Įkraunama...
Įkraunama...

Baklažanai, išmokim užsiaugint

QUOTE(karambole @ 2014 03 22, 12:12)
Tai tada pas mumi vasara bus be saules biggrin.gif.
Juraciuk, o kokias veisles sejai?

Aš šiemet vieną tik veislę sodinau Bonica H.
Atsakyti
kiek prisodinau tiek ir sudygo „Violetta lunga 2“, ne taip kaip pernai Black beauty, jei Vilniuje kam reikėtų, dovanoju
labai gaila išmesti, gražus daigeliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gdaaa: 23 kovo 2014 - 22:34
Baklažanai rezervuoti
Atsakyti
O persodinant baklažanus galima giliau juos kišt (kaip pomidorus), ar ne ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2014 03 25, 16:39)
O persodinant baklažanus galima giliau juos kišt (kaip pomidorus), ar ne ? 4u.gif

aš įkišu šiek tiek giliau, bet tikrai ne iki lapų, kaip pomidorus smile.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
siandien atradau vieno baklazano sekla su uodega, tiesa sakant, visai buvau apie juos pamirsus, bet turbut nebeverta jos seti, nebespes uzaugti, kaip manot? Kitos seklos ne nepradejusios dygti, tas tai ismeciau, nebelaukiau vasaros pradzios, o gal net vidurio biggrin.gif
Su baklazanais man visiskai nesiseka, tik kelis daigelius turiu, turbut pirmas ir paskutinis eksperimentas man su jais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 03 27, 16:52)
siandien atradau vieno baklazano sekla su uodega, tiesa sakant, visai buvau apie juos pamirsus, bet turbut nebeverta jos seti, nebespes uzaugti, kaip manot? Kitos seklos ne nepradejusios dygti, tas tai ismeciau, nebelaukiau vasaros pradzios, o gal net vidurio  biggrin.gif
Su baklazanais man visiskai nesiseka, tik kelis daigelius turiu, turbut pirmas ir paskutinis eksperimentas man su jais  unsure.gif

Kurie nedygo? Jau norėjau tavęs klausti ar neturi kokių lyčnų. Pas mane ti 6 daigai, mažokai. Užtat paprikų sočiai bigsmile.gif

Man tai pusėtinai dygo, bet net pasodinus su uodegomis didesnė dalis neišaugo. lepūnai jie kažkokie. Užtat ir sėju visada sausio mėn, nes labai jau su jais nusivėlini, ypač jeigu nesėkmingai ir iš naujo pasėti reikia.
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2014 03 27, 15:12)
lepūnai jie kažkokie. Užtat ir sėju visada sausio mėn, nes labai jau su jais nusivėlini, ypač jeigu nesėkmingai ir iš naujo pasėti reikia.

tai kad nepasakyčiau, jog labai lepūs unsure.gif Pas mane šiemet net ne hibridai, o visi iki vieno sudygo ir visai gerai auga.

Zikai - sėk tą sėklą. Esu vienais metais sėjusi balandį, nes tik tada sėklas gavau. Ir užaugo, ir užderėt spėjo.
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2014 03 27, 15:12)
Kurie nedygo? Jau norėjau tavęs klausti ar neturi kokių lyčnų. Pas mane ti 6 daigai, mažokai. Užtat paprikų sočiai  bigsmile.gif

Man tai pusėtinai dygo, bet net pasodinus su uodegomis didesnė dalis neišaugo. lepūnai jie kažkokie. Užtat ir sėju visada sausio mėn, nes labai jau su jais nusivėlini, ypač jeigu nesėkmingai ir iš naujo pasėti reikia.

Pas mane tik trys biggrin.gif Bonica ir violeta, kuri dabar prasikale, net nebezinau, nes as jau jas vienoj kruvoj laikiau, galvoju, visvien atskirsiu, arba pailgi bus, arba apvalus, jeigu bus smile.gif
QUOTE(saintlina @ 2014 03 27, 15:50)

Zikai - sėk tą sėklą. Esu vienais metais sėjusi balandį, nes tik tada sėklas gavau. Ir užaugo, ir užderėt spėjo.

pasejau, dabar turbut lauksiu 2 men., kol isdygs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 03 27, 17:52)
Pas mane tik trys  biggrin.gif Bonica ir violeta, kuri dabar prasikale, net nebezinau, nes as jau jas vienoj kruvoj laikiau, galvoju, visvien atskirsiu, arba pailgi bus, arba apvalus, jeigu bus  smile.gif

pasejau, dabar turbut lauksiu 2 men., kol isdygs  biggrin.gif

Na net nežinau ką pasakyti , taigis aš siunčiau sėklas. Man iš 5 išdygo 5. Kišau iš karto į žemę, padėjau šiltai , po savaitės išlindo ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2014 03 27, 18:55)
Na net nežinau ką pasakyti , taigis aš  siunčiau sėklas. Man iš 5 išdygo 5.  Kišau iš karto į žemę, padėjau šiltai , po savaitės išlindo ...

Aha, tik as sejau ne visas, o dar ir daviau kelias kitom 4u.gif Vat as galvoju, be reikalo jas daiginau, kitais metais nebedaiginsiu nieko, su paprikom tas pats buvo, aisku, kai kurios isleido uodegas, bet zymiai ilgiau laukti reikejo, kita partija sejau tiesiai i zeme, visos islindo gan greitai
Atsakyti