Tik koloradas tai jau iš proto veda
galvojau ir aš į tuneliuką sodint, bet tuneliuke nei paprikos visos nesutilpo. Pasirodo, plėvelė per trumpa turimam daigų kiekiui
Be to, pagalvojau, kad aukštoki tie baklažanai užauga, gal galvas jiems tuneliukas spaus, tai ir sukišau galų gale visus į šiltnamį.
Jaučiu, galvosiu apie kokią nors palapinę iš agroplėvelės jiems
Kaip grazu 
Ir greit skanu bus
Mano dar net nezydi , stovi jau seniai su pumpurais.
Labai daug pazasteliu leidzia , ar reik jas paskabyti ? Gal tada sutelk demesi i ziedus ir vaisius ?
Ir greit skanu bus
Mano dar net nezydi , stovi jau seniai su pumpurais.
Labai daug pazasteliu leidzia , ar reik jas paskabyti ? Gal tada sutelk demesi i ziedus ir vaisius ?
aš iki šiol maždaug tris šakas palikdavau, kitas pažastėles išskindavau. Ir šiemet panašiai skabau.
Puikiai pasirinktos veisles ir dar turbut ankstyva seja buvo ?
Pabandysiu ir as kokias 3 pazasteles tik palikti. O su jom kaip su pomidorais , nuskabyti palikus koki 1 cm ,kad neataugtu ?
Pabandysiu ir as kokias 3 pazasteles tik palikti. O su jom kaip su pomidorais , nuskabyti palikus koki 1 cm ,kad neataugtu ?
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 27, 09:20)
Puikiai pasirinktos veisles ir dar turbut ankstyva seja buvo ?
po teisybei tai net nebepamenu, kada aš juos sėjau..
Ne, šituos skabau iki pat pagrindo. Kad kitaip gal nelabai ir išeitų, ne taip lengvai skabosi jie kaip pomidorai.
Jatau koks grožis, net seilė nutyso
Žiūriu į foto -apatinius lapukus nuskinate?
Žiūriu į foto -apatinius lapukus nuskinate?
Apatiniai tokie gelstelėję buvo, be to, ir žemę lietė - nuskyniau. Ko gero, visiems.
QUOTE(saintlina @ 2013 05 27, 10:24)
po teisybei tai net nebepamenu, kada aš juos sėjau..
Ankstokai, žinoma. Tik čia turbūt daugiau veislė lemia, nes panašiu laiku sėtos skirtingos veislės labai skiriasi savo dydžiu ir augimo tempais.
Ne, šituos skabau iki pat pagrindo. Kad kitaip gal nelabai ir išeitų, ne taip lengvai skabosi jie kaip pomidorai.
kokia veislė tavo šių gražuolių baklažanų? ar tik ne iš sodui.lt pirkta? aš jų paprikos turiu. Tai jie kitus daigus ženkliai lenkia viskuo - kiekiu užmegztų paprikų ir dydžiu. Vakar pažiūrėjau kad jau paprikos kaikurios tokio dydžio kad pradės tuoj nokti
šiais metais baklažanų nė neauginu. Praeitais metais bandžiau black beauty tai man nepavyko
QUOTE(Avijacija @ 2013 05 27, 10:20)
kokia veislė tavo šių gražuolių baklažanų? ar tik ne iš sodui.lt pirkta? aš jų paprikos turiu. Tai jie kitus daigus ženkliai lenkia viskuo
aha, būtent iš ten konkrečiai šita. Madona vadinasi.
Tiesa, turiu dar ir baklažanus Fioletovoje Čudo, rusiškas hibridas. Tai jie nedaug atsilieka nuo Madonų. Jau po du baklažanus kiekvienas auginasi, tik mažesnius.
Kaip rašiau, šiųmetiniams baklažanams nusispjaut į karščius ar vėsą ar dar kokias negeroves - nė vieno žiedo nenumetė. Kaip žiedas - taip užuomazga.
na tai ką kitiems metams taipom pinigus ir perkam toliau iš tų sodų
dar brokolius jų turiu, žiūrėsiu kokie bus. Bet kolkas man jų sėklos tikrai patinka. Na ta prasme veislės - tokios derlingos ir nereikalaujančios cackų pacackų