Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(jolantulia @ 2013 03 01, 23:38)
Sveikos Naujuose Namuciuose  4u.gif

O as virusuoju  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif Gaudykit ir uzsikreskit, kad ilgai netektu uzsibuti siame skyrelyje  biggrin.gif

Gaudau virusiukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2013 03 01, 20:16)

jokiu ND iki rezultatu schmoll.gif bet mintis thumbup.gif drinks_cheers.gif

vajej kokia sudetinga operacija doh.gif o tau anksciau LP nebuvo daryta ? namte kas ir kaip ? blink.gif

gerai, kad mm skausmu nera, cia tai relaksas tikras 4u.gif

zinai , man kazkaip atrodo , kad po klimakso tau ir T nebereikes , gandrai jau bus parskride su visu laukneseliu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2013 03 01, 22:17)
Gelyte.lt  nu tu ir kantri  4u.gif 

Gingerbella aciu uz info  4u.gif

Mergaites jauciu kad temperatura pakylus mano, visa kaistu, bet tad kaitimas ne toks kaip kad gripuociau, pamatavau ryte buvo 37.1, paskui buvo 37.5, dabar 37.3 g.gif

Lollypopas,tai pas tave lelius implantuojas,tai ir pakilo,man irgi buvo,tai maniau,kad gripas lotuliukas.gif

Nu Lollypopas tu ir nekantri lotuliukas.gif Negadink testuku,darykis tik 10 diena ir tai dar gal netiksliai rodys.

Dabar man reikia uzpildyt forma ir issiust....ir tipo po 3-4 sav gausiu appointmenta...
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2013 03 02, 00:23)
Gerkles juk nekabina, tik siaip tempa? Tada nestumas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

A tokia auksta gali buti, pvz 37.5? Kol kas tikrai negripuoju,Gerkles nekabina,neskauda 4u.gif kad tavo zodziai pranasingi butu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2013 03 01, 23:30)
A tokia auksta gali buti, pvz 37.5? Kol kas tikrai negripuoju,Gerkles nekabina,neskauda  4u.gif kad tavo zodziai pranasingi butu wub.gif

Tai aisku, kad gali, taigi organizmas nesupranta, kas tas nestumas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2013 03 02, 00:33)
Tai aisku, kad gali, taigi organizmas nesupranta, kas tas nestumas  rolleyes.gif

biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2013 03 01, 23:24)
jokiu ND iki rezultatu  schmoll.gif  bet mintis  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

vajej kokia sudetinga operacija  doh.gif  o tau anksciau LP nebuvo daryta ? namte kas ir kaip ?  blink.gif

gerai, kad mm skausmu nera, cia tai relaksas tikras  4u.gif

zinai , man kazkaip atrodo , kad po klimakso tau ir T nebereikes , gandrai jau bus parskride su visu laukneseliu  4u.gif  wub.gif

Dare man LP pries pusantru metu. Kaune prapjove, paziurejo, kazkiek zidiniu pasalino ir liepe bandyt pastot, jei nepavyks, po kiek laiko vel LP, bet manes operuotis neapsiims, jei jau nepastosiu, ieskosim speco is Maskvos - jau tada mate, kad nei techniniu galimybiu, nei igudziu tokio lygio operacijai neturi, bet tiesiai nepasake, kame tas rimtumas, su viltim isleido nestet. Tai dar gerai, kad pradejau per vaisingumo specus varyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uogiuke @ 2013 03 02, 00:30)
Lollypopas,tai pas tave lelius implantuojas,tai ir pakilo,man irgi buvo,tai maniau,kad gripas lotuliukas.gif

Nu Lollypopas tu ir nekantri lotuliukas.gif  Negadink testuku,darykis tik 10 diena ir tai dar gal netiksliai rodys.

Dabar man reikia uzpildyt forma ir issiust....ir tipo po 3-4 sav gausiu appointmenta...

zinau uogiuk blush2.gif as visada nenustygstanti vietoje, todel kai kuriose gyvenimo situacijose buna labai sunku doh.gif taciau sitas laukimas pats sunkiausias doh.gif 4u.gif

a kodel taip velai appointmentas? unsure.gif as maniau kad jie turetu apziureti is karto unsure.gif na bent kraujo tyrima padaryti, patvirtinti nestuma - kiek pamenu sakei kad jo nedarys unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2013 03 01, 22:43)
zinau uogiuk blush2.gif as visada nenustygstanti vietoje, todel kai kuriose gyvenimo situacijose buna labai sunku  doh.gif taciau sitas laukimas pats sunkiausias doh.gif  4u.gif

a kodel taip velai appointmentas?  unsure.gif as maniau kad jie turetu apziureti is karto unsure.gif na bent kraujo tyrima padaryti, patvirtinti nestuma - kiek pamenu sakei kad jo nedarys unsure.gif 4u.gif

Na,jie man po isodinimo dave forma ir sake uzpildyt ir atsiust nesvarbu koks rezultatas butu..Kadangi teigiamas,tai reiks laukt laisko kada jie parasys, o tam lape parasyta,kad uztruks 3-4 sav. Tai vadinas tada ir padarys skana ir ta kraujo tyrima,bet is anksto jo nedaro...

Dziaugiuos tavo pakilusia temperatura thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogiuke: 01 kovo 2013 - 23:04
Stryga,

zavingos tavo nuotaikos thumbup.gif o istorija apie V nuopelnus tavo organizmui ikvepia, tikrai ikvepia tiketis ir laukti ir sulaukti issvajoto nestuke.gif wub.gif

O kol kas megaukis ir lepink save 4u.gif Su MB pasisnekam kartais, kad kai jau ateis musu vaikutis, tai gyvenimas aukstyn kojomis apsivers mirksiukas.gif tad, belaukdami siu stebukleliu, nepamirskime ir tiesiog pasidziaugti siuo gyvenimo etapu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė.lt @ 2013 03 01, 21:07)
Sveika prisijungus 4u.gif  Nezinau ar turite  hormonų tyrimus, kurie daromi tik 3 – 5  ciklo dieną: FSH, LH, E2. Galima dar suspeti pasidaryt, o
visa kita pasakys S 4u.gif  4u.gif
Papildyta:
Lollypopas,
nesidariau siandien..bijau blush2.gif darysiu pirmadieni arba antradieni wub.gif

Nu o tu pavarai  5dPI lotuliukas.gif  aisku as irgi per IVF kokiu 20 testu sugadinau lotuliukas.gif

Kazkokie daryti.. Darbe palikau visa savo papke, negaliu paziureti. Bet jeigu daryti pries gerus metus, kazin ar reiketu kartoti? g.gif Realiai pirmadieni suspeciau priduot, butu 5CD.
Papildyta:
Kolkas nelabai isipaisau i jusu tema.. Bet visas kurioms labai labai gresia nestuke.gif ir jau esancioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikinimai. Kokios statistikos pas jus merginos?? As tikiuosi kad jusu namuciuose zymiai daugiau geru naujienu nei IUI namuciuose. ax.gif
Atsakyti
Cituk, uzejau naujienu? wub.gif

Uogiuke, sveikinu. wub.gif 4u.gif

Strygute, driokstelsim! wub.gif drinks_cheers.gif

Esposa, grazus zenklai. wub.gif

Del temp. po isodinimo, bijau nuvilti, bet tikrai dar nereiskia implantaciju, tai gali buti ir nuo progesterono, ta patvirtino ir musu gyd. 4u.gif Dar karta sakau, neiskokit jokiu pozymiu, tai labai apgaulinga.
Atsakyti