Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 18 tema

Jau metas 4u.gif
Pas mane salierai jau sudyge keliu rusiu. Gal kas auginote gumbinius diamant is BS. Girdejau, kad jie virsuje saknu neaugina, tik apatines, tai nereikia apkapoti tu sakneliu. Man ju kazkokie keisti lapeliai. Dar mazuciai, bet kazkaip skiriasi nuo kitu g.gif Klausiu, nes vienus is anytos daigais buvau gavusi, kuriu lapeliai i zemuogiu panasus buvo, o as dar stebejausi, kas cia uzaugo vietoj salieru ir isroviau lauk lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Porus zadu siandien seti ankstyvuosius, po savaites - velyvuosius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2013 03 16, 15:44)
Jau metas 4u.gif
Pas mane salierai jau sudyge keliu rusiu. Gal kas auginote gumbinius diamant is BS

O, tai gerai, o siem augalam reikia gilesnes taros, ar uzteks 6cm gylio daigyklos ?
As sesiu is BS bet briliant pas mane atrodo salerai.o kopustus Carambadar turiu. Juos irgi jau galima seti?
Atsakyti
Caramba kopūstų ir aš turiu , rašo sėti kovo mėn , bet kažin ar ne anksti g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2013 03 16, 15:44)
Jau metas 4u.gif
Pas mane salierai jau sudyge keliu rusiu. Gal kas auginote gumbinius diamant is BS. Girdejau, kad jie virsuje saknu neaugina, tik apatines, tai nereikia apkapoti tu sakneliu. Man ju kazkokie keisti lapeliai. Dar mazuciai, bet kazkaip skiriasi nuo kitu g.gif Klausiu, nes vienus is anytos daigais buvau gavusi, kuriu lapeliai i zemuogiu panasus buvo, o as dar stebejausi, kas cia uzaugo vietoj salieru ir isroviau lauk lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O kokius porus ankstyvus auginate, gal turite isbande kokia gera veisle?
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2013 03 16, 14:44)
Pas mane salierai jau sudyge keliu rusiu. Gal kas auginote gumbinius diamant is BS. Girdejau, kad jie virsuje saknu neaugina, tik apatines, tai nereikia apkapoti tu sakneliu. Man ju kazkokie keisti lapeliai. Dar mazuciai, bet kazkaip skiriasi nuo kitu g.gif Klausiu, nes vienus is anytos daigais buvau gavusi, kuriu lapeliai i zemuogiu panasus buvo, o as dar stebejausi, kas cia uzaugo vietoj salieru ir isroviau lauk lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As siuos siemet sejau-neatkreipiau demesio, kad kitokie lapeliai.. net paziureti nuejau..Man kaip salieru. O be to-salieru kvapo nesupainiosi su niekuo smile.gif

QUOTE(matuke @ 2013 03 16, 14:50)
O, tai gerai, o siem augalam reikia gilesnes taros, ar uzteks 6cm gylio daigyklos ?
As sesiu is BS bet briliant pas mane atrodo salerai.o kopustus Carambadar turiu. Juos irgi jau galima seti?

Uzteks-salierai is pradziu tokia smulkme buna mirksiukas.gif
Pernai kelias Caramba seklas sejau man rodos kovo men. i indelius.. ankstyvam derliui buvo pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 03 16, 16:40)
As siuos siemet sejau-neatkreipiau demesio, kad kitokie lapeliai.. net paziureti nuejau..Man kaip salieru. O be to-salieru kvapo nesupainiosi su niekuo smile.gif
Uzteks-salierai is pradziu tokia smulkme buna mirksiukas.gif
Pernai kelias Caramba seklas sejau man rodos kovo men. i indelius.. ankstyvam derliui buvo pats tas smile.gif

Sakai smulkmena is pradziu g.gif bet jau noreciau iki isodinimo nebeperkelinet ju rolleyes.gif
O svogunam, gilesnes, kaip nuo kiviu indelio reikes?
Atsakyti
Einu pasisėsiu ir aš kelis Carambus , ir svogūnus , aš sėsiu į kivių indelius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 03 16, 14:50)

As apie salierus briliant ir rasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***Saulė*** @ 2013 03 15, 19:11)
Sveikutės , nusipirkau smailiagūžių kopūstų Caramba f1 , gal kas auginote , nes pasiūlė pardavėja , nes labai perkami , o kaip jums , ačiū  4u.gif

liuks kopūstukai, jau keltas metų auginu, aišku ne žieminiai, bet rudeninėms salotoms labai skanūs
Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 15, 19:32)
Nusipirkau siandien pankoliu seklu. Eisiu info interneto platybese ieskoti, kaip juos auginti  g.gif  Skaiciau,kad marinatams geras daiktas ir prieskoniams dziovinti. Dar pasidziovinciau arbatai  g.gif  Gal kas auginote ir galite patirtimi pasidalinti ? Seti namie vazonelyje ir daigais issodinti ar lauke tiesiai veliau?

išsodinau lysvėj jau daigais. gana gražūs išaugo, turiu susišaldžius miksą prieskonių, naudoju troškiniams, sriuboms, dėjau į daržovių mišraines vakuojamas, bet skonis neįprastas, tai šiemet nebeauginsiu. jaučiasi ale anyžius, nieko blogo, bet nebenoriu.
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 03 16, 15:50)
Sakai smulkmena is pradziu  g.gif  bet jau noreciau iki isodinimo nebeperkelinet ju  rolleyes.gif
O svogunam, gilesnes, kaip nuo kiviu indelio reikes?

Pas mane dideli neuzauga blush2.gif Tai man uztenka...
Taip, svogunams reik gilaus. Ir kaip raso-seti i 2-2.5 cm gyli mirksiukas.gif

Pasejau kelias salotu seklytes... Ir kelias kopustu Caramba ankstyvom salotom. Sudvejojau del agurku-nutariau, kad apsieisiu ir nesicackinsiu namie su jais. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 03 16, 23:02)
Sudvejojau del agurku-nutariau, kad apsieisiu ir nesicackinsiu namie su jais. schmoll.gif

Aš atvirkščiai, sugalvojau pirmi metai, pasicackinti su agurkais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 16 kovo 2013 - 21:09
QUOTE(Para @ 2013 03 16, 21:08)
Aš atvirkščiai, sugalvojau pirmi metai, pasicackinti su agurkais  doh.gif

As ir norejau, bet mano numire... tai daugiau nebandysiu.. Pakaks jau augalu ant palanges smile.gif
Atsakyti