Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(GingerBella @ 2013 03 02, 01:12)
Stryga,

zavingos tavo nuotaikos  thumbup.gif o istorija apie V nuopelnus tavo organizmui ikvepia, tikrai ikvepia tiketis ir laukti ir sulaukti issvajoto nestuke.gif  wub.gif

O kol kas megaukis ir lepink save 4u.gif Su MB pasisnekam kartais, kad kai jau ateis musu vaikutis, tai gyvenimas aukstyn kojomis apsivers mirksiukas.gif tad, belaukdami siu stebukleliu, nepamirskime ir tiesiog pasidziaugti siuo gyvenimo etapu ax.gif

Taip, isties. Kazkaip siemet ypatingai laukiu pavasario wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Medan @ 2013 03 02, 02:03)
Strygute, driokstelsim!  wub.gif  drinks_cheers.gif

Butinai!!! thumbup.gif
Atsakyti
Medan wub.gif
Atsakyti
Mergaites,jei isodinimas buvo vasario 11,tai kelinta man nestumo sav? Kada mm buvo paskutines buvo,neklauskit,nes man ju nera. Pagal mane kovo 4 iseitu 4 sav,bet juk skaiciuoja nuo mmm,tai kiek tada? Nu netikiu,kad 6
Atsakyti
Ir gaunasi apie 6 sav smile.gif
Nes reikia skaiciuoti jeigu nera menesiniu normaliu taip: nuo punkcijos dienos +2sav smile.gif

QUOTE(uogiuke @ 2013 03 02, 15:48)
Mergaites,jei isodinimas buvo vasario 11,tai kelinta man nestumo sav? Kada mm buvo paskutines buvo,neklauskit,nes man ju nera. Pagal mane kovo 4 iseitu 4 sav,bet juk skaiciuoja nuo mmm,tai kiek tada? Nu netikiu,kad 6

Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2013 03 02, 14:51)
Ir gaunasi apie 6 sav smile.gif
Nes reikia skaiciuoti jeigu nera menesiniu normaliu taip: nuo punkcijos dienos +2sav smile.gif

hmmm,nu nesitiki,kad tiek jau daug...
Tai gal nestumo buna du terminai? Nes vakar buvo 18 diena ir dariausi elektronini testuka,tai rode 3+, o salia,pagal mmm 5+
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogiuke: 02 kovo 2013 - 15:29
QUOTE(uogiuke @ 2013 03 01, 18:07)
Isvada,esposa,kad ten jie nese Jums leliuka ir galvoja kur cia ji palikt,kad ji kuo greiciau surastumet... lotuliukas.gif

nu reiks pradet ieskot jau g.gif

QUOTE(Mika... @ 2013 03 01, 18:55)
gandrai tikrai labai geras zenklas  ax.gif As per savo pirmaji ivf maciau pavasari, praskrido tiesiog virs masinos stogo burys visas gandru smile.gif ir man atnese...

wub.gif

QUOTE(lollypopas @ 2013 03 01, 19:05)
kovo 8 4u.gif zinau, dar visa savaite

kovo 8d moters diena,taip kad jau laikas tapt mama mirksiukas.gif

QUOTE(stryga @ 2013 03 01, 22:24)

Esposa, tavo zenklas - NEREALUS!!! Jau dabar uzskaitau kaip nestuma  mirksiukas.gif

Man siandien dienai vaikus nesa pakeliu stirnos  cool.gif . Bet kadangi ju net spalva netinkama (karves bent jau gandrisku spalvu), as vilciu nelabai dedu. Taigi, gydytoju liepimu kol kas paklimaksuosiu ant palaikymo suolelio, o paskui ir karves bus 

wub.gif lotuliukas.gif cia geras su stirnom

MEDAM wub.gif

GINGERBELLA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uogiuke @ 2013 03 02, 01:02)
Na,jie man po isodinimo dave forma ir sake uzpildyt ir atsiust nesvarbu koks rezultatas butu..Kadangi teigiamas,tai reiks laukt laisko kada jie parasys, o tam lape parasyta,kad uztruks 3-4 sav. Tai vadinas tada ir padarys skana ir ta kraujo tyrima,bet is anksto jo nedaro...

