Mano pilvas buvo išpūstas iki begalybės, kad negalėjau nei normaliai vaikščioti, nei įsisprausti į drabužius. Be to, buvo sunku kvėptuoti, trūko oro. Pradėjau gerti labai daug vandens, gydytoja liepė nustoti gerti estrofemą ir kažkaip susireguliavo.
QUOTE(Blanka1 @ 2013 03 07, 07:58)
Mano pilvas buvo išpūstas iki begalybės, kad negalėjau nei normaliai vaikščioti, nei įsisprausti į drabužius. Be to, buvo sunku kvėptuoti, trūko oro. Pradėjau gerti labai daug vandens, gydytoja liepė nustoti gerti estrofemą ir kažkaip susireguliavo.

QUOTE(kokyte @ 2013 03 06, 23:22)
joo tas pozymiu ieskojimas tai veikia per nervukus
bet kai pas mane viskas naturaliam cikle ir naudoju tik crinona , ai dar aspirina pati sau pasiskyriau , o istisai kyla sleikstulys, jautri krutine ir pilva paskauda tai visokio velnio prisigalvoju 

o tas aspirinas kraujuj skystinti? kaip zinoti kad butent jo tau reikia?

Papildyta:
QUOTE(taja78 @ 2013 03 07, 11:09)

man irgi grese hyperstimuliacija is po 19 ispunktuotu

QUOTE(lollypopas @ 2013 03 07, 08:47)
o tas aspirinas kraujuj skystinti? kaip zinoti kad butent jo tau reikia?
ir ar nekenkia kur kitur? ir kiek reikia jo gerti per diena? 

Taip kraujuj skystinti , geriu maza doze po viena i diena , neturetu pakenkti

Beja snd NT sugadinau , vienas pagalys

QUOTE(Gėlytė.lt @ 2013 03 06, 23:02)
Lollypopas,, ramiakas
Laukiam penktadienio
Beje man taip patiko tapo avataras pries tai kur buvo
linksmas strakalas

Beje man taip patiko tapo avataras pries tai kur buvo

na man irgi patiko anas avataras, tik norejosi kokio mielesnio

Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2013 03 07, 12:52)
Taip kraujuj skystinti , geriu maza doze po viena i diena , neturetu pakenkti 

o kelinta siandien diena, jauciu kokia 7 tik

Papildyta:
ir matot mergytes siandien man bent jau nera to didelio pykcio kad nepasiseke, nes netempiau tos nezinomybes iki galo -pradejau testuotis anksti, dabar jau zinau kad nepavyko, bet ir dziaugiuosi kad nepalikau to siurprizo paskutinei minutei

QUOTE(lollypopas @ 2013 03 06, 18:02)
testas ir vel neigiamas, tyliai ruosiuosi blogiausiam

siandien 9 diena, testai penktadieni

is tikruju labai liudna siandien, issiverkiau nuo sirdies...depresija tikriausiai...
Bet diržo Tau gero reik. Kiek buvo atvejų, kai NT neigiamas ne tik 9, bet ir 14 d. Ir tų atvejų vaikai jau seniai pagimdyti.
Todėl daktarai liepia darytis HCG 12-14 dieną - kad iš anksto be reikalo nesinervinti.
QUOTE(lollypopas @ 2013 03 07, 09:01)
na man irgi patiko anas avataras, tik norejosi kokio mielesnio 
Papildyta:
neirodinesiu kad viskas bus gerai, zinau kaip jautiesi ir kaip skauda, na bet dar bandyk darytis iki kokios 10d - gal keisis, juk pas tave blastute ar ne? as pati pradejau testuotis anksti, stebejau pasikeitimus, nei tikejausi nei nesitikejau, tik tiek kad sekiau save ir norejau zinoti kas dedasi kiekviena diena
siandien man irgi nieko nerodo, o jau 10d
vyras prase nesitestuoti, bet jam net nesakau, zinau jis dar tikisi ir laukia rytojaus 
Papildyta:
ir matot mergytes siandien man bent jau nera to didelio pykcio kad nepasiseke, nes netempiau tos nezinomybes iki galo -pradejau testuotis anksti, dabar jau zinau kad nepavyko, bet ir dziaugiuosi kad nepalikau to siurprizo paskutinei minutei
tik vyro gaila, bet kiek suprantu jis ir nenori zinoti - nori patvirtinimo is daktaru
na mes labai skirtingi is tikruju 

