Įkraunama...
Įkraunama...

Baklažanai, išmokim užsiaugint

QUOTE(Paladė @ 2014 02 15, 16:11)
baik juokus, kiek ten tas pakelis tekainuoja, Violetta Lunga visuose ermitažuose yra,  kelis litus kainuoja,sėklų liks kitiems metams. jei nemezga, vadinas netręši. Kai užsispyriau juos būtinai užsiauginti, atsispausdinau tą bibliją ir eidama pas baklažanus vis nešiaus ir skaičiau:
http://uaseed.com/teplica/699.htm

Na, kibo reiks eit pirkti lotuliukas.gif . Kai tokia palaikymo komanda, reik nepasiduoti tada mirksiukas.gif . Atsispausdinsiu ir aš tą bibliją thumbup.gif ir bandysiu, bet paskutinį kartą biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, padėkit pradžiamoksliui 4u.gif Jei dar nepasėjau baklažanų, tai dabar jiems nelabai tinkamas jau laikas, nes pilnatis ax.gif ? Rei laukt kovo , kartu su pomidorais ? ar dar bandyt vasarį pasėtėt ? blush2.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(simana31 @ 2014 02 15, 18:54)
Sveikos merginos, padėkit pradžiamoksliui  4u.gif Jei dar nepasėjau baklažanų, tai dabar jiems nelabai tinkamas jau laikas, nes pilnatis  ax.gif  ?  Rei laukt kovo , kartu su pomidorais ? ar dar bandyt vasarį pasėtėt ? blush2.gif Ačiū

greit baigsis pilnatis. pirmadienį pamirkyk šiltam vandeny, dėk į drėgnus vatos pataliukus ir užspausk maišeliuose. Laikyk šiltai, ~28 laipsnius, kasdien atidaryk pravėdint, jei sėkla iškiš baltą šaknį, tai sėk ją į vazonėlį su žeme ir vėl laikyk šiltai, kol daigas išlys. O jei nė viena sėkla neiškiš šaknies, tai kovo 2 d. popiet, bet iki 17 val. sėk visas į žemę
Atsakyti
Ačiū, taip ir padarysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 02 15, 20:19)
greit baigsis pilnatis. pirmadienį pamirkyk šiltam vandeny, dėk į drėgnus vatos pataliukus ir užspausk maišeliuose. Laikyk šiltai, ~28 laipsnius, kasdien atidaryk pravėdint,  jei sėkla iškiš baltą šaknį, tai sėk ją į vazonėlį su žeme ir vėl laikyk šiltai, kol daigas išlys. O jei nė viena sėkla neiškiš šaknies, tai kovo 2 d. popiet, bet iki 17 val. sėk visas į žemę

Ačiū už pamokas. Palade, o tai sakyk, prašau, nesvarbu kokia ta sėkla brangi ar pigi? Aš tai galvojau, kad mano maximinės ir todėl nieko gero? Pagailo 20 Lt už Madonas išgirtas ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2014 02 15, 20:31)
Ačiū už pamokas. Palade, o tai sakyk, prašau, nesvarbu kokia ta sėkla brangi ar pigi? Aš tai galvojau, kad mano maximinės ir todėl nieko gero? Pagailo 20 Lt už Madonas išgirtas  ax.gif .

Violetta lunga net trijų litų už pakelį nekainuoja, sėklų daug, o kažkuri mamka tooooooooookius baklažanais apkibusius krūmus nufotkino, kad tikrai nemanau, kad dėl pigesnių sėklų nederės. pasitreniruok su paprastesnėm, suprask kokios dirvos, kokios drėgmės reikia. nemanau, kad madonos netinkamom sąlygom bus labai derlingos. Joms irgi reikia įtikti.
Atsakyti
Perskaičiau visą Bibliją mirksiukas.gif Paladės įdėtą thumbup.gif .
Supratau, kad jiems tikrai trūko trąšos.Ten rašo į tą pačią vietą nesodinti arba reik nukast ir papildyti dirvožemį gėriu visokiu. O dar rašo, kad su paprikom sugyvena - ar tiesa? Tada savo tuneliuke bandyčiau šalia paprikų sodinti, nes neturiu kur kitur, šiltnamy jau vyras sakė jiems vietos nebus schmoll.gif . Va , sunku kai aš viena juos mėgstu ,tai palaikymo tik iš JŪSŲ MAMOS sulaukiu, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2014 02 15, 23:24)
Perskaičiau visą Bibliją  mirksiukas.gif  Paladės įdėtą  thumbup.gif .
Supratau, kad jiems tikrai trūko trąšos.Ten rašo į tą pačią vietą nesodinti arba reik nukast ir papildyti dirvožemį gėriu visokiu. O dar rašo, kad su paprikom sugyvena - ar tiesa? Tada savo tuneliuke bandyčiau šalia paprikų sodinti, nes neturiu kur kitur, šiltnamy jau vyras sakė jiems vietos  nebus  schmoll.gif . Va , sunku kai aš viena juos mėgstu ,tai palaikymo tik iš JŪSŲ MAMOS sulaukiu, ačiū  4u.gif

Taigi tuos vyrus nesunku apgauti doh.gif , tik receptų paieškok. Kad ir ikrai baklažanų, ar kitaip užmaskuoti galima. Jie gi specifinio kvapo kaip paprikos neturi. Svarbu neprasitarti iki paragavimo: kas, iš ko ir kaip ax.gif
Va, radau baklažanų ikrai 4u.gif

Palade, biblija liuks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 15 vasario 2014 - 21:34
QUOTE(Juračiuks @ 2014 02 15, 21:24)
... O dar rašo, kad su paprikom sugyvena - ar tiesa? Tada savo tuneliuke bandyčiau šalia paprikų sodinti, nes neturiu kur kitur, šiltnamy jau vyras sakė jiems vietos  nebus  schmoll.gif

Aš taip ir darau. Baklažanai ir lauko paprikos tame pačiame tuneliuke.
Atsakyti
Mano madonos dygsta wub.gif jau visos su kilputėmis sokiai.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 16 vasario 2014 - 22:21
Man tai baklazanu auginimas baigesi labai komiskai uzpuole kolorado vabalai, o as ju paniskai bijau, tai viska isroviau, ismeciau ir daugiau nesejau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2014 02 15, 12:17)
Va kur suo pakastas, daiginate stimuliaturiuose, todel jums ir dygsta kaip ant mieliu  lotuliukas.gif As, kai naturaliai daiginu, tai ir laukiu 20-30 dienu  doh.gif Kitamet pasitaisysiu  biggrin.gif

nereikia jokių stimuliatorių. Puikiai dygsta ir be jų. Pasėjau pabandymui kelias sėklas Korol Sibiri be jokio apdorojimo. Po savaitės jau ne uodegytės, o normalūs daigai žaliuoja.
Atsakyti