Dziaugiuos tavo pakilusia temperatura thumbup.gif

na svarbiausiai kad vis del to padarys, nes cia UK ar IRL vienas ir tas pats doh.gif prisigalvoja jie cia savo pribumbasu kartais 4u.gif

as irgi dziaugiuosi kad ji dar nenukrito 4u.gif snd vel buvo 37.5 is ryto smile.gif

beje vel padariau testa si ryta - labai blanki antra smile.gif na bet jau laaaabai blanki 4u.gif parodziau vyrui, gavau velniu kad isidirbineju blush2.gif , bet paskui pats panoro testa pamatyti biggrin.gif

o kiek kazin sansu kad gali rodyti nestuma 6DPI? g.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uogiuke @ 2013 03 02, 14:26)
hmmm,nu nesitiki,kad tiek jau daug...
Tai gal nestumo buna du terminai? Nes vakar buvo 18 diena ir dariausi elektronini testuka,tai rode 3+, o salia,pagal mmm 5+

Tai,kad ten 3+ yra maksimumas...Daugiau neberodys smile.gifO jei dar ir dezute perskaitytum,tai ir raso,kad reikia prideti dvi savaites,ten ne nuo mm parodo,o nuo pacio apvaisinimo.
Atsakyti
Sveikinimai lollypopas, jei jau yra antra juostelė, tai greitai bus ir pilvukas. Su dukryte man nėštumo testas laaabai anksti rodė vaiduokliuką, o su sūnumi ir atėjus mmm laikui nebuvo nieko. Bus dvynukai:) Ilsėkitės ir džiaukitės šiuo laikotarpiu, tai tikrai nuostabus metas ir jokių blogų minčių viskas bus gerai thumbup.gif
Aš ne iš jūsų tarpo, bet mane sužavėjo jūsų stiprybė, ryžtas ir pasiaukojimas, linkiu kuo greičiau visoms tapti nestuke.gif
Gera paskaityti istorijas pilnas nerimo ir laimės sulaukus dviejų juostelių ir liūdna kai sudėjus visas pastangas nepasiseka...
Atsakyti
QUOTE(Linneliss @ 2013 03 02, 18:47)
Sveikinimai lollypopas, jei jau yra antra juostelė, tai greitai bus ir pilvukas. Su dukryte man nėštumo testas laaabai anksti rodė vaiduokliuką, o su sūnumi ir atėjus mmm laikui nebuvo nieko. Bus dvynukai:) Ilsėkitės ir džiaukitės šiuo laikotarpiu, tai tikrai nuostabus metas ir jokių blogų minčių viskas bus gerai thumbup.gif
Aš ne iš jūsų tarpo, bet mane sužavėjo jūsų stiprybė, ryžtas ir pasiaukojimas, linkiu kuo greičiau visoms tapti  nestuke.gif 
Gera paskaityti istorijas pilnas nerimo ir laimės sulaukus dviejų juostelių ir liūdna kai sudėjus visas pastangas nepasiseka...

dvynukai? blink.gif kaip cia taip nustatet?? 4u.gif na istikruju noreciau dvynuku g.gif , bet nemanau kad taip anksti galima butu nustatyti kas bus smile.gif 4u.gif

o tai kaip, pati naturaliai su savaisiais pastojot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2013 03 02, 16:12)

beje vel padariau testa si ryta - labai blanki antra smile.gif na bet jau laaaabai blanki 4u.gif parodziau vyrui, gavau velniu kad isidirbineju blush2.gif , bet paskui pats panoro testa pamatyti biggrin.gif

o kiek kazin sansu kad gali rodyti nestuma 6DPI? g.gif

4u.gif

lollypopas biggrin.gif o ar vyras iziurejo II juostele? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(uogiuke @ 2013 03 02, 13:48)

Uogiuke wub.gif , tau eina sesta savaite nestuke.gif
prie punkcijos dienos reikia prideti dvi savaites 4u.gif
Atsakyti
Lollypope,as startavau nuo 2dpi..zinau,kad biski kuku,bet tai ka man....As jau po 4 dpi maciau sunkiai sunkiai,tik su lupa imatoma juostele.Nu aisku ji po truputi po truputi ryskejo.6 ar 7 dpi tai tokia jau visai juostele ir is toliau matoma buvo.I LV vis vaziuodama traukiau is kisenes ir ziurejau slapta biggrin.gif
Atsakyti