QUOTE(edinka @ 2013 03 13, 11:14)
Kažkas jau klausė, pakartosiu klausimą, nes arba niekas apie tai nerašė, arba aš pražiopsojau

... man irgi parūpo toks dalykas - jei ant svogūnų sėklų pakelio parodyta, kad sėti tiesiai į dirvą, tai gal kas bandėt ...kokie rezultatai? Ar visdėlto sėti į dėžutes
Pernai sėjau į lovelį Ailsa Craig, gerai sudygo, po to silpniausi išmirė savaime, lyg ir gaila buvo, bet tie likę užaugo gražūs daigai, o ir derlius buvo neprastas...nepamenu ar rodžiau, reik paieškot nuotraukos
Pernai sejau tiesiai i dirva, nes vadovavausi isntrukcija pokelio, tai labai gailejausi, nes nespejo ten nieko doro isauginti. Siemet bandysiu namie.Is pernai liko seklo biskiuka Stuttgarter riesen, tai ta spasejau. Siandien mieste bludiju, tai paieksosiu didziagalviu kokiu seklu

Biskiuka tu pasesiu.
Madmuazele, siemet tau nieko nereikia, o man jau antri metai is eiles reikia visko

Ir tikrai suvalgytume viska, bet kai reikia priziureti, tai labai gailiuosi,kad mulco pakankamai neturiu

Nors siemet jau busiu gudresne, nei sugriebtu rudeni lapu nedeginsiu, nei ismetinesiu ten stagaru zoliu kokiu. Viska krausiu ant lysviu. Desiu dar kartono kruva po apacia ir jei truks, tai yra kas vadinamom kitkom siena pardavineja, tai to pasiimsiu ir bus super