Įkraunama...
Įkraunama...

Baklažanai, išmokim užsiaugint

Ar jau sodinat į nuolatinę vietą?
Atsakyti
sodinsiu šį savaitgalį į šiltnamį.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 05 09, 11:31)
Ar jau sodinat į nuolatinę vietą?

dar ne schmoll.gif išduok kokio taviškiai dydžio? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 09, 11:40)
sodinsiu šį savaitgalį į šiltnamį.

sodinčiau ir aš bet..... nebetelpa... unsure.gif doh.gif
Atsakyti
bent pas mane jau šakoti medžiai su baklažaniukais biggrin.gif Penkialitriuose vazonuose tupi, bet jau tikrai jiems bus geriau dirvoj.
Atsakyti
Mergaitės, gal turite perteklių baklažanų? Priglausčiau. Noriu pabandyt augint, šiltnamyje vietos yra...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 05 09, 10:49)
sodinčiau ir aš bet..... nebetelpa...  unsure.gif  doh.gif

pas mane po šalnų sumažėjo pomidorų, tai baklažanai laisvai tilps smile.gif Nedaug jų ir turiu.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 05 09, 11:49)
sodinčiau ir aš bet..... nebetelpa...  unsure.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
QUOTE(saintlina @ 2014 05 09, 11:49)
bent pas mane jau šakoti medžiai su baklažaniukais  biggrin.gif Penkialitriuose vazonuose tupi, bet jau tikrai jiems bus geriau dirvoj.

nu nesuprantu, maniškiai dar maži, nors sėti kovą doh.gif kokių 15cm, tai jau pamiršt? verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2014 05 09, 11:25)
nu nesuprantu, maniškiai dar maži, nors sėti kovą  doh.gif kokių 15cm, tai jau pamiršt?  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

kodėl pamiršti? Užaugs puikiausiai.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 09, 12:34)
kodėl pamiršti? Užaugs puikiausiai.

paguodei mirksiukas.gif išvis mane labai įkvepia tavo postai, daigai, daržai ir energija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2014 05 09, 11:25)

nu nesuprantu, maniškiai dar maži, nors sėti kovą  doh.gif kokių 15cm, tai jau pamiršt?  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Maniškiai irgi ne ką didesni mirksiukas.gif Bet aš net negalvoju pamiršti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2014 05 09, 12:05)

malonu girdėt blush2.gif Bet va energijos tai pas mane ne prūdai - tinginė esu biggrin.gif
Atsakyti