Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Gėlytė.lt @ 2013 03 06, 16:03)
Taja , 8  - tai thumbup.gif  kad visi augtu ir graziai dalintusi 4u.gif  4u.gif

Papildyta:
bandysiu snd naglai brautis lotuliukas.gif

jo jo, sakyk recepta pamirsau, ar duosit be recepto smile.gif visada suveikia 4u.gif net ir dupha esu pirkusi be recepto blush2.gif vat tik jau kai per siena transportuoji, tai gerai tureti receptus smile.gif

taja, puikus derlius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2013 03 06, 15:51)
Labas,mergaites.Siandien apturejau punkcija. Ispunktavo 16  smile.gif  8 apvaisino  smile.gif  smile.gif Laukiam rezultatu....  ax.gif  Sikart viskas praejo lengviau ir ne taip skaudziai.Labai maloni ir gera gydytoja ,taip pat seute irgi gerumo pilnas zmogus! Visoms sekmes!

Sveikinu 4u.gif As irgi pirma karta girdziu kad punkcijos diena jau pasako kiek apsivaisino bigsmile.gif man visus kartus tik kita diena skambina g.gif

blanka1 - jei tempos nera vaistu negerk schmoll.gif O as tai beveik ir noresiu kad man biski koks persalimas kibtu, toks nedidelis, nes reiks kad antibiotikai padare darba ir numuse imuniteta, bet cia tik as tokia paranojike su savo imunitetu lotuliukas.gif

Atiloja wub.gif

Lollypopas - kiba istverei be NT siryt bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2013 03 06, 18:19)

Lollypopas - kiba istverei be NT siryt  bigsmile.gif ?

lotuliukas.gif gerai cia susakei 4u.gif net nebandziau tvardytis istikruju:) 4u.gif testas ir vel neigiamas, tyliai ruosiuosi blogiausiam 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jolantulia @ 2013 03 06, 17:00)

lollypopai 4u.gif , kaip pas tave siandien reikaliukai? Patikslink, kokia siandien pas tave DPI  ax.gif Kada HCG darysi?

siandien 9 diena, testai penktadieni 4u.gif nesitikiu nieko jau, nera jokiu pozymiu, jokiu blogumu, tik temperatura dar laikos ir tai tikriausiai nuo progesterono...ir viskas schmoll.gif bent jau tie neigiami nestumo testai iki HCG neleis man deti dideliu vilciu - tai bent jau ir to didelio soko nebus penktadieni 4u.gif
Papildyta:
is tikruju labai liudna siandien, issiverkiau nuo sirdies...depresija tikriausiai, nes nieko, visiskai nieko nesinori daryti unsure.gif gerai kad nedirbu dar kol kas (tik pirmadieni), tik jauciu kad tas dvi nedarbo savaites praleidau veltui unsure.gif nors vyras bando itikinti kad viskas ne bereikalo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lollypopas: 06 kovo 2013 - 16:51
Citai , nu nezinau,gal as ne taip supratau.... g.gif Sako: 16 ispunktavom,8 apaisinom,rytoj nuo ryto (8 val),paskambinsim ir pasakysiu,kaip einasi reikaliukai,jei viskas graziai dalinasi,penktadieni - dedam... rolleyes.gif
(ai,dar visa likusi,punkcijos metu istraukta,skysti atidaviau mokslo tyrimu labui!!! ax.gif )
Papildyta:
lollypopas, nesinervuok, man irgi verkt norisi istisai.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2013 03 06, 18:02)
lotuliukas.gif gerai cia susakei 4u.gif net nebandziau tvardytis istikruju:)  4u.gif testas ir vel neigiamas, tyliai ruosiuosi blogiausiam 4u.gif

Iš pasiskaitymų internete ir fertilityfriend.com galeriju labai labai retai kam testas parode (+). Žiūriu, neigiami ir neigiami iki kokios 11 dpi. Manau, per anksti verki sad.gif

Tyliai stebiu skyrelį 4u.gif Man taip pat sunku laukt, ne tas žodis. Jokių požymių, gal tik paskauda pilvą. Dabar 7dpi.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2013 03 06, 17:19)
As irgi pirma karta girdziu kad punkcijos diena jau pasako kiek apsivaisino  bigsmile.gif man visus kartus tik kita diena skambina  g.gif

