Įkraunama...
Įkraunama...

Baklažanai, išmokim užsiaugint

http://issuu.com/jur...114_jurnalik.ru
http://issuu.com/jur...114_jurnalik.ru

smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jura64 @ 2014 02 17, 23:41)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau margų ir geltonų baklažanų. Ar bandėt kas augint? Nes tokių net ragavus nesu, pomidorus primena rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 02 18, 18:08)
Nusipirkau margų ir geltonų baklažanų. Ar bandėt kas augint? Nes tokių net ragavus nesu, pomidorus primena rolleyes.gif

o vadinasi kaip?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 02 18, 19:14)
o vadinasi kaip?

Goldens eggs ir Striped tonga
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 02 18, 18:18)

va apie tuos pirmuosius tai nekokie atsiliepimai buvo.. Aš pati neauginau, bet auginusios mergikės čia forume nebuvo jais patenkintos.
Atsakyti
Baklažanai šiltnaminiai sudygo ir iš karto matosi, kad šviesos mažai. Ploni kaip distrofikai, net griūna, nors ant pietinės palangės. Nešiu gal juos kur šaltoka, tik ar neišgaiš?
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 02 18, 19:18)

Man golden eggs labai skanūs, tik mažiukai... Skonis gerokai skiriasi nuo tradicinių tamsių baklažanų, kuriuos aš tik bandau pamėgti. biggrin.gif
Atsakyti
nesigundau spalvotais, man baklažanas turi būti mėlynas. nebent paragaučiau kitokių ir patiktų, bet pačiai augint noras nekyla, nerizikuoju užimti suskaičiuotas vietas neaišku ar patiksiančiais egzemplioriais.
Atsakyti
Galvoju šiemet baklažanus sodint į tuneliuką, lankus padarysiu iš vamzduko vandeniui, lankstaus, balto. Kai vyro paklausiau kiek to vamzdžio turi tai iškart pasižiūrėjo taip tiriamai ir sako - jau vėl kažkokią nesąmonę sugalvojai lotuliukas.gif
Atsakyti
ir aš dariau iš plastikinių vamzdžių smile.gif Tik mano vamzdis liaunokas buvo, reikėjo truputį sutvirtint bendrą konstrukciją.
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2014 02 19, 10:36)
Kai vyro paklausiau kiek to vamzdžio turi tai iškart pasižiūrėjo taip tiriamai ir sako - jau vėl kažkokią nesąmonę sugalvojai  lotuliukas.gif

Maniškis irgi kreivai į mano ekspermentus žiūri doh.gif
Atsakyti