Įkraunama...
Įkraunama...

Baklažanai, išmokim užsiaugint

QUOTE(zikas1970 @ 2014 02 11, 09:13)
Turiu klausima, o baklazanai taip pat ilgai dygsta, kaip ir ciliukai,?

priklauso nuo veislės, ko gero. Esu auginus tokių, kurie labai ilgai dygo, gal apie tris savaites. O kai kurie sudygo staigiai, per tris-keturias dienas.
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2014 02 11, 10:54)
Vasario 1 sėjau Bonika, jau žaliuoja vazonėlyje

vo, matai, pas mane bonika dar kol kas ne krust, antra veisle pamirsau, reik eiti ziureti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 02 11, 11:00)
priklauso nuo veislės, ko gero. Esu auginus tokių, kurie labai ilgai dygo, gal apie tris savaites. O kai kurie sudygo staigiai, per tris-keturias dienas.

Na dar palauksiu, is tikruju ner kur detis, visas seklas daiginti padejau. Kol kas graziai atrodo, nepatamsejusios...
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 02 11, 10:58)
mirkytas ar sausas sėjot?

Sausas, bet paliejau iš kart, ir ant šildomugrindu sustačiau, MB pakėlė tempersturą grindu tai gražiau padygę daugelis augaliuku :-)
Atsakyti
baklažanus pikuojate ar sėjate po vieną į indus
Atsakyti
QUOTE(uze3 @ 2014 02 11, 14:22)
baklažanus pikuojate ar sėjate po vieną į indus

o čia jau kas kaip. Aš asmeniškai tai vatoje daiginausi ir tada su uodegėlėm kišau jau po vieną į vazonėlius. Sėjau madonna 5 sėklikes, 3 scorpio ir 3 begemotus. Visi išdygo 100 proc.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 02 11, 15:53)
o čia jau kas kaip. Aš asmeniškai tai vatoje daiginausi ir tada su uodegėlėm kišau jau po vieną į vazonėlius. Sėjau madonna 5 sėklikes, 3 scorpio ir 3 begemotus. Visi išdygo 100 proc.

Oho kaip greit 9[COLOR=orange]klausyk o pelargonijom kokia zeme perki?)
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 02 11, 14:53)

o kokia pas jus temperatūra namuose? radiatoriai turbūt nėra labai karšti. Jau baigiu išsiaiškinti, kad pas mane šiemet tikriausiai per karšti radiatoriai. pernai dygo gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 11 vasario 2014 - 15:08
Aš šiandien va padėjau daigintis baklažanus, niekada nieko nedaigindavau! O sakot dar ir per karšta gali būt ant radijatoriaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2014 02 11, 16:19)
Aš šiandien va padėjau daigintis baklažanus, niekada nieko nedaigindavau! O sakot dar ir per karšta gali būt ant radijatoriaus? g.gif

Tai kad ir tas karstis nevienodas... Jei ranka galit laisvai islaikyt, tai manau, kad neperkarsta. Su mano gyvatuku, tai palaikius koki I-o laipsnio nudegima galima gaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2014 02 11, 16:34)
Tai kad ir tas karstis nevienodas... Jei ranka galit laisvai islaikyt, tai manau, kad neperkarsta. Su mano gyvatuku, tai palaikius koki I-o laipsnio nudegima galima gaut  biggrin.gif

Čia kaip senais gerais laikais pas jus biggrin.gif gal pas mane nebus nudegimų, matysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 02 11, 16:07)
o kokia pas jus temperatūra namuose? radiatoriai turbūt nėra labai karšti. Jau baigiu išsiaiškinti, kad pas mane šiemet tikriausiai per karšti radiatoriai. pernai dygo gerai.

tikrai nėra karšti, kartais net sakyčiau per vėsu būna......... Tavo vyriškiui įdaviau dar begemotą, neišsigąsk to augalo baisiu pavadinimu lotuliukas.gif ale kaip gerai siunčia moterys man savo vyrus su saldainiais lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Venta9 @ 2014 02 11, 16:02)
Oho kaip greit 9[COLOR=orange]klausyk o pelargonijom kokia zeme perki?)

ai žalioj stotelėj kažkokią griebiu skirtą kambarinėms gėlėms. Kažkaip nesureikšminu žemės aš..... ką randu tas tinka ax.gif va dabar paprastos durpės substrato papirkau ir kompostinės. susimaišau kibiriuką tų durpių, įmaišau nedaug kompostinės ir sodinu viską biggrin.gif man gryna durpė nepatinka, tik tiek kad jauniems daigeliams tos kompostinės irgi nereikia padauginti.......
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 02 11, 15:47)
  Tavo vyriškiui įdaviau dar begemotą, neišsigąsk to augalo baisiu pavadinimu  lotuliukas.gif  ale kaip gerai siunčia moterys man savo vyrus su saldainiais  lotuliukas.gif

geram žmogui negaila ne tik saldainių, bet ir gero žmogaus smile.gif
Atsakyti