LV man abu kartus pasakė kiek apsivaisino punkcijos dieną, nes ten visada ryte punkcija, o tik popiet išleidžia namo,tai prieš išlaidžiant pasako, o sekančią dieną jau pasakydavo kiek embrionų pasidalijo ir į kiek lastelių
bet čia su ICSI o be, gal ilgiau trunka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 06 kovo 2013 - 17:55
QUOTE(KriuKriu @ 2013 03 06, 19:30)
Iš pasiskaitymų internete ir fertilityfriend.com galeriju labai labai retai kam testas parode (+). Žiūriu, neigiami ir neigiami iki kokios 11 dpi. Manau, per anksti verki sad.gif
Tyliai stebiu skyrelį 4u.gif  Man taip pat sunku laukt, ne tas žodis. Jokių požymių, gal tik paskauda pilvą. Dabar 7dpi.

na as irgi daug skaiciausi ir vis dar skaitau, ieskau panasios info, panasiu gyvenimo patirciu - buna diena kada dar tikiu ir labai tikiu kad kazkas jau pilvelyje gyvena, bet vel kita diena sustresuoju kad viskas, nieko nebus 4u.gif man irgi pilva paskaudena ir praeina, kartais taip uzspaudzia truputi lyg mmm prasidetu, bet neuzilgo atleidzia, toks kaip spazmas gaunasi :)na dar prakaituoju daug, ypac naktim, temperatura laikosi iki 37.8 nzn, is tikruju tikiu kad dar ankstoka, bet jau geriau dideliu vilciu nebeteiksiu 4u.gif

o tau cia 1IVF? blastute ar embi turejai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lollypopas: 06 kovo 2013 - 18:13
QUOTE(lollypopas @ 2013 03 06, 19:08)
na as irgi daug skaiciausi ir vis dar skaitau, ieskau panasios info, panasiu gyvenimo patirciu - buna diena kada dar tikiu ir labai tikiu kad kazkas jau pilvelyje gyvena, bet vel kita diena sustresuoju kad viskas, nieko nebus 4u.gif man irgi pilva paskaudena ir praeina, kartais taip uzspaudzia truputi lyg mmm prasidetu, bet neuzilgo atleidzia, toks kaip spazmas gaunasi smile.gif nzn, is tikruju tikiu kad dar ankstoka, bet jau geriau dideliu vilciu nebeteiksiu 4u.gif

o tau cia 1IVF? blastute ar embi turejai? 4u.gif

tai va, paskaudena - reiškia, kažkokie požymiai yra smile.gif

1IVF: 2 embi po 2d ir 1 blastute po 5d. Testukai tik 12d. doh.gif
Atsakyti
Mergaites ar jauciat kokius nors salutinius poveikius nuo crinono ? 4u.gif
Atsakyti
radau vat tokius grazius zodzius, mergytes wub.gif gal nors truputi suteiks vilties... gero jums vakarelio 4u.gif

With every tear that falls, there is a lost heart that calls.
it calls to say I'm here, don't dispair, I will come to you
when the time is right, when you least expect me and through
the quiet night open your heart to me, accept me, I will be there
in the end.
Your wait may be long, you may get frustrated by the whole
ordeal. In the end I will be real. While others around you are
succeeding your heart goes on bleeding.
I would thank you for being patient, I would thank you for
being the kind of person who shows persistance. If it were not
for this, I may never get the chance to have an existence.
In the chaos of your day, the calm of your night, let your heart
soar and take flight.
For so many tears, for so many years. You have been trying,
thinking of giving up but never doing it. In the end you just keep
on going in the hopes that I will come to you, the one who deserves
me, the one who can love me as no other can. You will be that
mother that you always wanted to be. Just you keep waiting for me wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2013 03 06, 19:27)
Mergaites ar jauciat kokius nors salutinius poveikius nuo crinono ? 4u.gif

Nieko... Tik kad šiek tiek trupinėlių yra.
Atsakyti
kokyte man paskirta cyclogest. Kiek suprantu tai tas pats kas crinonas, zvakutes ar ne? Su Cyclogest yra dideles tepliones biggrin.gif , reikia ikloto pastoviai, o poveikis manau tai auksta tempa pas mane ir naktinis prakaitavimas, kartais ir diena musa prakaitas - gal cia visi tie progesterono preparatai tokie, nzn. O gal cia tik man taip 4u.gif
Atsakyti