Įkraunama...
Įkraunama...

Baklažanai, išmokim užsiaugint

QUOTE(saintlina @ 2013 05 19, 20:10)
taip, šiltnamyje.
Šiandien ta pati Madonna atrodo taip

user posted image

puikumelis thumbup.gif
Atsakyti
bet koloradas kaip puola, kažkas baisaus blink.gif Aš dar neprisimenu metų, kad taip anksti juos tie choleros atrastų doh.gif Tik nurenku, po pusvalandžio vėl sėdi doh.gif Galų gale nupurškiau NeemAzal'iu.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 19, 20:10)
taip, šiltnamyje.
Šiandien ta pati Madonna atrodo taip

user posted image

Nuostabu smile.gif !!!!!!
Atsakyti
Saintlina, fantastika!!!! Ar kada nors valgei taip anksti baklazanus bigsmile.gif

Pas mane dar vazoneliuose, balkone, auga... Tikiuosi si savaitgali susodinsiu jau... Vienas baklazaniukas jau uzsimezges wub.gif

Saintlina, vis pamirstu paklausti... Violetinis stebuklas hibridas ar ne?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 20, 08:23)
Saintlina, fantastika!!!! Ar kada nors valgei taip anksti baklazanus bigsmile.gif

Violetinis stebuklas hibridas ar ne?

nu kur ten valgiau blink.gif Net nežydėdavo iki šiol pas mane tokiu metu. Liepos antroj pusėj turbūt tik valgomų turėdavau. O čia net anksčiau už pomidorus bus bigsmile.gif
Ir derlius bus man rekordiškas, jau dabar matosi. Ant vieno jau dešimt žiedelių bei užmegztų vaisių. Nė vieno žiedelio nenumetė nei vienas baklažanas. Kiek žiedų - tiek mezga. Na, tikrai labai vykusiai sėklas pasirinkau wub.gif

Фиолетовое чудо - hibridas. Šiuo metu mažesni už Madonna, bet irgi ir žydi, ir mezga.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 20, 08:42)
nu kur ten valgiau  blink.gif  Net nežydėdavo iki šiol pas mane tokiu metu.  Liepos antroj pusėj turbūt tik valgomų turėdavau. O čia net anksčiau už pomidorus bus  bigsmile.gif
Ir derlius bus man rekordiškas, jau dabar matosi. Ant vieno jau dešimt žiedelių bei užmegztų vaisių. Nė vieno žiedelio nenumetė nei vienas baklažanas. Kiek žiedų - tiek mezga. Na, tikrai labai vykusiai sėklas pasirinkau  wub.gif

Фиолетовое чудо - hibridas. Šiuo metu mažesni už Madonna, bet irgi ir žydi, ir mezga.

blink.gif blink.gif thumbup.gif
O Rosa Bianca ir zydi pas tave jau? bigsmile.gif

Jau kitamet sarasas auginamu baklazanu aiskus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 20, 08:46)
O Rosa Bianca ir zydi pas tave jau? bigsmile.gif

ne, šita stabdis, palyginus su anais dviem. Nežydi, ir šiaip ženkliai mažesnė. Matyt todėl, kad ne hibridas smile.gif
Atsakyti
Aha, nezydi... maniau cia pas mane tik blush2.gif

Kadangi be galo megstu baklazanus, tai tikrai verta hibridus seti ir auginti. smile.gif Kad normalaus derliaus sulaukti...
Atsakyti
Saintlina thumbup.gif Jatau toks "lieknas" augaliukas, o tiek vaisių!Ir dar taip anksti! Reiks irman ieškotis kitems metams madonos sėklų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 20 gegužės 2013 - 09:33
Saintlina - baklazanu karaliene gales vadintis thumbup.gif. Ryt vaziuosiu i sodyba pomidorus i lauka sodinti, tai apziuresiu, kaip manieji tuneliuke auga. O kur rasti Madonos seklu?
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2013 05 20, 19:53)
Saintlina - baklazanu karaliene gales vadintis  thumbup.gif. Ryt vaziuosiu i sodyba pomidorus i lauka sodinti, tai apziuresiu, kaip manieji tuneliuke auga. O kur rasti Madonos seklu?

tai kad ir jūsiškiai neturėtų atsilikt. Kiek pamenu, labai panašiai jie augo.

Madonna pirkau va čia: http://www.sodui.lt/...nalams-697.html
Išties, sėklos kad ir nepigios, bet pasiteisina šimtu procentų. Paprikos jų irgi įspūdingai žydi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 20 gegužės 2013 - 20:05
Kazkaip kad ir kitomis darzoviu seklomis, apart pomidoru, jie prekiauja, nemaciau..., aciu uz nuoroda, zinosiu kur kitais metais pirkt ax.gif. Na, maniskai tai tuneliuke auga, ne siltnamyje, o dar ir katinai ten prasisuko - viena baklazana teko visai israut, kitam nulauzta virsune doh.gif . Zydi, bet uzuomazgu kol kas nesimato....
Atsakyti