Įkraunama...
Įkraunama...

Baklažanai, išmokim užsiaugint

QUOTE(Avijacija @ 2014 02 11, 16:47)
tikrai nėra karšti, kartais net sakyčiau per vėsu būna.........  Tavo vyriškiui įdaviau dar begemotą, neišsigąsk to augalo baisiu pavadinimu  lotuliukas.gif  ale kaip gerai siunčia moterys man savo vyrus su saldainiais  lotuliukas.gif
Papildyta:
ai žalioj stotelėj kažkokią griebiu skirtą kambarinėms gėlėms. Kažkaip nesureikšminu žemės aš..... ką randu tas tinka  ax.gif  va dabar paprastos durpės substrato papirkau ir kompostinės. susimaišau kibiriuką tų durpių, įmaišau nedaug kompostinės ir sodinu viską  biggrin.gif  man gryna durpė nepatinka, tik tiek kad jauniems daigeliams tos kompostinės irgi nereikia padauginti.......

Supratau.Mano jau su saknelem.
Atsakyti
Aš irgi pasisėjau baklažanų: Madona F1, Ruskij Razmier F1 ir Markiz F1 assa.gif Žiūrėsiu kaip seksis, pirmas bandymas šiais metais bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 02 11, 18:46)
Aš irgi pasisėjau baklažanų: Madona F1, Ruskij Razmier F1 ir Markiz F1  assa.gif Žiūrėsiu kaip seksis, pirmas bandymas šiais metais bus  smile.gif

O as kuklesnius: Violetta d Lunga, Ronde de Valence ir Begemot. Pirma karta po nezinau kiek metu, tikiuos kad pasiseks.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2014 02 11, 18:22)
O as kuklesnius: Violetta d Lunga, Ronde de Valence ir Begemot. Pirma karta po nezinau kiek metu, tikiuos kad pasiseks.

Mano nekuklumas tai iš baimės- rinkausi hibridus, kad būtų paprasčiau blush2.gif Jei šiemet seksis tai kitamet gal išdrįsiu ir nehibridus auginti smile.gif
Atsakyti
O as dar neskubu su seja... Reikia paskaityt kelis psl. kada pernai sejau, nes i tuneliuka kisau jau zydincius...
Paziurejau:
pernai sejau vasario 21 d. Balandzio 10 d. prazydo ant palanges. Geguzes vidury pasodinti i tuneliuka. Birzelio 6 d. jau buvo uzmezge 2 vaisius.
Taip, kad as dar neskubesiu su ju seja, palauksiu vasario galo, kurios ten palankios dienos sejai pagal menuli bus paziuresiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karambole: 11 vasario 2014 - 23:13
aha, aš irgi manau, kad pernai per anksti sėjau. Ant palangių visi žydėjo. Sodinau į šiltnamį jau su baklažaniukais.
Atsakyti
pernai liepos vidury kepėm ant grotelių savus baklažanus. Pirmus sėjau kovo 3, vėliau užsakytus ir atsiųstus tik kovo 20 d. ir maniau, kad nesulauksiu derliaus. O į tunelį sodinau gegės 26 d. kokių 25 cm daigus, tik pirmi pumpurus buvo sukrovę. Šiemet dviem dalim sėsiu. Vakar pirmus pasėjau, kelis žydinčius palaikysiu ant palangės, labai norisi po kelias ankstyvas daržoves turėt user posted image
Atsakyti
O tai aš medžius namie vadinas turėsiu, kurie užstos kambariuose šviesą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 02 12, 12:59)
O tai aš medžius namie vadinas turėsiu, kurie užstos kambariuose šviesą  doh.gif

arba bus toks pavasaris, kad balandį viską boginsim lauk
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 02 12, 13:32)
arba bus toks pavasaris, kad balandį viską boginsim lauk

Oi kaip gerai būtų bigsmile.gif
Atsakyti
Mergės,ar baklažanus galima giliau užkapstyt žemėm,nu,kaip ir pomidorus panašiai.Mano vienas kažkoks pastypėlis gavosi,perlaikiau po celofanu.Juokingas kažkoks biggrin.gif Tai ar man čia iš jo toliau žvengt,ar persėt g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 02 12, 18:38)
Mergės,ar baklažanus galima giliau užkapstyt žemėm,nu,kaip ir pomidorus panašiai.Mano vienas kažkoks pastypėlis gavosi,perlaikiau po celofanu.Juokingas kažkoks  biggrin.gif Tai ar man čia iš jo toliau žvengt,ar persėt  g.gif  ...

Tai ka , vienturtis? biggrin.gif
Reikia broliuko butinai biggrin.gif
Atsakyti