Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

[quote=radviliukas4,2013 05 02, 16:01]
[quote=JOLANCIUK,2013 05 02, 14:19]
Neisbrauks,nes jums dave tik kontaktus,bet ne rekomendacija.

Aciu, nuraminote, tai as galiu net neiti i ta paskirta kabineta, jei apsisprendziu kursu nelankyti?
[/quote]
Tai jums kursus pasiule? Ar tiesiog dave darbdavio kontaktus?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 05 02, 15:12)
Tai jums kursus pasiule? Ar tiesiog dave darbdavio kontaktus?

Pasiule kursus, paskui pasiskambino i kita kabineta, nes tik geguzes 10d zinos ar bus vietu,ir pasake geguzes 10d ateiti pasiklausti. Jokio darbdavio neskyre.
Atsakyti
QUOTE(radviliukas4 @ 2013 05 02, 16:18)
Pasiule kursus, paskui pasiskambino i kita kabineta, nes tik geguzes 10d zinos ar bus vietu,ir pasake geguzes 10d ateiti pasiklausti. Jokio darbdavio neskyre.

Tai tada turit eiti.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 05 02, 15:31)
Tai tada turit eiti.

unsure.gif tai ar privalesiu eiti i tuos kursus? Ka man sakyti, kaip man ju atsisakyti? nors ir konsultante sako apsigalvokit... jog jie nera privalomi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radviliukas4: 02 gegužės 2013 - 15:37
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 05 02, 15:19)

Viskas priklauso nuo atlyginimo.
Papildyta:

500 ant popieriaus, iki minimumo pakelimo buvo 400 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute32: 02 gegužės 2013 - 17:04
Sveikos 4u.gif

Norejau paklaust - nuo s.m. vasario 20 d. paskirta bedarbio pasalpa man, o birzelio 15 d. tureciau iseiti i NGA, pagal nauja istatyma bedarbio pasalpa pratesiama tam laikotarpiui kuriam gydytojos israsytos nestumo ir gimdymo atostogos, kazin NGA birzoje 30 sav. butinai reikia imt, ar galima ir veliau? Tada ilgiau gauciau sia pasalpa, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliukas4 @ 2013 05 02, 16:35)
unsure.gif  tai ar privalesiu eiti i tuos kursus? Ka man sakyti, kaip man ju atsisakyti? nors ir konsultante sako apsigalvokit... jog jie nera privalomi?

Jeigu susirinks grupe,tai taip.
Papildyta:
QUOTE(saulute32 @ 2013 05 02, 18:04)
500 ant popieriaus, iki minimumo pakelimo buvo 400 lt

350 lt tikrai gausit,gal kazkiek net ir daugiau.
Papildyta:
QUOTE(Gella* @ 2013 05 03, 00:20)
Sveikos  4u.gif

Norejau paklaust - nuo s.m. vasario 20 d. paskirta bedarbio pasalpa man, o birzelio 15 d. tureciau iseiti i NGA, pagal nauja istatyma bedarbio pasalpa pratesiama tam laikotarpiui kuriam gydytojos israsytos nestumo ir gimdymo atostogos, kazin NGA birzoje 30 sav. butinai reikia imt, ar galima ir veliau? Tada ilgiau gauciau sia pasalpa, aciu  4u.gif

Man atrodo,kad tik dirbant galima veliau eiti,o jeigu nedirbi,tai nuo 30 sav. eini i dekreta.
Atsakyti
[quote=JOLANCIUK,2013 05 03, 11:16]

Tai kursai privalomi???man gi sake apgalvoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radviliukas4: 03 gegužės 2013 - 16:01
Klausimas jau turbūt apkalbėtas, bet norėčiau pasitikslinti. Kiek žinau, po 6 mėn. nuo registracijos Darbo biržoje, gali siūlyti bet kokį darbą be teisės atsisakyti. Jeigu išsiregistruoji iš Darbo biržos, o po kokio mėnesio vėl užsiregistruoti, ar 6 mėn. terminas skaičiuojasi iš naujo? Pašalpų klausimas neaktualus. Dėkui.
Atsakyti
[quote=astoria,2013 05 03, 17:00]Klausimas jau turbūt apkalbėtas, bet norėčiau pasitikslinti. Kiek žinau, po 6 mėn. nuo registracijos Darbo biržoje, gali siūlyti bet kokį darbą be teisės atsisakyti. Jeigu išsiregistruoji iš Darbo biržos, o po kokio mėnesio vėl užsiregistruoti, ar 6 mėn. terminas skaičiuojasi iš naujo? Pašalpų klausimas neaktualus. Dėkui.
[/quote]
Taip.
Papildyta:
[quote=radviliukas4,2013 05 03, 16:58]
[quote=JOLANCIUK,2013 05 03, 11:16]

