Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Mano pilvas buvo išpūstas iki begalybės, kad negalėjau nei normaliai vaikščioti, nei įsisprausti į drabužius. Be to, buvo sunku kvėptuoti, trūko oro. Pradėjau gerti labai daug vandens, gydytoja liepė nustoti gerti estrofemą ir kažkaip susireguliavo.
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2013 03 07, 07:58)
Mano pilvas buvo išpūstas iki begalybės, kad negalėjau nei normaliai vaikščioti, nei įsisprausti į drabužius. Be to, buvo sunku kvėptuoti, trūko oro. Pradėjau gerti labai daug vandens, gydytoja liepė nustoti gerti estrofemą ir kažkaip susireguliavo.

4u.gif As irgi kaip balionas!!!! smile.gif Apie drabuzius jau net nekalbu. rolleyes.gif Per pirma IVF,taip pat buvo hiperstimuliacija,tik as nezinojau,tai vaistu prigeriau doh.gif .Sikart net nuo skausmo negriau.Nakty tik labai skaudejo visur,bet ryte jau maziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2013 03 06, 23:22)
joo tas pozymiu ieskojimas tai veikia per nervukus  blush2.gif  doh.gif bet kai pas mane viskas naturaliam cikle ir naudoju tik crinona , ai dar aspirina pati sau pasiskyriau , o istisai kyla sleikstulys, jautri krutine ir pilva paskauda tai visokio velnio prisigalvoju  blush2.gif

o tas aspirinas kraujuj skystinti? kaip zinoti kad butent jo tau reikia? 4u.gif ir ar nekenkia kur kitur? ir kiek reikia jo gerti per diena? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(taja78 @ 2013 03 07, 11:09)
4u.gif  As irgi kaip balionas!!!!    smile.gif  Apie drabuzius jau net nekalbu.  rolleyes.gif Per pirma IVF,taip pat buvo hiperstimuliacija,tik as nezinojau,tai vaistu prigeriau  doh.gif  .Sikart net nuo skausmo negriau.Nakty tik labai skaudejo visur,bet ryte jau maziau  smile.gif

man irgi grese hyperstimuliacija is po 19 ispunktuotu 4u.gif taciau buvau perspeta jau is anksto gerti daug vandens...ir geriau smile.gif kazkaip jos isvengiau, nors kiekviena diena pabudusi tikrinausi visus pozymius - bet kaip nekeista jokio blogumo net nepajutau bigsmile.gif nezinau ar cia vanduo ar cia aplamai jos net nebutu buve biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2013 03 07, 08:47)
o tas aspirinas kraujuj skystinti? kaip zinoti kad butent jo tau reikia? 4u.gif ir ar nekenkia kur kitur? ir kiek reikia jo gerti per diena? 4u.gif

Taip kraujuj skystinti , geriu maza doze po viena i diena , neturetu pakenkti wink.gif
Beja snd NT sugadinau , vienas pagalys doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė.lt @ 2013 03 06, 23:02)
Lollypopas,, ramiakas 4u.gif  Laukiam penktadienio 4u.gif
Beje man taip patiko tapo avataras pries tai kur buvo 4u.gif  linksmas strakalas 4u.gif

na man irgi patiko anas avataras, tik norejosi kokio mielesnio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2013 03 07, 12:52)
Taip kraujuj skystinti , geriu maza doze po viena i diena , neturetu pakenkti wink.gif
Beja snd NT sugadinau , vienas pagalys  doh.gif  blush2.gif

o kelinta siandien diena, jauciu kokia 7 tik 4u.gif neirodinesiu kad viskas bus gerai, zinau kaip jautiesi ir kaip skauda, na bet dar bandyk darytis iki kokios 10d - gal keisis, juk pas tave blastute ar ne? as pati pradejau testuotis anksti, stebejau pasikeitimus, nei tikejausi nei nesitikejau, tik tiek kad sekiau save ir norejau zinoti kas dedasi kiekviena diena smile.gif 4u.gif siandien man irgi nieko nerodo, o jau 10d 4u.gif vyras prase nesitestuoti, bet jam net nesakau, zinau jis dar tikisi ir laukia rytojaus 4u.gif
Papildyta:
ir matot mergytes siandien man bent jau nera to didelio pykcio kad nepasiseke, nes netempiau tos nezinomybes iki galo -pradejau testuotis anksti, dabar jau zinau kad nepavyko, bet ir dziaugiuosi kad nepalikau to siurprizo paskutinei minutei smile.gif tik vyro gaila, bet kiek suprantu jis ir nenori zinoti - nori patvirtinimo is daktaru 4u.gif na mes labai skirtingi is tikruju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2013 03 06, 18:02)

testas ir vel neigiamas, tyliai ruosiuosi blogiausiam 4u.gif
siandien 9 diena, testai penktadieni 4u.gif nesitikiu nieko jau, nera jokiu pozymiu, jokiu blogumu, tik temperatura dar laikos ir tai tikriausiai nuo progesterono...ir viskas schmoll.gif bent jau tie neigiami nestumo testai iki HCG neleis man deti dideliu vilciu - tai bent jau ir to didelio soko nebus penktadieni 4u.gif
is tikruju labai liudna siandien, issiverkiau nuo sirdies...depresija tikriausiai...

