[quote=radviliukas4,2013 04 30, 20:20]
[quote=jele25,2013 04 30, 18:30]
oi kad pas mus taip mieste,tai tikrai eiciau i kursu,bet siulo tik i siuvejas,o jei kita profesija tai ik su trisale susitarimu ir dar man pasake kad nelabai man duotu nes turiu maza vaika,ji tipo turi isrinkti gera ir nepriekaistinga busima darbuotoja,nu vienu zodziusmauge ta birza kaip tik nori
Bet po kursu is karto per 14dienu susirasti darba ar imanoma? Pvz. gal neblogai butu buchalterine apskaita, bet kiek pazistu moteriskiu su ilgamete patirtimi neturi darbo, o cia po trijumenesiu kursu mane kazkas ims ir priims ir dar su dviem mazameciais vaikais?? Kazi ar neisbraukia jei atsisakai tu kursu?
[/quote]
na taip,per 14 dienu rasti darba su baigusiais kursai tai nelabai realu,visi darbdaviai labai atsizvelge i patirti,o po kursu is kur ta patirtis

sugalvota taip kad ko maziau zmoniu stovetu darbo birzoi,kad ir maziau zmones kreiptusi i socialini.pirmadieni pati buvau atsizymeti ir tarpininke sako,jau metus esi darbo birzoi ir as tau siulysiu bet koki darba,o pas mus mieste yra darbo tik tose imonese kur pamainos yra 3 ir algu nemoka