Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 18 tema

QUOTE(saintlina @ 2013 03 12, 15:53)
aga  smile.gif  Ir užsisakiau jau  smile.gif

Nu bet ot šaunuolė, kaip sakoma, ne žodžiais, o darbais, viens du ir yra:))
O ką ant pakučio rašo? Kiek pamenu, jie labai sultingi, iš to išsimąsto, kad labiau greitam salotiniam vartojimui turėtų būti, tipo ne ilgam laikymui.
Gal šitie ir tau patiks, nes ne tokie aštrūs ir gerokai saldūs, kaip vaisiai.

Ai, pasisėsiu visgi trim užėjimais, pirmas kartas, kaip sakoma iš asmeninių klaidų geriau...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 12, 16:35)
nu taigis nebuvau dar užmačius, kad ir tu nori..

lotuliukas.gif

p.s. na, įdomu, kaip Krymo svogūnai augs pas mus bigsmile.gif
Atsakyti
Dedu i krepsi ir galvoju ar tikrai man ju reik? g.gif lotuliukas.gif Gal Saintlinos patirties palaukti... Ir taip pas mane siemet 10 skirtingu rusiu svogunu augs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 03 12, 17:09)
Dedu i krepsi ir galvoju ar tikrai man ju reik? g.gif  lotuliukas.gif  Gal Saintlinos patirties palaukti... Ir taip pas mane siemet 10 skirtingu rusiu svogunu augs ax.gif

gal tu palauk. Jei ten daug tų sėklų bus, duosiu pabandyt kelias smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linaslinelis @ 2013 03 12, 16:43)
O ką ant pakučio rašo? Kiek pamenu, jie labai sultingi, iš to išsimąsto, kad labiau greitam salotiniam vartojimui turėtų būti, tipo ne ilgam  laikymui.
Gal šitie ir tau patiks, nes ne tokie aštrūs ir gerokai saldūs, kaip vaisiai.

aprašyme ir sako, kad sultingi ir saldūs. O apie laikymą kalbos nėr. Nieko, dėl vyro auginsiu, tegu vartoja. Obuolių neduosiu, galės šituos graužt, jei jau tokie panašūs smile.gif
Atsakyti

gal čia nuo veislės priklauso? Nes pas mus tie daugiagalviai tikrai dydžiu neatsilieka nuo paprastų viengalvių.

Tikriausiai, nes as mane tai ju daug , bet labai jau nedideli, o laiskai tikt=rai skanus. As daug skabau, gal todel dideli ir neuzauga, bet manau veisle, o ir zeme labai didele itaka turi.
Reiks man turbut irgi zieminiu pasodinti, nes gan anksti buna, o nupjauti kaip suprantu atzelia.
Aciu visoms uz patarimus.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 12, 18:00)
gal tu palauk. Jei ten daug tų sėklų bus, duosiu pabandyt kelias  smile.gif

Ai, neuzsakinejau... papasakosi pati kaip sekesi... Dar va Villiene augins-ir lauksiu pasakojimo. Kitamet bandysiu. Gana man siemet turimu bus ax.gif Nesiplesysiu...
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 03 12, 16:44)
p.s. na, įdomu, kaip Krymo svogūnai augs pas mus  bigsmile.gif

jei arbūzai auga, tai gal ir svogūnai neišsidirbinės smile.gif Na, jei ką, po jų jau figmedį galima bus augint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 12, 11:01)
mano diedas dar nuo viešnagės Kryme negali pamiršt violetinių plokščių svogūnų. Sakė - baisiai skanūs, vietoj obuolio graužt galima  smile.gif  Bet tada ten vietoj sėklų nepagalvojom nusipirkt (o turbūt ir nebūtume radę vidury vasaros), o pas mus niekad neteko tokių matyt..
Štai kokie, vadinami Jaltos svogūnais
http://crimea-tour.ru/yalt_luk3.jpg

As tai tokiu irgi labai noreciau, tikrai skanus, o jau forma.... doh.gif Musu seima labai daug svogunu suvartoja , tai mums skani rusis labai aktualu. O tokiu irgi esu ragavusi, kai buvome Juodkalnijoje, juos pas vietinius pirkome.
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 03 12, 16:58)

Sakykit,gal kokia literatura apie darzininkyste galetumet rekomenduot?

Man patiko knyga "Senolių sodininkavimo paslaptys ir patarimai"
Papildyta:
QUOTE(linaslinelis @ 2013 03 12, 17:07)

Markana sėklų puslitrį prisirinkau, tai savas sėsiu. O gal sriubą išvirsiu lotuliukas.gif
  Kas užauga, tą ir valgom, kad kirmėlėm neliktų ax.gif

Aš taip pat savo sėklų prisirenku, visokių rūšių pas mane prisimaišę. Ką užauginu tą ir valgom smile.gif ko nesuvalgom į sėklas

QUOTE(linaslinelis @ 2013 03 12, 17:07)

Vaikystės skonio ir neberandu, (bet čia kita tema).

Aš taip pat nerandu krapų, tokių kaip vaikystėje, kai uždedi ant bulvių visuose kambariuose kvepia. dabar nebetaip. Pasenau, matyt
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 03 12, 18:50)
Aš taip pat nerandu krapų, tokių kaip vaikystėje, kai  uždedi ant bulvių visuose kambariuose kvepia. dabar nebetaip.  Pasenau, matyt

aha, man irgi krapų kvapo vis per mažai smile.gif Matyt, su uosle kažkas ne taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 12, 20:56)
aha, man irgi krapų kvapo vis per mažai  smile.gif  Matyt, su uosle kažkas ne taip  smile.gif

jau galvojau, kad aš čia viena tokia mirksiukas.gif

Aš vis ieškau kaime, pas ką natūraliai išsisėja, tų senovinių, bet nesėkmingai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 03 12, 19:40)
Ai, neuzsakinejau... papasakosi pati kaip sekesi... Dar va Villiene augins-ir lauksiu pasakojimo. Kitamet bandysiu. Gana man siemet turimu bus ax.gif Nesiplesysiu...

jei galima valgyt kaip obuolius, o ypač tinka vyrams, tai kodėl neaugint thumbup.gif nors man kol kas skaniausi tie dideli ir saldūs , gal kada ir juos auginsiu
Atsakyti