Papildyta:

Papildyta:

Jep snd lygiai savaite po idejimo , pas mane 2 blastutes , ryt varysiu krauja priduoti , kazkas pavoge is manes kantrybe

Tau ryt irgi hcg , kada bus atsakymai ? Ilga diena ryt musu laukia

lollypopas, aš jau rašiau Tau grėsmigną laišką, bet žiūriu, Pelargonija buvo greitesnė
Tikrai kad 10 DPĮ tai joks rodiklis, o jau nekalbu apie kai kurių 7 DPĮ
Aš šį kartą turbūt išvis nieko nedarysiu, nei testų, nei HCG nustatytu laiku. Beje, U man pasakė darytis jau 10 DPĮ. Galvoju, jei neateis mmm, tai kokią 18 DPĮ. Kažkokia didžiulė baimė, kaipsaknt geriau gvyenti nežinomybėje. Apsimesti, kad nieko nevyksta
Aš paskutinį kartą irgi anksti gadinausi testus, nors mano vyras neleido. Anot jo, tik kraujas yra informatyvus, bet tegul jis nepasakoja moteriškei, prifarširuotai hormonais, kaip reikia teisingai gyventi
Beje, ar kas veda statistiką? Kažkaip pasigendu jos...

Aš šį kartą turbūt išvis nieko nedarysiu, nei testų, nei HCG nustatytu laiku. Beje, U man pasakė darytis jau 10 DPĮ. Galvoju, jei neateis mmm, tai kokią 18 DPĮ. Kažkokia didžiulė baimė, kaipsaknt geriau gvyenti nežinomybėje. Apsimesti, kad nieko nevyksta

Aš paskutinį kartą irgi anksti gadinausi testus, nors mano vyras neleido. Anot jo, tik kraujas yra informatyvus, bet tegul jis nepasakoja moteriškei, prifarširuotai hormonais, kaip reikia teisingai gyventi

Beje, ar kas veda statistiką? Kažkaip pasigendu jos...
QUOTE(Blanka1 @ 2013 03 07, 12:19)
lollypopas, aš jau rašiau Tau grėsmigną laišką, bet žiūriu, Pelargonija buvo greitesnė
Tikrai kad 10 DPĮ tai joks rodiklis, o jau nekalbu apie kai kurių 7 DPĮ

Aš tik pamokinti moku... o pati visada nuo 10 dienos testus gadinu ir įtikinėju save, kad jie neteisingi

QUOTE(Pelargonija @ 2013 03 07, 09:27)
Aš tik pamokinti moku... o pati visada nuo 10 dienos testus gadinu ir įtikinėju save, kad jie neteisingi 

As per ivf nei vieno nt nesugadinau , net tepliot pradejus dar variau hcg darytis

Matyt tada visa kantrybe isnaudojau

Baikit, merginos, su tais testais
Geriau uz tuos pinigus ledu skania porcija nusipirkt ar nauja nagu laka
As per pirmaji ivf nedariau testo, hcg pas mus privalomas ir turi ji atvykti darytis 11d. O testa nusipirkau sekanciam rytui, kai zinojau teigiama rezultata, is cekavumo- paziuret viena karta gyvenime, kaip dvi juosteles atrodo
As pirmadieni guluosi po LP aparatu. Balandi labai tikiuosi cia ateit ir pasistumdzius sau vieta pritupti ant sio skyrelio suoliuko
visoms balionas

As per pirmaji ivf nedariau testo, hcg pas mus privalomas ir turi ji atvykti darytis 11d. O testa nusipirkau sekanciam rytui, kai zinojau teigiama rezultata, is cekavumo- paziuret viena karta gyvenime, kaip dvi juosteles atrodo

As pirmadieni guluosi po LP aparatu. Balandi labai tikiuosi cia ateit ir pasistumdzius sau vieta pritupti ant sio skyrelio suoliuko

visoms balionas

QUOTE(Blanka1 @ 2013 03 07, 12:19)
is manes niekas nepereme, todel manau, kad niekas ir neveda statistikos