Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(jele25 @ 2013 04 30, 19:25)
kokia nesamone,ir kuriam laikui dabar ismes?

6 men
Atsakyti
QUOTE(radviliukas4 @ 2013 04 30, 19:22)
ax.gif  as irgi siandien is darbo birzos. Siulo kursus, siuveju, buchalterines apskaitos, kompiuteriu projektavimo programos.. Kursai trunka apie 3men, darbo birza apmoka. Po kursu per 14dienu turi savarankiskai susirasti darba, ar rasi ar ne, is darbo birzos isbraukia 6men. Turiu pedagogini issilavinima, pagal kuri darbo gauti tik ,,per stebukla,, doh.gif Neisivaizduoju kaip elgtis?

oi kad pas mus taip mieste,tai tikrai eiciau i kursu,bet siulo tik i siuvejas,o jei kita profesija tai ik su trisale susitarimu ir dar man pasake kad nelabai man duotu nes turiu maza vaika,ji tipo turi isrinkti gera ir nepriekaistinga busima darbuotoja,nu vienu zodziusmauge ta birza kaip tik nori doh.gif

Papildyta:
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 04 30, 19:27)

o mama tik soc susitvarke,ir kita men gaus,kaip dabar praginent reikes doh.gif reikes ir soc pranesti,taip?
Atsakyti
[quote=jele25,2013 04 30, 18:30]
oi kad pas mus taip mieste,tai tikrai eiciau i kursu,bet siulo tik i siuvejas,o jei kita profesija tai ik su trisale susitarimu ir dar man pasake kad nelabai man duotu nes turiu maza vaika,ji tipo turi isrinkti gera ir nepriekaistinga busima darbuotoja,nu vienu zodziusmauge ta birza kaip tik nori doh.gif

Bet po kursu is karto per 14dienu susirasti darba ar imanoma? Pvz. gal neblogai butu buchalterine apskaita, bet kiek pazistu moteriskiu su ilgamete patirtimi neturi darbo, o cia po trijumenesiu kursu mane kazkas ims ir priims ir dar su dviem mazameciais vaikais?? Kazi ar neisbraukia jei atsisakai tu kursu?
Atsakyti
[quote=radviliukas4,2013 04 30, 20:20]
[quote=jele25,2013 04 30, 18:30]

Bet po kursu is karto per 14dienu susirasti darba ar imanoma? Pvz. gal neblogai butu buchalterine apskaita, bet kiek pazistu moteriskiu su ilgamete patirtimi neturi darbo, o cia po trijumenesiu kursu mane kazkas ims ir priims ir dar su dviem mazameciais vaikais?? Kazi ar neisbraukia jei atsisakai tu kursu?
[/quote]
na taip,per 14 dienu rasti darba su baigusiais kursai tai nelabai realu,visi darbdaviai labai atsizvelge i patirti,o po kursu is kur ta patirtis doh.gif sugalvota taip kad ko maziau zmoniu stovetu darbo birzoi,kad ir maziau zmones kreiptusi i socialini.pirmadieni pati buvau atsizymeti ir tarpininke sako,jau metus esi darbo birzoi ir as tau siulysiu bet koki darba,o pas mus mieste yra darbo tik tose imonese kur pamainos yra 3 ir algu nemoka doh.gif
Atsakyti
Konsultante tik pasiule, dave kontaktus kur nueiti pasiteirauti..., bet paskyre ir kita data. Tai ar galiu tiketis, kad neisbrauks?
Atsakyti
gal kas zinot kiek moka bedarbio pasalpos kai pries iseinant is darbo kelis metus dibai 0,5 etato? g.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliukas4 @ 2013 04 30, 20:48)
Konsultante tik pasiule, dave kontaktus kur nueiti pasiteirauti..., bet paskyre ir kita data. Tai ar galiu tiketis, kad neisbrauks?

Neisbrauks,nes jums dave tik kontaktus,bet ne rekomendacija.
Papildyta:
QUOTE(saulute32 @ 2013 05 02, 14:30)
gal kas zinot kiek moka bedarbio pasalpos kai pries iseinant is darbo kelis metus dibai 0,5 etato? g.gif

Viskas priklauso nuo atlyginimo.
Papildyta:
QUOTE(jele25 @ 2013 04 30, 19:30)

Papildyta:

o  mama tik soc susitvarke,ir kita men gaus,kaip dabar praginent reikes doh.gif reikes ir soc pranesti,taip?

Taip,reikes pranesti soc.centrui.
Atsakyti
Norejau paklausti.. Jei birzoje stovejo 3men ir gavo ismokas bedarbio tris kartus, po to isidarbino, dirbo 8men, ar isejusi is darbo ir vel stojusi i birza gaus dar pasalpa? (Pries tai tai pat pakankamai dirbo)
Atsakyti
QUOTE(vikaakiv @ 2013 05 02, 14:32)
Norejau paklausti.. Jei birzoje stovejo 3men ir gavo ismokas bedarbio tris kartus, po to isidarbino, dirbo 8men, ar isejusi is darbo ir vel stojusi i birza gaus dar pasalpa? (Pries tai tai pat pakankamai dirbo)

man atrodo gaus, tik kai praeis 12 men nuo pirmo skyrimo.
Atsakyti
QUOTE(jolituxs @ 2013 05 02, 15:44)
man atrodo gaus, tik kai praeis 12 men nuo pirmo skyrimo.

Ir nesvarbu, kad buvo nedamoketa?
Atsakyti
QUOTE(vikaakiv @ 2013 05 02, 15:45)
Ir nesvarbu, kad buvo nedamoketa?

man atrodo kad jei butu pilnai ismoketa uz visus menesius,tada vel moka kai praeina metai,o jei nedamoketa tai turetu gauti
Atsakyti
[quote=JOLANCIUK,2013 05 02, 14:19]
Neisbrauks,nes jums dave tik kontaktus,bet ne rekomendacija.

Aciu, nuraminote, tai as galiu net neiti i ta paskirta kabineta, jei apsisprendziu kursu nelankyti?
Atsakyti