Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

Supratau, ačiū. 4u.gif
Bet ar man kas nors praneš, kad ji paskirta, ar aš pati turėčiau palaukti ir pasitikrinti LDB interneto svetainėje ar EGAS?
Ar sužinosiu tik tada, kai jau bus paskaičiuota ir išmokėta?
Atsakyti
QUOTE(Kotryna_ @ 2013 05 04, 19:04)
Supratau, ačiū.  4u.gif
Bet ar man kas nors praneš, kad ji paskirta, ar aš pati turėčiau palaukti ir pasitikrinti LDB interneto svetainėje ar EGAS?
Ar sužinosiu tik tada, kai jau bus paskaičiuota ir išmokėta?

Ta turejo is tiesu konsultante pasakyti, bet jei jau nepasake, kazkur tikrai galite matyti. Tik as tiksliai nezinau kur, gal kuri zinanti mergaite pasidalins 4u.gif zinau tik tiek, kad kazkur jos pasiziuri, o as pati neesu susidurusi smile.gif
Atsakyti
Aš dar nebuvau pas konsultantę. Po to informacinio susirinkimo man užrašė atvykimo pas konsultantę datą gegužės 20 dieną, tai greičiausiai tik tuomet pas ją nuvykusi ir sužinosiu... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Kotryna_ @ 2013 05 04, 21:43)
Aš dar nebuvau pas konsultantę. Po to informacinio susirinkimo man užrašė atvykimo pas konsultantę datą gegužės 20 dieną, tai greičiausiai tik tuomet pas ją nuvykusi ir sužinosiu...  g.gif

Taip, ir tik po jo per keleta dienu gausite pirmuosius pinigelius
Atsakyti
QUOTE(Kotryna_ @ 2013 05 04, 22:43)
Aš dar nebuvau pas konsultantę. Po to informacinio susirinkimo man užrašė atvykimo pas konsultantę datą gegužės 20 dieną, tai greičiausiai tik tuomet pas ją nuvykusi ir sužinosiu...  g.gif

Dabar Sodra perveda bedarbio pasalpa, tai ja galima pasitikrinti bus EGASe, ispradziu priskaiciuoja ir atsiranda duomenys, o tik veliau perveda - iki menesio galo privalo pervesti, ir man atrodo ja perveda ne po apsilankymo, o tiesiog kita menesi... g.gif kai birza mokejo pati - tada po apsilankymo pas konsultante pervedinejo...
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 05 04, 22:06)
Taip, ir tik po jo per keleta dienu gausite pirmuosius pinigelius

Man perveda pries susitikima su konsultante. Yprastai gaunu apie 20d, o susitikimai buna apie 25d.
Atsakyti
QUOTE(Jorinte @ 2013 05 05, 09:58)
Man perveda pries susitikima su konsultante. Yprastai gaunu apie 20d, o susitikimai buna apie 25d.

Mano vyras pries kelis menesius buvo birzoje, tai gaudavo kelios dienos po susitikimo su konsultante.apie viduri menesio paskirdavo susitikima ir po jo per pora trejeta dienu pervesdavo pinigus
Atsakyti
Laba diena,

ar vis dar galioja tos pačios taisyklės, kad jei savo noru išsiregistruoji iš biržos, bet kada gali grįžti?

Ir dar viena išgirsta naujovė domina. unsure.gif Po metų stovėjimo biržoje ir negavus jokių pasiūlymų jie pradeda siųsti į viešuosius darbus, už kuriuos net moka atlyginimą (čia ne tas pats kaip viešieji už pašalpą savivaldybėje). Ar teko kam nors jau dirbti tokius darbus ir ar tikrai visus iš eilės siunčia? O gal galima išsiregistruoti mėnesiukui ir iš naujo stoti, gal tada būtų metai nuo pradžių skaičiuojami? g.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
norejau suzinoti, subsidija DB teikiama tik dirbant pagal verslo liudijima ar ir issiemus individualios veiklos pazyma? g.gif 4u.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2013 05 05, 19:39)
Labas vakaras,
norejau suzinoti, subsidija DB teikiama tik dirbant pagal verslo liudijima ar ir issiemus individualios veiklos pazyma?  g.gif  4u.gif dekui  4u.gif

tik su VL, o ka subsidijuoti IVP, jei tai tik popieriukas, kuri nemokamai isduoda?
Atsakyti
Dekui Murcikas uz atsakyma. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As irgi taip galvojau, bet kazkaip DB surayti terminai biski supainiojo tai nusprendziau pasitikslinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(..seNse.. @ 2013 05 05, 17:47)
Laba diena,

ar vis dar galioja tos pačios taisyklės, kad jei savo noru išsiregistruoji iš biržos, bet kada gali grįžti?

Ir dar viena išgirsta naujovė domina. unsure.gif Po metų stovėjimo biržoje ir negavus jokių pasiūlymų jie pradeda siųsti į viešuosius darbus, už kuriuos net moka atlyginimą (čia ne tas pats kaip viešieji už pašalpą savivaldybėje). Ar teko kam nors jau dirbti tokius darbus ir ar tikrai visus iš eilės siunčia? O gal galima išsiregistruoti mėnesiukui ir iš naujo stoti, gal tada būtų metai nuo pradžių skaičiuojami? g.gif

sveiki,
na bent pas msu savivaldybėje tikrai viešieji darbai yra apmokami, juk žmogus oficialia įdarbinamas.
išsiregistruoti aišku galite, tačiau vėliau gali kilti problemų jei tvarkotės socialines pašalpas.
Atsakyti