QUOTE(bio @ 2013 03 19, 23:53)
Mano metaliniai, bet jie gale neuzfiksuoti, nes 6tus turiu protezuotus, todel pastoviai krenta, bet jau ismokau ir be pincentu per 2 s atgal susideti
Maniau, kad su maniskiais nieko nevyksta, bet vis del to...Tarpas priekyje, kuris buvo tarp to isistaciusio ir pirmo zymiai sumazejes, bet kas mane labiausiai neramina, tai jog pakelimas mazeja milimetru klausimas, tai bijau breketus nusikasti
Nuotraukas idesiu 4menesio proga, kai busiu po paverzimo, be to galvoju kita menesi higiena jau darytis, nes man atrodo, kad kazkaip vis tiek as ju gerai neisvalau ir apsinese atrodo

Maniau, kad su maniskiais nieko nevyksta, bet vis del to...Tarpas priekyje, kuris buvo tarp to isistaciusio ir pirmo zymiai sumazejes, bet kas mane labiausiai neramina, tai jog pakelimas mazeja milimetru klausimas, tai bijau breketus nusikasti

Nuotraukas idesiu 4menesio proga, kai busiu po paverzimo, be to galvoju kita menesi higiena jau darytis, nes man atrodo, kad kazkaip vis tiek as ju gerai neisvalau ir apsinese atrodo

labai nesijaudink del to vizito, as pvz gi einu tik po dvieju menesiu i pirma tad manau kad viskas bus gerai

pas mane tai labai keistai, viena danti ji nori pakelti bet ant jo nera breketo, idomu kaip jinai ji pakels

o higiena as eisiu darytis uz poros savaiciu nes mano apacia vel apsinesusi