Bet diržo Tau gero reik. Kiek buvo atvejų, kai NT neigiamas ne tik 9, bet ir 14 d. Ir tų atvejų vaikai jau seniai pagimdyti.
Todėl daktarai liepia darytis HCG 12-14 dieną - kad iš anksto be reikalo nesinervinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 07 kovo 2013 - 11:12
QUOTE(lollypopas @ 2013 03 07, 09:01)
na man irgi patiko anas avataras, tik norejosi kokio mielesnio 4u.gif
Papildyta:

o kelinta siandien diena, jauciu kokia 7 tik 4u.gif neirodinesiu kad viskas bus gerai, zinau kaip jautiesi ir kaip skauda, na bet dar bandyk darytis iki kokios 10d - gal keisis,  juk pas tave blastute ar ne? as pati pradejau testuotis anksti, stebejau pasikeitimus, nei tikejausi nei nesitikejau, tik tiek  kad sekiau save ir norejau zinoti kas dedasi kiekviena diena smile.gif  4u.gif siandien man irgi nieko nerodo, o jau 10d 4u.gif vyras prase nesitestuoti, bet jam net nesakau, zinau jis dar tikisi ir laukia rytojaus 4u.gif
Papildyta:
ir matot mergytes siandien man bent jau nera to didelio pykcio kad nepasiseke, nes netempiau tos nezinomybes iki galo -pradejau testuotis anksti, dabar jau zinau kad nepavyko, bet ir dziaugiuosi kad nepalikau to siurprizo paskutinei minutei smile.gif tik vyro gaila, bet kiek suprantu jis ir nenori zinoti - nori patvirtinimo is daktaru 4u.gif na mes labai skirtingi is tikruju 4u.gif

Jep snd lygiai savaite po idejimo , pas mane 2 blastutes , ryt varysiu krauja priduoti , kazkas pavoge is manes kantrybe doh.gif
Tau ryt irgi hcg , kada bus atsakymai ? Ilga diena ryt musu laukia 4u.gif
Atsakyti
lollypopas, aš jau rašiau Tau grėsmigną laišką, bet žiūriu, Pelargonija buvo greitesnė smile.gif Tikrai kad 10 DPĮ tai joks rodiklis, o jau nekalbu apie kai kurių 7 DPĮ lotuliukas.gif

Aš šį kartą turbūt išvis nieko nedarysiu, nei testų, nei HCG nustatytu laiku. Beje, U man pasakė darytis jau 10 DPĮ. Galvoju, jei neateis mmm, tai kokią 18 DPĮ. Kažkokia didžiulė baimė, kaipsaknt geriau gvyenti nežinomybėje. Apsimesti, kad nieko nevyksta thumbup.gif

Aš paskutinį kartą irgi anksti gadinausi testus, nors mano vyras neleido. Anot jo, tik kraujas yra informatyvus, bet tegul jis nepasakoja moteriškei, prifarširuotai hormonais, kaip reikia teisingai gyventi biggrin.gif

Beje, ar kas veda statistiką? Kažkaip pasigendu jos...
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2013 03 07, 12:19)
lollypopas, aš jau rašiau Tau grėsmigną laišką, bet žiūriu, Pelargonija buvo greitesnė smile.gif Tikrai kad 10 DPĮ tai joks rodiklis, o jau nekalbu apie kai kurių 7 DPĮ  lotuliukas.gif

Aš tik pamokinti moku... o pati visada nuo 10 dienos testus gadinu ir įtikinėju save, kad jie neteisingi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 03 07, 09:27)
Aš tik pamokinti moku... o pati visada nuo 10 dienos testus gadinu ir įtikinėju save, kad jie neteisingi  lotuliukas.gif

As per ivf nei vieno nt nesugadinau , net tepliot pradejus dar variau hcg darytis doh.gif
Matyt tada visa kantrybe isnaudojau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Baikit, merginos, su tais testais smile.gif Geriau uz tuos pinigus ledu skania porcija nusipirkt ar nauja nagu laka bigsmile.gif
As per pirmaji ivf nedariau testo, hcg pas mus privalomas ir turi ji atvykti darytis 11d. O testa nusipirkau sekanciam rytui, kai zinojau teigiama rezultata, is cekavumo- paziuret viena karta gyvenime, kaip dvi juosteles atrodo biggrin.gif

As pirmadieni guluosi po LP aparatu. Balandi labai tikiuosi cia ateit ir pasistumdzius sau vieta pritupti ant sio skyrelio suoliuko ax.gif

visoms balionas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2013 03 07, 12:19)

Beje, ar kas veda statistiką? Kažkaip pasigendu jos...

is manes niekas nepereme, todel manau, kad niekas ir neveda statistikos smile.gif
Atsakyti