Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

[quote=Gėlytė.lt,2013 03 06, 09:35]
Papildyta:
g.gif pasitark gal su medikais, aš negerčiau. Maža ką, ir taip tam organizmui hormonų per daug, visai gali išsibalansuoti. O tu tikra, kad mmm ateis balandžio 4? Visada reguliariai ateidavo po IVF? Nes man po praeito IVF mmm buvo rugsėjo 13, o sekančios tik lapkričio 1.....

Dėl AMH nežinau, bet antikūnų tyrimams ciklo diena nesvarbi 4u.gif
[/quote]

aciu Kitty uz nuomone, bet taip nesinori per atostogas mmm ax.gif Man ateina po IVF daugmaz laiku, tai jei ir kelias dienas veliau - vistiek per atostogas ax.gif

As tik pagalvojau, jei kitose salyse pries IVF skiria kursa KT, tai ko po IVF gali but blogai, hormonu doze ta pati gaunasi ax.gif na gal ir nusisnekejau aisku blush2.gif
[/quote]

Mane ir LT pries ivf 2 menesius ant KT laike , man rodos , kad nieko tokio jos ir po to, duoda kiausidem gi pailseti 4u.gif
Gaila nepamenu pavadinimo kokias geriau , reiks namie dar recepto paieskot gal rasiu , tik nezinau ar tiks, nes pas mane endo , tai jos buvo skirtos jai slopinti 4u.gif
Atsakyti

Kokyte, aciukas, na man endo lyg ir nera, bent jau pozymiu tikrai nera ax.gif
O Lt kontarceptikus su receptu parduoda?

Atsakyti
QUOTE(Gėlytė.lt @ 2013 03 06, 11:26)
Dar klausimelis, AMH tyrimas daromas kokia ciklo diena? ir antikuniai pries sperma, kiausides ir t.t. kuriuos sorpo daro kokia ciklo diena daromi?

AMH ciklo diena nesvarbi. Jei Vilniuje, tai pigiausiai Northway 4u.gif

QUOTE(Gėlytė.lt @ 2013 03 06, 12:46)
gal ir Hystero. o ka tas Y mikrodeliacijos testas rodo? LT  turbut irgi nedaro?
as taip tikiuosi kad man graiku  neprireikts blush2.gif

Y mikrodeliacijos testas rodo Y hromosomos nukrypima vyriskos gimines embrioniukui 4u.gif (cia liaudiskai smile.gif ), daro sorpo apie 800 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė.lt @ 2013 03 06, 09:52)
Kokyte, aciukas, na man endo lyg ir nera, bent jau pozymiu tikrai nera ax.gif
O Lt kontarceptikus su receptu parduoda?

Siaip reikalingas receptas , bet pagal nutylejima gali ir be jo nusipirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2013 03 06, 13:27)
Siaip reikalingas receptas , bet pagal nutylejima gali ir be jo nusipirkti  4u.gif

visus bromkriptinus, prednyzolonus, kontraceptikus ir pan., visur be recepto perku blush2.gif naglai ateinu ir sakau, ko reikia 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

O ką mąstote apie peršalymą po IVF? Mane jau siaubas ema. Greičiausiai per Kaziuką peršalau. Šiandien nosis varva kaip iš krano ir šiek tiek skauda gerklę. Taip bijau, kad pakenks... Temperio kaip ir nėra, nors kažkoks prakaitas muša. Kaip suprantu, greičiausiai reikia liaudiška medicina gydytis?
Atsakyti
Paracetamolį galima gerti, bet jeigu nėra temperatūros jis kaip ir nereikalingas g.gif
Ir Oscillocicinum galima, jis homeopatinis.
Sveik wub.gif
Atsakyti
Labas,mergaites.Siandien apturejau punkcija. Ispunktavo 16 smile.gif 8 apvaisino smile.gif smile.gif Laukiam rezultatu.... ax.gif Sikart viskas praejo lengviau ir ne taip skaudziai.Labai maloni ir gera gydytoja ,taip pat seute irgi gerumo pilnas zmogus! Visoms sekmes!
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2013 03 06, 16:51)
Labas,mergaites.Siandien apturejau punkcija. Ispunktavo 16  smile.gif  8 apvaisino  smile.gif  smile.gif Laukiam rezultatu....  ax.gif  Sikart viskas praejo lengviau ir ne taip skaudziai.Labai maloni ir gera gydytoja ,taip pat seute irgi gerumo pilnas zmogus! Visoms sekmes!

smagu, grazus derlius 4u.gif kada isodinimas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2013 03 06, 12:51)
Labas,mergaites.Siandien apturejau punkcija. Ispunktavo 16  smile.gif   8 apvaisino  smile.gif  smile.gif Laukiam rezultatu....  ax.gif   Sikart viskas praejo lengviau ir ne taip skaudziai.Labai maloni ir gera gydytoja ,taip pat seute irgi gerumo pilnas zmogus! Visoms sekmes!

4u.gif Super derlius, lauksim paciu geriausiu rezultatu 4u.gif O kur tu daraisi, jei ne paslaptis? Ar jie jau punkcijos diena mato kiek apsivaisino? Labai malonu, kai geras personalas smile.gif

lollypopai 4u.gif , kaip pas tave siandien reikaliukai? Patikslink, kokia siandien pas tave DPI ax.gif Kada HCG darysi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantulia: 06 kovo 2013 - 15:02
QUOTE(taja78 @ 2013 03 06, 14:51)
Labas,mergaites.Siandien apturejau punkcija. Ispunktavo 16  smile.gif  8 apvaisino  smile.gif  smile.gif Laukiam rezultatu....  ax.gif  Sikart viskas praejo lengviau ir ne taip skaudziai.Labai maloni ir gera gydytoja ,taip pat seute irgi gerumo pilnas zmogus! Visoms sekmes!

Taja , 8 - tai thumbup.gif kad visi augtu ir graziai dalintusi 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2013 03 06, 13:26)
visus bromkriptinus, prednyzolonus, kontraceptikus ir pan., visur be recepto perku  blush2.gif naglai ateinu ir sakau, ko reikia 4u.gif

bandysiu snd naglai brautis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2013 03 06, 14:00)
4u.gif  Super derlius, lauksim paciu geriausiu rezultatu  4u.gif O kur tu daraisi, jei ne paslaptis? Ar jie jau punkcijos diena mato kiek apsivaisino? Labai malonu, kai geras personalas smile.gif

lollypopai 4u.gif , kaip pas tave siandien reikaliukai? Patikslink, kokia siandien pas tave DPI  ax.gif Kada HCG darysi?

As irgi laukiu!!! ax.gif Taip,iskart ispunktavus,apvaisina. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lollypopas @ 2013 03 06, 13:58)
smagu, grazus derlius 4u.gif kada isodinimas? 4u.gif

Rytj paskambins ir pasakys,kada.Tikriausiai penktadieni.Noreciau Kovo 8-ios proga gaut tokia dovanele! lotuliukas.gif
Atsakyti