Įkraunama...
Įkraunama...

Baklažanai, išmokim užsiaugint

mąstau, kad gal aš tiesiog per ilgas tas uodegas užauginau, todėl ir dalis pasodinus neišlindo. Bet jau ir nebeatsimenu kaip jos atrodė. Nors paprikas taip pat daiginau, su jomis jokių problemų. Na negali viskas visada pasisekti, valgysim šiemet paprikas, tikiuosi g.gif
Atsakyti
na persodinau jau savo lapausius baklažanus į diseles taras. a jau tokie geri kopūstėliai. Tai dar turės laiko šakneles savo pasiauginti. Ale va ta mano veislė Begemotai........ nu kad kolkas jie beveik mažesni už madonną. Nors jie turėtų būti aukštaūgiai. Lėtapėdžiai begemotai pasitaikė biggrin.gif
Atsakyti
Na pas mane tai 2 yra, 1 nedidukas o kitas didziausias isvisu, nes dygo labai nevienodai , tas kur ilgai dygo ir yra maziausias ir uz Violetas, turiu isviso 6 st , tai nezinau cia bus daug ar mazai, gal vel nederes kaip kazkada.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 03 29, 18:14)
na persodinau jau savo lapausius baklažanus į diseles taras. a jau tokie geri kopūstėliai.

reiks ir man persodinti, nes puslitriukai darosi mažoki. Jau pažastėles pradeda augintis blink.gif Vėl per anksti pasisėjau...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 03 30, 19:50)
reiks ir man persodinti, nes puslitriukai darosi mažoki. Jau pažastėles pradeda augintis  blink.gif  Vėl per anksti pasisėjau...

pas jus sąlygos tikriausiai idealios, kad jie tokie greiti. man rodos, kad panašiu laiku sėjom, bet maniesiems toli ir iki puslitrių, ir sprindžio aukščio dar nepasiekė. vakare užrašus pavartysiu, tiksliau žinosiu.
Atsakyti
o pas mane kazkoks kvarabas uzpuole ir numire visi baklazanai verysad.gif nepadejo nei previkuras nei kalio permanganatas. teks siemet be ju apsieit verysad.gif
Atsakyti
reina, gal perlaistėt?

Pas mane dabar va tokie. Pumpuriukų bendram vaizde nesimato, bet du baklažanai jau turi.

user posted image
Atsakyti
ne, laisciau tik zeme patikrinus. kazkokia liga uzpuole,tik dar niekaip neissiaiskinu kokia. pernai siltnamyje vienam taip buvo, bet kiti neuzsikrete, o dabar visi numire. is vakaro atsirasdavo rudu demiu ant lapeliu, o ryte jau rasdavau nuvirtusius verysad.gif
Atsakyti
Sakykit, ar baklažanų daigai yra tokios šviesiai žalios spalvos? Pirmą kartą auginu, tai realiai nesu aš jų mačiusi. Pas mane tokie šviesoki... unsure.gif Ar čia trūksta jiems ko, ar jie tokie ir turi būti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 04 07, 10:03)
Sakykit, ar baklažanų daigai yra tokios šviesiai žalios spalvos?

taip, kol jauni, šviesiai žali ir yra.
Atsakyti
ir liauni, nakčiai į centrą lapelius sutraukia, susiglaudžia, nežinant galima pagalvot, kad pavysta. šviesoj vėl išskleidžia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 07 balandžio 2014 - 10:09
aciuks.gif nuraminot... assa.gif
Atsakyti