Tai kursai privalomi???man gi sake apgalvoti?
[/quote]
Painokai jus uzdavet klausima,tad painokai ir atsakau smile.gif
Jeigu jums tik pasiule,bet ne pasake,kad jeigu grupe susirinks,tai privalesit eiti,tai tada galit ir atsisakyti.Nebent jus praset pati kursu kokiu,tada manau neparanku jums bus atsisakyti.
Geriau pasikonsultuokit su savo konsultante.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 03 gegužės 2013 - 16:12
Sveikos, mamytės. 4u.gif

Darbo Biržoje esu registruota nuo š.m. balandžio 14 dienos. Kadangi darbo stažo turiu pakankamai (iki įsiregistravimo LDB esu išdirbusi daugiau nei 3 m. 0,5 etato), o ir tetutė darbo biržoje sakė, kad man pašalpa priklausys, tai logiškai mąstant šį mėnesį man jau turėtų būti paskirta pašalpa už tas kelias balandžio dienas (žinau, kad pašalpa skiriama ir mokama nuo 8 dienos po įsiregistravimo LDB). Bet va, niekur nerandu informacijos, kad man ta pašalpa skirta. Per tą informacinį susirinkimą LDB, kai pildėme prašymus skirti pašalpą, ta pati tetutė sakė, jog jeigu pašalpa nebus skirta, gausime pranešimą. O jeigu skirta, tai jokio pranešimo neturėčiau gauti? Prisijungus prie EGAS randu tik informaciją, kad jokios išmokos kol kas neskirtos ir nemokėtos.
Gal reikia laukti tos 14 dienos, ar kada ten, kai pradeda skaičiuoti tas išmokas ir tik tada pamatysiu, kad tikrai jau gausiu tą pašalpą?
Labai bijau, kad nebūtų taip, jog ten kažkas kažkur negerai bus, žiauriai reikia pinigėlių, nes jau skurdas, badas, dargana... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotryna_ @ 2013 05 04, 17:24)
Sveikos, mamytės.  4u.gif

Darbo Biržoje esu registruota nuo š.m. balandžio 14 dienos. Kadangi darbo stažo turiu pakankamai (iki įsiregistravimo LDB esu išdirbusi daugiau nei 3 m. 0,5 etato), o ir tetutė darbo biržoje sakė, kad man pašalpa priklausys, tai logiškai mąstant šį mėnesį man jau turėtų būti paskirta pašalpa už tas kelias balandžio dienas (žinau, kad pašalpa skiriama ir mokama nuo 8 dienos po įsiregistravimo LDB). Bet va, niekur nerandu informacijos, kad man ta pašalpa skirta. Per tą informacinį susirinkimą LDB, kai pildėme prašymus skirti pašalpą, ta pati tetutė sakė, jog jeigu pašalpa nebus skirta, gausime pranešimą. O jeigu skirta, tai jokio pranešimo neturėčiau gauti? Prisijungus prie EGAS randu tik informaciją, kad jokios išmokos kol kas neskirtos ir nemokėtos.
Gal reikia laukti tos 14 dienos, ar kada ten, kai pradeda skaičiuoti tas išmokas ir tik tada pamatysiu, kad tikrai jau gausiu tą pašalpą?
Labai bijau, kad nebūtų taip, jog ten kažkas kažkur negerai bus, žiauriai reikia pinigėlių, nes jau skurdas, badas, dargana...  blush2.gif

Pasalpa tikrai priklausys uz tas kelias dienas, mazdaug savaite balandzio, bet ja gausite tik gerokai po geguzes vidurio
Atsakyti