimas nuo 03,27d tai kada man tiketis pinigeliu balandi ar geguze? 4u.gif

Balandį gausit už likusias kelias kovo dienas.
Atsakyti
QUOTE(rasavytenis @ 2013 03 28, 18:37)
sveiki, turiu jusu klausimeli. jai man paskirta mokejimas nuo 03,27d tai kada man tiketis pinigeliu balandi ar geguze? 4u.gif

Balandi uz pora kovo dienu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 03 28, 19:12)
Jeigu duotas rekomendacinis lapas,tai reikia nuvaziuoti,kad darbdavis pasirasytu,o jeigu dave siaip telefona,tai nieko nereikia,pasakisit,kad skambinot,bet netikot ir tiek.

labai jums aciu 4u.gif o kaip tas rekomendacinis lapas turetu atrodyt? tikriausiai kazkoks oficialesnis g.gif nes man tiesiog is interneto atspausdino ir tai nes as norejau
Atsakyti
QUOTE(ingusiia @ 2013 03 28, 23:47)
labai jums aciu 4u.gif o kaip tas rekomendacinis lapas turetu atrodyt? tikriausiai kazkoks oficialesnis g.gif nes man tiesiog is interneto atspausdino ir tai nes as norejau

Tame lape desiniajame sone, turi pasirasyti darbdavys pas kuri eini i pokalbi ir pazymeti viena is variantu: ar netiko tam darbui, ar tiko, ar atrinktas sekanciom atrankom, ar pati atsisaket dirbti ir t.t. Zodziu turi parasyt ka nusprende. Jei parasys kad pati atsisakete dirbti, nebegausit pasalpos.
Atsakyti
QUOTE(ingusiia @ 2013 03 28, 23:47)

Jeigu tiesiog atspauzdino skelbima,tai tiesiog pasakisit,kad skambinot ir netikot.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
DB registruotas esu nuo 2012.02.07 d.
zinau, kad jau senoj temoj klausiau, bet nepykit klausiu dar karta_
iki kada as privalau buti registruota? kada galesiu issiregistravus naujai prisiregistruot, kad vel gauciau bedarbio pasalpa?
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 03 29, 08:37)
labas rytas 4u.gif
DB registruotas esu nuo 2012.02.07 d.
zinau, kad jau senoj temoj klausiau, bet nepykit klausiu dar karta_
iki kada as privalau buti registruota? kada galesiu issiregistravus naujai prisiregistruot, kad vel gauciau bedarbio pasalpa?

Bedarbio pasalpa is naujo skyriama po 12 men. nuo paskutinio mokejimo menesio,jeigu vis dar turesit 18 men stazo per paskutinius 3 metus.
Atsakyti
sveiki,VPA baigiasi balandzio4d. tai i darbo birza man reikia eiti Balandzio 5d, ar galima pvz anskciau keletu dienu registruotis jau?

p.s. i darba kur gristi neturiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lape snape*: 29 kovo 2013 - 15:42
O as pinigu ir negavau visgi bigsmile.gif nuejau siand i Sodra Siauliu, sako mes nieko nematom kada ka veda ir t.t. mato kad nuo vasario 11 paskirta ir kiek paskirta. O kada perves ar neperves visai, nezino. Tai uzpilde kazkoki uzklausima, ir nufaksavo i ta Utena ar Ukmerge. Turi dabar jie man paskambint pasakyt kas kaip. Ir ka, tyluma biggrin.gif nei pinigu nei ziniu biggrin.gif gal po atostogu sulauksiu ko nors doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 29 kovo 2013 - 17:40
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 03 29, 08:31)
Jeigu tiesiog atspauzdino skelbima,tai tiesiog pasakisit,kad skambinot ir netikot.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
sveiki, norejau pasiteirauti, jei stovi darbo birzoje ir pasiiemiai biuleteni, tai i birza skambintis reikia kita diena po biuletenio uzdarimo?as gaunu bederbio ismoka, tai man jos nemokes uz tiek dienu kiek busiu biuleteni?
Atsakyti