Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 18 tema

QUOTE(Para @ 2013 03 12, 19:01)
Aš vis ieškau kaime, pas ką natūraliai išsisėja, tų senovinių, bet nesėkmingai    verysad.gif

Kazi kokie cia senobiniai? g.gif Nes man mama davusi krapu seklu.. Karta pasejau-dabar patys kasmet sejasi...

QUOTE(Vilienė @ 2013 03 12, 19:39)
jei galima valgyt kaip obuolius, o ypač tinka vyrams, tai kodėl neaugint  thumbup.gif  nors man kol kas skaniausi tie dideli ir saldūs , gal kada ir juos auginsiu

Maniskis visus svogunus valgo kaip obuolius smile.gif Bandot suvilioti? lotuliukas.gif
Kurie cia dideli ir saldus? Excibition?

Na, bet as pati savimi stebiuosi kaip man siemet visko gana bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 03 12, 21:58)
Kazi kokie cia senobiniai? g.gif  Nes man mama davusi krapu seklu.. Karta pasejau-dabar patys kasmet sejasi...
Maniskis visus svogunus valgo kaip obuolius smile.gif  Bandot suvilioti? lotuliukas.gif
Kurie cia dideli ir saldus? Excibition?

Na, bet as pati savimi stebiuosi kaip man siemet visko gana bigsmile.gif

nesakė man pavadinimo, esu mugėj pirkus - 2 svogūnai- 1kg , labai man jie skanūs buvo, saldūs, ir pakepti skanūs. nuo tada visad ieškau didelių. nusipirkau sėklą- vadinasi "saldūs ispaniški geltonieji" kažkas tokio, gal ir bus tie g.gif
Atsakyti
Nes merginos siuos augina ir giria:
user posted image

Bet pati skoni tik siemet zinosiu. Ir sake skanus, saldus ir dideli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 03 12, 21:08)
Bet pati skoni tik siemet zinosiu. Ir sake skanus, saldus ir dideli bigsmile.gif

o tu ką - neauginai dar jų? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 12, 22:10)

Aš ir neauginu. Vis sodinu iš galvučių ir neužauga didelės . Pernai paprastus kažkokius sėjau iš sėklų šiltnamin, o po to į daržą, tai tikrai geri užaugo. Pasėjau kelias sėklytes dabar kažkokių didelių iš Maximos, bet nežinau kaip su jais elgtis. Prieš tai rašė, kad nukirpt, jei per daug ištįs rolleyes.gif . Matysiu kaip bus , nes dar neišlindo.
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 03 12, 21:16)
Pasėjau kelias sėklytes dabar kažkokių didelių iš Maximos, bet nežinau kaip su jais elgtis. Prieš tai rašė, kad nukirpt, jei per daug ištįs  rolleyes.gif .

baika, nieko ten sudėtingo irnesakyk.gif Sudygs ir augs iki išsodinimo. Jei labai aukšta ševeliūra taps, truputį pakoreguosit. Svogūnų sodinimo sulaukus išsodinsit lauke ir psio. Augs sau išsišiepę.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 12, 21:10)

Auginau gal 10 vnt.-gi velai seklas sejau... uzaugo mizerni-ir net neparagavau... salotom sunaudojau ax.gif
Atsakyti
Aciu labai uz rekomendacijas 4u.gif Siandien kaip tik pastebejau, jog daugelyje prekybcentriu nuolaidos geros, bet kai nezinau ka pirkt, tai tik pavarciau ir atgal padejau...
QUOTE(saintlina @ 2013 03 12, 21:32)
baika, nieko ten sudėtingo  irnesakyk.gif  Sudygs ir augs iki išsodinimo. Jei labai aukšta ševeliūra taps, truputį pakoreguosit. Svogūnų sodinimo sulaukus išsodinsit lauke ir psio. Augs sau išsišiepę.

Sakykit, o kokiam gylyje juos reikia i zeme persodinti?

Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 03 12, 22:08)

drinks_cheers.gif Tikrai labai švelnaus ir gero skonio.Man užaugo vidutiniškai 500g svorio.Buvo ir didesnių.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2013 03 13, 00:32)
drinks_cheers.gif Tikrai labai švelnaus ir gero skonio.Man užaugo vidutiniškai 500g svorio.Buvo ir didesnių.

Kaip gera tokius lupti ir naudoti.. ax.gif

Atsakyti
Exibition man nėr labai išraiškingo skonio ax.gif Tiesiog švelnūs svogūnai.Tik jų pliusas,kad dideli. Violetiniai tikrai skanesni biggrin.gif
Parašiau laišką moteriškei,tikiuos suorganizuot tikrų krymiškų sėklyčių biggrin.gif Bet jauč tik kitiems metams.
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 03 12, 22:25)
Sakykit, o kokiam gylyje juos reikia i zeme persodinti?

aš truputį giliau įsodinu nei buvo.
Atsakyti